-Зроби перерву, ми вже 4 години у дорозі, ти втомилася.

-Кошеня, спи, я ще трохи проїду, після відпочину. Гаразд?

-Обіцяєш?

-Звичайно, Марго, обіцяю, а ти поспи зараз.

Останні слова Ліана могла й не казати, Марго вже знову солодко сопіла на задньому сидінні.

Через пару годин їзди, Лі справді зупинилася на невелику перерву.

Вона заїхала на заправку.

Вийшовши з машини, вона попрямувала до багажника, в якому з купи речей Лі дістала теплий плед і подушку, тихо закривши багажник пішла до задніх дверей.

Тихенько відкривши ту, вона накинула на Рижульку плед і загорнула її, так само вона підклала подушку під головку сплячої принцеси, щоб їй було максимально добре і комфортно.

Після Лі купила каву і сіла на бордюр поруч із машиною та закурила цигарку.

Вона справді втомилася в дорозі, але це дрібниці.

Посидівши ще 10 хвилин вони продовжили дорогу.

І вже через 4 години тихої їзди вони під’їхали до нової квартири Ліани, яку вона купила буквально годин 10 тому. Її вже облаштував Джонні й чекав на них.

Він спустився вниз, щоб забрати сумки дівчат, до нього підійшла Лі й обняла.

-Привіт, сестричка, ти як?

-У порівнянні з Марго, добре.

-Ох …

-Слухай, потримаєш двері під’їзду?

-Так, а що таке? – поцікавився Джо, вже діставши сумки дівчат.

Ліана ж максимально акуратно підняла Маргариту на руки й заблокувавши брелоком машину, кивком голови вказала Джонні йти вперед.

Той одразу ж кинувся до дверей, щоб її відкрити й запустити дам усередину, потім викликав ліфт.

Діставшись до 18-го поверху, хлопець швидко вибіг з ліфта і побіг відчиняти двері.

Ліана занесла дівчину у квартиру і поклала її на м’яке, розкішне велике ліжко.

Потім повернулася до передпокою, зняла взуття і пішла з Джо на балкон покурити.

Потім хлопець пішов у свою орендовану квартиру, а Лі лягла поруч із принцесою і заснула.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь