Це були найжахливіші тижні у житті кожної з дівчат.

Благо матінка Маргарити одужувала і вже була виписана додому.

Дівчата добре доглядали за жінкою і, як наслідок, допомога їй була вже не потрібна, вона справлялася з усім уже самостійно.

Марго дуже любила свою матір і дуже хотіла сказати про те, що її серце відтепер належить Ліані. Але вона не могла дозволити собі сказати про це, бо її мама гомофобна та Рижевласка не хоче зараз обговорювати цей момент з мамою, враховуючи, що вона тільки-но пішла на поправку.

Тому Ліана весь цей час була “Подругою”. З цією роллю дівчата впоралися на Ура.

І ось, всі біди позаду і дівчата зараз збирають речі, щоб їхати назад.

***

Маргарита впала на ліжко вниз і прокричала.

-Я втомиласяяяя, нам обов’язково їхати вночі?

Ліана ж, закінчивши пакувати останню сумку, подивилася на Рижика.

-Ну малюк, я ж тобі казала, що у мене справи по роботі й мені потрібно повернутися якомога раніше, щоб там не наробили лиха, ти ж пам’ятаєш, що таке моя робота.

-Нуууу Мамочка ~ … – Протягнула дівчина у відповідь.

Ліана була і так збуджена і бажала сексу вже давно, тому що поки вони були з Мамою Марго, вони не могли усамітнитися, а тут Маргарита вже сама нарвалася.

Лі нависла над своїм Лисенятком і поцілувала ту в шию, але поцілунок плавно перейшов у засос.

-Ауч.. Боляче ж .. – Мило обурилася Малятко.

-Не хвилюйся, я загладжу свою провину – сказала пошепки Ліана над вже червоним вушком, потім вона запустила руки під руденьку і швидко розстебнула джинсові шорти, а після швидким рухом рук, зірвала їх разом з трусиками.

Маргариті явно подобалося все це, тому вона пішла на зустріч і злегка вигнулась, піднявши свою попку над ліжком.

Лі покривала гаряче тіло поцілунками своїх холодних вуст паралельно досить зухвало стискаючи сідниці партнерки.

І ось її губи дісталися губ Марго. Лі діяла грубо і ненаситно, але чуючи стогін Марго, вона знала, що робить все вірно.

Оскільки дівчата давненько не були наодинці, Маргаритка досить швидко скінчила і попросила зупинитися цього разу тільки на кунілінгусі.

Оскільки Лі була адекватним, люблячим і дбайливим партнером, вона не наполягала на більшому, як би цього вона не хотіла.

-Розслабилася? А тепер, будь ласка, пішли, відпочинеш у дорозі, я вже постелила тобі на задньому сидінні.

-Спасибі, Мамочка ~. – Дівчина піднялася і поцілувала кохану в губки.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь