Вже пройшов рік від початку їх близьких стосунків. Кожна зустріч була таємною. Тільки деякі люди про це знали. Такі як Аяка.

Тома часто приносив для Аято квіти. Білі, червоні, сині, рожеві… різноманітні. Чи то колючі троянди чи лагідні тюльпани значення не було. Кожен раз Тома вибирав квіти від душі, і завжди брав по одній.

Однієї вільної ночі Аято ночував дома, а це було не завжди. Він явно чогось вагався, бо сильно червонів.

Вони зустрілися в кімнаті Аято. Тома прийшов і застав його таким. На думку Томи Аято був чимось стурбованим або ж знову щось придумав.

— Що сталось, Аято? — спитав Тома і сів поруч з ним, беручи за руки і ніжно проводячи пальцями по кістяшках кисті.

— В мене тут ідея… вже майже рік пройшов. І може б ми спробували… ну… — не часто побачиш як соромиться Аято, він був дуже червоний, очі бігали то в ліво то в право, ніби чогось шукали, — зайнятися сексом.

Аято прикусив губу і глянув у вічі Томі. Тома був здивований, хоча очікував що рано чи пізно це станеться. Сам сильно почервонів і відвів очі. В його руках була червона троянда. Спокуслива, ароматна і водночас гостра.

— Чому б і ні? А ти маєш речі для цього? Я впевнений що ти готувався, але на всякий випадок, — Тома погодився на таку пропозицію. Хоч із яскравим румянцем на щоках.

Насправді не тільки Аято це хотів спробувати, а й Тома. Просто йому б не вистачило сміливості і наглості це спитати. Але може вперше побачити відверті тіла один одного. Чисті і сильні. Така спокуса була. Аято взяв в руки червону троянду та усміхнувся. Встав з ліжка, поспішивши, поставив троянду у вазу з водою і взяв з шуфляди все що було потрібно. А саме: презервативи та слиз слайму.

— Звісно я готувався. Досить багато чув та читав про це. Та і сам знаєш, як наші охоронці обожнюють про це балакати. — Аято сказав це з іронією.

Насправді їх було важко назвати охоронцями, бо вони,скоріше, виконували роль звичайних солдат мета яких — захист звичайних людей. Та представники клану Камісато не зовсім звичайні люди, хто-хто, а Аято і Аяка вміють за себе постояти. Хоча брат, звісно намагається захистити сестру від цього.

— От і добре. Навіть не знаю, може щось принести? — здається Томі було трохи соромно за те що він не так підготувався.

— Було б краще як би ти роздягнувся, — сказав з посмішкою Аято.

Сам тим часом знімав свій піджак, желет, нижня тканина під кімоно та звісно ж брюки та нижню білизну. Холоднувате повітря било в груди. Було враження що з уст виходить білий дим від подиху, але це було лиш враження перемішане з почуттями мурашок по шкірі. Його тіло мало привабливу мускулатуру та яскраво виднілися кубики пресу. Єдине що могло підпортити цей вид — шрами. А їх було досить багато, бо досить часто Аято тренерувався та інколи або в реальному бою або під час тренерування отримував поранення. В більшості вони не були серьозними, але лишалися на тілі, як згадка.

Тома тим часом також досить швидко роздягнувся. Зняв ту червону куртку, чорну майку, штани та білизну, тільки пов’язку та жетон на шиї залишив. Тома був в не менш гіршій формі. Мускулисте тіло, правда без жодного шраму, лиш недавні синяки на колінах. Аято на нього ласкаво глянув.

— Жетон я розумію, але пов‘язку може таки знімеш? — Аято підійшов і лагідно провів рукою по цих так званих «ріжках».

— Мені здається так краще та і волосся не заважає тебе роздивлятися, — сказав Тома і торкнувся тих рук Аято.

Аято усміхнувся, але пізніше вони обоє сиділи в холодному поті, було страшно реально починати. Все таки перший раз і бояться зробити боляче. Як не дивно першим не витримав Тома і з почервонінням на щічках повалив Аято на м‘яке ліжко. Матрас трохи просів від цього, та і Аято сильно здивувався, але не подавав жодного признаку супротиву.

— Коханий, ти хочеш бути зверху? — з цікавістю запитав Аято і розставив руки збоку, тим самим урочисто відкриваючись Томі.

— Ну… я… так. Я би хотів, якщо можна. І ти не проти, — в голосі Томи відчувалися докори сумління.

Йому здавалось це не правильним, з такої точної зору хіба може свита домінувати над господарем? Він не зовсім свита, але саме так Тому сприймає більшість. Аято лиш засміявся у відповідь, так тепло і приємно. Що вуха Томи прислухалися в цю мелодію і враз сумління пропали.

— Звісно я не проти. В моїх фантазіях ти завжди був зверху, — взагалі для Аято це було трохи соромно розказувати, але йому це і справді подобалось. Хоч десь в житті не бути тим хто зверху. Та і Тома — коханий, а не підданий. Можна бути в таких речах відвертим.

Тома здивувався такій відповіді, очі розширились до п‘яти копійок, а брови були досить високо. Та Аято лиш сміявся, а після почав розціловувати обличчя Томи. Своїми ніжними та м‘якими губами, ніби нагадуючи про себе.

Тома все таки взяв до рук слиз слайму і в першу чергу вирішив дослідити статеві органи Аято. Що звісно, соромило, але цікавість таки взяла верх. У Аято, очевидно, вже був стояк, як і в Томи, та це не так цікаво. Цікаве було нижче. Тома налив слиз на пальці і почав акуратно проводити ними навколо потрібної дирки. Аято від незвички почав зжиматися. Тома сильно здивувався, коли побачив як це виглядає знизу.

— Аято, я ще навіть не почав, розслабся, — усміхнувся Тома до Аято.

У Аято проходив холодний піт по обличчі. Він цього справді хотів, та все таки незвично. Невідомо що робити і як на що реагувати в перший раз.

— Я вибачаюсь, просто дивне відчуття, — Аято сказав це зітхнувши.

Скоріше для комфорту Томи він ширше розставив ноги та підніс їх вгору. По ідеї тепер для Томи має бути легше і простіше.

— Ось так. Видно чудово, — відповів Тома і почав уважно розглядати той вхід.

З цікавості він запхав туди один палець з слизом і почав пхати його глибоко і розтягувати ту дирку. Аято лиш відкинув голову назад і видав з своїх уст «мхм». Можна було сказати, що він себе явно стримує, як завжди. Тома позіхнув, але вирішив вже відкритості у звуках не просити. Аято можна зрозуміти. Як тоді це пояснювати покоївкам. Між них плітки розносяться дуже швидко. Що, звісно, на репутацію може вдарити. Чомусь Аято більше ніж комісара комісії і не бачать, але він також людина, яка хоче жити звичайним життям. І кохатися — це нормально.

Тома вирішив додати ще один палець і вже явно впевненіше розтягував дирку. Трохи вниз, трохи в бік і виходить навіть досить глибоко. Аято закрив рукою свої очі і протяжно і тихо почав стогнати. На думку Томи він зробив достатньо, тому забрав пальці з отвору. І все таки перед його носом був стояк Аято. І цікавість так і тягнула «може його лизнути?». Тома туди направив язик, але це побачив Аято і був таки шокований таким бажанням Томи.

— Ти що хочеш зробити? Може не варто таки… — Аято сказав це і відвернув очі, — кх…

Тома у відповість засміявся. Двома руками взяв його член і вирішив з ним погратися. Подушками пальців проводив по виступаючих венам, або ж місць, які досить чутливі.

— Тома… — Аято і не знав що сказати на це.

Важко було уявити Тому таким. Аято не міг збагнути звідки він знає такі цікаві збочення. Це звісно приємно, але де таке прочитав або почув Тома. Голос Аято лунав, як солодка винагорода, особливо для Томи. А як кличуть його по імені з такою інтонацією, так лагідно і з насолодою водночас. Тома міг би це продовжувати вічно, лиш би бачити і чути Аято таким.

Все ж таки Тома лизнув кінчик члену Аято. Хоч це було через ризину, та відчувалось особливо. У Аято спершу звузилися очі і він стиснув зуби. Томі сподобалась така реакція і він продовжив це робити.

— Тома… що ж ти робиш? мгхм~ — спитав Аято і паралельно простогнав. На цей раз досить голосно тому, збагнувши це, одразу закрив рота двома руками.

— Ахах. Заради такого твого голосу я ладен багато що зробити, — усміхнувся Тома у відповідь.

Аято соромлячись таки забрав руки з рота. Раз це те чого бажає партнер, то чому б і ні. Хоча Аято хотів аби голосу було якомога менше і тихіше. І тому він почав говорити пестливі слова для Томи, правда пошепки. У Томи ніби маленькі мурашки проходили у вухах і це було приємно.

— Коханий, я тебе люблю… — прошепотів Аято і таки стягув ноги на стегна Томи.

Тома призупинився. Було враження ніби він чогось вагався. Тома відпустив член Аято і вирішив зжимати бедра. Партнер видавав неймовірні звуки, принаймні саме так це відчував Тома. Аято також відчував насолоду від цього. Він ніколи і не задумувався що сідниці можуть бути такими м‘якими і об‘ємними. Як своєрідний антистрес їх можна м‘яти і це буде приємно, правда кажучи Аято сильно того стидався. Тома вирішив провести руками по талії. Хто б міг подумати що в чоловіка вона може бути такою тендітною. Можливо це через те з якого Аято походження? Хто зна.

— Яка тонка… Ахах, тобі варто частіше їсти, — Тома пальцями мацав кожен можливий міліметр тіла Аято.

— Нема в мене проблем з харчуванням, — Аято надувся та відвернувся, проте руки розставив біля своєї голови.

Все ж таки, під час цього дослідження тіла Аято, Тома ввів свою стрілу в дирку, яку він розширював перед тим. Аято відчув своєрідний дискомфорт. Тому почав руками м‘яти простинь ліжка. Та і знов з‘явився цей білий дим з уст.

— Тома… ти все ж таки… пхп, — Аято навіть не знав чи йому радуватись чи як. Це описують як приємний акт, але для нього це було просто незвично.

Звісно від цього сумління тіло починало зжиматися і значно ускладнювати дії Томи. Той ніжно провів по обличчю Аято і усміхнувся.

— Милий мій, розслабся. Обіцяю що все буде добре, тим більш є контрацептиви. Тобі нема чого переживати — Тома поцілував Аято у коліна.

Після слів і доторкань Томи, Аято дійсно розслабився. Тома задавав ритм. Вище, нижче, вище, нижче. Тим самим заходячи все далі і далі. Як тільки Тома вдарив своєю головкою по простаті Аято, вони обоє відчули чому це може подобатись. Тома діяв тендітно і дійсно ніяк не зашкодив Аято. Він продовжував бити по простаті. Аято заплющив очі і дав волю своєму голосові.

— Тома~ Так і продовжуй. Ах-хах-мхмхм~ — казав Аято в цю мить насолоди.

Тома ж це слухав і його серце раділо. Хоча з обличчя вже капав гарячий піт, та і волосся було мокрісіньке. Та це дурниці. Тома дійшов до того що потрібно було кінчати. І він це зробив. Аято лиш відчував раптове тепло що з‘явилось під гумовим захистом Томи.

— Я зараз заберу. Сподіваюсь я нічого не замастив. Було б не приємно, хех, — сказав Тома з відчуттям відповідальності.

Свою стрілу він забрав з тілу Томи. Він вже вирішив знімати презерватив. Бо по ідеї вже все. Але підвівся Аято, він все ще був на грані збудження.

— Можеш знімати… але далеко не тікай, в мене є ідея, — Аято було соромно так казати.

Аято вже уявляв собі це в голові. Від таких брудних думок було ніяково, але все ж таки хотілося. Тома зняв конрацептив, але витерти член не встиг, бо за нього взявся Аято. Він взяв його двома руками, все таки з ваганням і краплею сумніву він почав злизувати те чим кінчив Тома. Звісно сам Тома був таки шокований.

— Аято… я все розумію… але це було неочікувано… — сказав Тома, закриваючи очі, — в наступний раз попереджай.

— Пхп. Ну добре, вибач. Але хіба тобі це не приємно? — Аято хитро глянув у вічі Томи, щоб знайти відповідь на це питання.

Аято продовжував свої дії, ніби він не член облизує, а якесь морозиво. Тому це збивало з пантелику і надзвичайно соромило. Проте на стадії прийняття він почав гладити Аято по волоссю, а коли той припиняв, бо все таки змучився, Тома брав його за підборіддя і підносив до себе. Біля уст інколи була та біла рідина. Тома забирав одним пальцем її з відти і акуратно переносив її на язик Аято, щоб той, згодом, це проковтнув.

З часом там вже і не було що злизувати. Хлопці вже були сильно втомлені. Очі самі заплющувались, ніби проривалювались у сон. Зазвичай вони сплять в різних кімнатах. Та сьогодні їх тіла гріли одне одного. Було так приємно і тепло. Не надто жарко і не надто холодно, найкомфортніше температура для сну. Вони вже і не думали що будуть робити зранку. Будуть пліткувати покоївки — все рівно, солдати — так само. Їм було добре, і це головне.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь