Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Спокуса Джона Костянтина

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

— Привіт, Джонні.

Костянтину навіть обертатися не треба було, щоб зрозуміти, хто зараз стоїть за його спиною. Чаклун не відповів, промовчав, аби подивитися, що ж далі робитиме Люцифер.

— О, знову ці твої ігри в мовчанку, Джонні, — засміявся Люцифер. Він замовив собі випити і сів на барний стілець поруч із Костянтином. Тільки тоді чаклун підняв на нього очі.

Чесно, Костянтин терпіти не міг дивитися в ці глибокі карі очі, тому що… Люцифер, звичайно ж, не застосовуватиме свої таланти на старому другові, але все одно було не по собі. Тільки правда була в тому, що Костянтин чудово розумів, що Люцифер знає про його найпотаємніше бажання.

Мисливець на погань закохався в самого Диявола — нечувано!

— Ти тут у справі, Люци, чи знову прийшов набридати мені? — ніби байдуже поцікавився Джон.

— Набридати тобі? Джонні, ми обоє чудово знаємо, що все зовсім не так.

— І як же?

Люцифер засміявся і залпом випив весь вміст своєї склянки.

— Скажи мені, як це закохатися в Диявола? — хитро посміхнувся Люцифер.

Костянтин зітхнув і випив залпом решту віскі у склянці. Він знову подивився на друга, намагаючись хоч щось дізнатися на його погляд, на обличчя, але…

… нічого.

— Ти жахливий, Люци, — засміявся Костянтин.

— Комічна пара з нас вийшла б, не знаходиш? – як ні в чому не бувало продовжив Люцифер.

— Така собі комедія, лапо.

— Ти нудний, Джонні.

Костянтин неоднозначно похитав головою та замовив собі ще випити. Було видно, що Люцифер жартує, сміється з нього. А ось Костянтин… він, звичайно ж, ні на що й не сподівався, та й безглуздо сподіватися на щось, якщо той, кого ти любиш, — сам Король Пекла. Але все одно хотілося вірити, що, можливо, у нього є хоч якийсь шанс завоювати серце Диявола.

— Якщо серйозно, — після короткої паузи продовжив Люцифер, — у мене теж є почуття до тебе.

— Поганий жарт, лапо, — трохи розгублено озвався Джон.

— Жарт, значить, — хмикнув Люцифер.

Він швидко подолав відстань між ними, і, наплювавши на те, що в барі було багато людей, Люцифер поцілував Костянтина. Чаклун розлютився і не відразу відповів на поцілунок, але швидко взяв себе в руки.

Чесно кажучи, Костянтин ніколи цього не визнав би, але цей поцілунок був найкращим у його житті. Вони ще довго не відстронялись один від одного, хотіли насолодитися моментом.

Хоча, здається, таких моментів у них буде ще дуже багато…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь