Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вони обидва мої хлопці

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Бакуго спостерігав за розмовою поміж Мідорією та Тодорокі, сидячи на іншій стороні дивану. Деку знайшов спосіб покращити геройський костюм Сьото і вирішив поговорити про це з ним. Чесно кажучи, Бакуго хотів бачити цих двох у своїй кімнаті, бажано без посторонніх. Так би й було, але круглолиця запропонувала влаштувати вечір кіно, і більшість біли згодні. Бакуго хотів відмовитись і непомітно увести своїх хлопців, але його плани пішли крахом.

Flashback

– Ну, Каччан, Урарака вирішила зібрати усіх разом вперше за довгий час, буде неправильно, якщо ми не підемо. Та й це буде підозріло. Останнім часом Кірісіма дивно поглядає на мене.

Чортів Деку увесь цей час дивився Бакуго в очі, і хоча за останній рік той витянувся, все одно виходи погляд знизу до верху. Це навіювало деякі… спогади.

– Давай, Кацу, що ти втрачаєш? – а це точно був заборонений прийом. Тодорокі знав як сам діє на Бакуго, дихая тому в шию та розмовляючи пошепки, – Потім, – продовжив Тодорокі, обнімаючи Бакуго зі спини, – Ми зробимо усе, що хотіли зробити в цей вечір. Можливо, навіть більше.

– Дурені, – видихає Бакуго, – Знаєте, що це заборонений прийом, – Деку цілує його в  губи і Кацукі остаточно здається, – Ми не просидимо там ні на секунду довше, ніж потрібно, – каже він після поцілункаю.

Ці дурені посміхаються один одному.

End flashback

Згадуючи ту розмову, Бакуго не помітив як Кірісіма, що сидів біля нього, піднявся й підійшов до Деку.

– Мідорія, ми  можемо поговорити? – питає Бунтар з невеликим роздратуванням.

– Кірісіма, я закінчу розмову з Тодорокі та… – Мідорія не встиг договорити, коли його перебили.

– Чому ти зраджуєш Бакуго?

И все. Тиша. Всі застигли. Урарака, що стояла позаду Кірісіми, приречено проводить рукою по свом лицю, шепочучи: “Телепень. Який же ти  дурень”. Мідорія, випавши із зацепеніння, запинаючись, каже:

– К-кірісіма, я н-навіть не зустрічаюсь з Каччаном, – “Принаймі, не тільки з ним”.

– Я бачив, як ви цілувались! – розлютився Кірісіма, підходячи ближче і нахиляючись, – А вчора після уроків ти поцілував Тодорокі!

– А хіба Мідорія не зустрічається з Тодорокі? – запитала Асуї.

– Я був впевнений, що Тодорокі з Бакуго! – доповнив Серо.

І поки всі казали про свої здогадки, Кірісіма осуджуючи дивився на Мідорію, косячи погляд на Тодорокі. Деку і Сьото завмерли, начебто пам’ятниками самим собі.

Бакуго ж просто дивився на цей безлад. Коли Кірісіма тільки підійшов до Деку, Кацукі відчув роздратування. Тепер він хотів сміятися, дивлячись на те, як його однокласники думають хто, з ким та чому. Бакуго придушив в собі цей порив. До нього знову повернулось роздратування, коли він побачив наскільки близько Кірісіма підійшов до Мідорії та Тодорокі.

– Гей, лайновласий, – звернув на себе увагу всього класа Бакуго, – Відійшов. Блядь. Від. Моїх. Хлопців, – Кірісіма, почувши ці слова, випрямився й округленними очима подивився на друга, – Я сказав щось не зрозуміле? _ Бакуго піднявся й впевнено пішов у бік завмерлого Кірісіми. Ейджиро відскочив назад, відчуваючи в Бакуго загрозу.

– Каччан…

– Помовчи, Деку, – Бакуго зупинився та сів на вільне місце з боку від Тодорокі, – Задоволені? – червоні очі пройшлись по однокласникам, – Ми зустрічаємось. Усі втрьох. Ніхто нікому не зраджував. Ці дурні мої.

– Деку, Тодорокі-кун, це правда? – запитала Урарака.

– В тебе є сумніви що до моїх слів, круглолиця?! – Бакуго підірвався зі свого місця.

Тодорокі здвинувся на місце Бакуго, та взявши його руку в свою, всадив поміж собою та Мідорією, після чого Сьото та Деку одночасно поцілували Каччана у щоки.

– Це правда, Урарака, – відповів на раніше задане питання подруги Мідорія.

– Мідорія! Я вибачаюсь! – Кірісіма хотів було підійти ближче, але почув попереджувальний рик Бакуго та зупинився, – Я думав, що ти зустрічаєшся з Бакуго, але коли побачив тебе з Тодорокі, то подумав, що це не по-чоловічому. Я не знав, що все… Так.

– Все добре, Кірісіма. Ніхто не знав. Але як я бачу, всі мали свої варіанти, – Мідорія, зрозумівши, що нічого страшного не трапилось, тепло посміхнувся до Кірісіми.

Увесь клас, можливо, окрім Мінети, який не розумів, як вони можуть зустрічатись один з одним, коли є такі чудові дівчата, спокійно прийняв їх відносини. Майже кожен підійшов і сказав, що зовсім не проти їх відносин. Всі розуміли, що це треба було зробити. Навіть Бакуго, який хоч і як міг показував недоволення, розумів, що це потрібно. Його друзі прийняли ці дивні відносини та зараз були поряд, втім, як і його кохані.

До речі, фільм вони додивилися. А потім пішли в кімнату Тодорокі, супроводжувані посмішками друзів. Бакуго, який обурвався, що задарма втратив час, дивлячись цей марний бойовик, отрима то саме обіцяне “більше” і залишився задоволений.

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Вони обидва мої хлопці