Курото був дуже задоволений собою.

І причина дуже проста.

Не важливо, наскільки сильний Забуза, після сутички з Гаєм його витривалість і фізична сила були на межі, а найважливішим було те, що він зламав кілька ребер. Ледве помітна рана за стандартами шинобі, не помітна оку. Але битися він уже не міг, та й рухатися як завжди вже теж.

Ось чому він змахнув мечем так, щоб змусити Курото відступити, сподіваючись атакувати на відстані. Через зламані ребра вступати в бій із шинобі, який використовував тайдзюцу, було не найкращою ідеєю.

Курото не просто скористався цією перевагою, але зробив це настільки ефективно, що його перемога була гарантована із самого початку.

Перемогу завжди визначає одразу кілька факторів.

І перемога Курото була цим доказом.

А також був показником зростання його сили. Тепер це вже не такий слабкий шинобі, а впевнений у собі, цілеспрямований і що передбачає всі шинобі.

Гай біг поряд з ним, сипаючи його запитаннями:

-“Курото, ти, здається, не злякався тих шинобі Прихованого Туману, як гадаєш, наскільки вони сильні?”

Курото відповів: -“Токубетсу Джоніни, у кращому випадку”

Часто Токубетсу джонінів прирівнюють до джонінів, але вони відрізняються від справжніх джонінів. Джонін це ранг, яким описують справжніх монстрів, а в деяких випадках навіть Казі.

З іншого боку Токубетсу Джонін це особливий клас, справжні шинобі, які ось-ось стануть джонінами.

По-друге, упередженість і гордість Курото щодо шинобі Прихованого Тумана була не через впевненість у своїй силі, а ще частково грою.

Курото почав грати в цю роль, як тільки помітив Анбу Конохі.

Курото хотів, щоб його більше не сприймали як звичайного безталанного шинобі. Але й не агресивним чи запальним. Шинобі Прихованого Туману були для нього опорною точкою, відштовхнувшись від якої він досягне своєї мети. Дати зрозуміти всім, що він на рівні Токубетсу джоніна, лише з нестачею досвіду справжніх битв. На щастя, шинобі Прихованого туману ідеально підійшли для цього.

Його гордовита поведінка була планом, що видає в ньому вихідця з клану Х’юга, одного з найсильніших кланів Конохі. Його повинні сприймати як шляхетного шинобі, навіть якщо він і з побічної гілки. Він повинен поводитися як зарозумілий шинобі, належно своєму благородному родоводу.

Дрібка зарозумілості триматиме інших людей подалі від нього. З такою людиною навряд чи захочуть зв’язуватись. Іншим разом люди двічі подумають, перш ніж провокувати його, заради свого ж блага. Це позбавить багатьох проблем у майбутньому.

Але це не остання причина його поведінки.

Кілька днів тому він дізнався від Юї, що через брак шинобі в селі старійшини шукали відповідних кандидатів для просування в ранг Токубетсу джонінів.

І Курото не преминув скористатися цією можливістю, позбутися клейма чунина.

Стань він Токубетсу, він зробить величезний ривок на два ранги нагору. Більше не чунин, більше не “гарматне ядро”. Відтепер сильний шинобі на захисті села.

До того ж, статус Токубетсу джоніна надасть йому можливість звертатися за доступом до складних ніндзюцу і навіть таємних технік. Йому треба лише довести, що він гідний.

На самому початку свого шляху Йондайма-сама довів свою корисність і силу селі в другій війні шинобі і, виконуючи різні місії, придбав Хірайшин-но-дзюцу. За допомогою цієї техніки, точніше покращивши її, він зміг стати шинобі рангу Каге за такий короткий час.

А для Курото, якому у спадок не дісталося нічого в плані технік чи здібностей, дуже важливо стати Токубетсу і прибрати до рук деякі таємниці села.

Поки він прокручував ці думки у своїй голові, вони раптом наздогнали загін відступників.

І справді п’ятеро, все в уніформі шинобі Прихованого Туману, головний шинобі був у пов’язці з двома багряними точками на лобі. Отже він із клану Кагуї села Прихованого Туману.

Курото тепер зрозумів, хто був його ворогом: “Будь обережним, він, здається, з клану Кагуї. Його Кеккай генкай – Шікотсумьяку”

Гай кивнув головою.

Клан Кагуя не прощає, коли їх хтось наважиться недооцінити. Гай знав це навіть краще за Курото, особливо після війни. Клан Кагуя так само сильні, як і божевільні, тому їх боялися на полі бою.

Поки Гай та Курото оцінювали ворогів, один із відступників навпроти шинобі з клану Кагуя сказав голосно:

-“Коноха настільки ослабла, що відправила цих малюків?”

Інші засміялися від жарту:

-“Ха, ха, ха… Я чув, що в них нещодавно загинув Йондайме. Здається, Коноху скоро викинуть з поради п’яти сіл. Їх дні пораховані. “

Незважаючи на них, Курото переконався, що довкола нікого не було. Тепер йому треба було скуштувати дещо.

Шикотсумьяку клана Кагуя, суміщена з покращеними фізичними даними, дає ідеальну атаку та захист. Проти них марні основні техніки чи знаряддя. Навіть м’який кулак не такий ефективний проти кістякового кістяка. На жаль, шинобі з тайдзюцу були особливо слабкі проти них.

Отже, треба використовувати Небесне Тяжіння, щоб схопити їх капітана загону, а потім м’яким кулаком запечатати його Чакру, щоб він не зміг активувати кеккай генкай.

З цією думкою Курото показав свій слабкий бік ворогові, щоб заплутати їх:

-“Це територія країни Вогню, негайно покиньте її!”

Благання Курото лише розсмішило їх, дехто настільки розслабився, що дістав фляги з вином із сумки на поясі і почав пити, не звертаючи уваги на Курото та Гая.

-“Прекрасно!” – подумав Курото.

Зробивши пару кроків, Курото прикинувся просто впертим і слабким шинобі: “Якщо ви не підете прямо зараз, не потрібно потім звинувачувати Коноху в надмірній агресії!”

Тепер він привернув їхню увагу. Курото згадав село, поле чого шинобі з клану Кагуя зробив два кроки назустріч:

-“Хлопчисько, та ти хоч знаєш, хто я та…..”

Він не встиг закінчити свою пропозицію, як невідома сила потягла його до Курото.

Як тільки ворог потрапив у пастку, Курото заткнув йому рота!

Між ними було 10 метрів, але ворог вирішив підійти ще ближче, а тепер миттю він стояв прямо перед Курото.

Бам… бам… бам…..

Глухі удари кулака навіть не залишили шинобі з клану Кагуя жодного шансу активувати свій кеккай генкай. Курото швидко запечатав усю його Чакру.

Подумавши, що цього недостатньо, Курото використав удари відкритою долонею, цілячись у життєво важливі органи, доки ворог не міг захистити себе. Поки що не помер його мозок.

Все тіло ворога звалилося як мішок із піском. Він не зміг зробити нічого.

Відступники відрізнялися від загону найманців Прихованого Туману, з якими вони зіткнулися нещодавно. З ними не варто було церемонитися.

Курото відразу перейшов до іншого ворога. Гай пішов за ним. Почався ближній бій з іншими шинобі.

На відміну від шинобі з клану Кагуя, решта четверо були тільки генінами, Курото не встиг прийти на допомогу до Гаю, як вони вже стояли в калюжі крові.

Курото і Гай не втрачали часу. Переконавшись, що ніхто не залишився живим, вони запечатали трупи шинобі в запечатуючий сувій і повернулися до села.

Гай знову сипав питаннями:

-“Курото, що це була за техніка? Як їхній капітан підлетів до тебе так швидко?”

Курото посміхнувся:

-“Не думай, що тільки в тебе є таємниця. Це була моя секретна техніка”

 

Автор оригіналу: https://www.webnovel.com/book/reborn-into-naruto-world-with-tenseigan_18472501306962205

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь