Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Кімната BDSM

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

 

— Йонджун, я так заїбався, — ниє Чимін, падаючи біля нього на диван.

— Тобі треба скинути напругу, хен, — попиваючи пиво, каже друг.

– Легко говорити.  Ти ж пам’ятаєш мої уподобання.  Зараз складно знайти такого партнера, — з тяжким зітханням відкидається на спинку та прикриває очі Пак.

— У нас нещодавно відкрився новий приватний клуб, — після недовгого мовчання починає Йонджун.

– І?  Думаєш, що у клубі я зможу знайти такого партнера?  — скептично налаштований Чимін.

Маючи такі захоплення та бажання, він уже звик, що від нього втікають партнери, не вивозячи його бажання.

– Ти не зрозумів.  Цей клуб називається «Кімната BDSM», – повністю повернувши корпус, каже друг.

Йому цікаво спостерігати за зміною емоцій на обличчі старшого. Спершу Пак ніяк не реагує на ці слова.  Потім його обличчя освітлює шок.  А потім легка посмішка з розумінням.

— І які там є сесії?  – з цікавістю запитує Чим.

— Е, друже, вибач, але цього не знаю.  Знаю, що він закритий і потрапити туди можна лише якщо пройдеш відбір.  Я не вникав у те, що там відбувається.  Вони мають сайт, можеш подивитися, — піднявши руки, розповідає Йон.

— Добре, — зробив помітку в голові, що подивиться потім.

Хлопці продовжили випивати та обговорювати проблеми століття.  Вечір проходив добре, ось тільки думки все ж поверталися до клубу.  Інтерес прокидався дедалі більше.  Хотілося подивитися, що вони пропонують.

Як тільки друг пішов до себе додому, Пак рвонув до ноутбука. Записавши в пошук назву клубу, випало одразу посилання на нього.  Але, на превелике розчарування Чиміна, там було дуже мало інформації.  Потрібно було зареєструватися, і тільки після цього є можливість, що він щось дізнається.

— Варто ризикнути, — шепоче Пак, дивлячись на поле для заповнення.

– Ім’я, – каже перший рядок.  Під ним дрібним шрифтом є рекомендація, що не варто вказувати своє справжнє ім’я.  – Добре, буду Мочі.

Перша графа зникла, і постало питання про те, чи є вісімнадцять років.

— Навіть вісімнадцять із великим хвостом, — хмикнув Пак, вводячи свій вік.

Далі потрібно було завантажити фото.  Вирішивши, що потрібно одразу показати себе з усіх найкращих сторін, він вибрав фото зі своєї колекції.  Чимін сидів перед дзеркалом і розглядав себе: на ньому була розстебнута сорочка, що відкривала вид на ключиці, груди і животик, так само у вигідному положенні була його попка, що виглядає з-під великої сорочки, а стрункі ніжки додавали пікантності цій сцені.

– Вау, навіть у мене заворушився на себе, – розглядаючи свою фотку, коментує Пак. – Вам точно сподобається.

Після натискання кнопки «готово», анкета була опублікована на сайті.

— Цікаво, а як вони відбирають людей?  — замислився Чимін, дивлячись на екран.

— Хлопці, ви вже когось відібрали?  — сідаючи біля наймолодшого, питає Мін.

— Я вибрав трьох, але решті вони не сподобалися, — надувши губи, каже Кім.

– Блін, коли ми відкривали цей клуб, я навіть не думав, що є стільки охочих, – захникав Хо.  – Як нам обирати перших?

– Давайте подивимося новеньких, а потім вирішимо, – запропонував Джун.

– Згодні, – і кожен уткнувся у свій гаджет.

Прогортаючи анкети, хлопці розглядали фото.  Якщо хтось комусь подобався, вони ставили там серце і потім вибирали з максимальною кількістю позначок.  Цього разу хлопці вирішили зробити так само.

— Я все, — закінчив Чонгук першим.

– Я теж.  Цього разу швидко вибрав хлопця, – відповідає Джун.

Далі закінчили Джин і Хосок.

– Вааа, гарненький, – розглядаючи когось, каже Те.  – Так і бачу його у своїй кімнаті.  Хочу.

Хлопці швидко визначились із вибором.

— Цього разу ми справді швидко закінчили, — каже Мін.  – Дивимося?

Всі кивнули на знак згоди та оновили статистику.  На першому місці з шістьма сердечками стояв новенький із ніком «Мочі».

— Не здивований, — каже молодший.

— Цікавий хлопчик, — облизнувшись, каже Хобі.

– О так, – протягнув Джин, заплющивши очі.  Явно вже представив свою кімнату та Мочі в ній.

– Відповідаємо, – натискаючи на анкету, каже Юнгі.

Звук повідомлення розлетівся по тихій кімнаті.

– А?  — незрозуміло дивився на ноутбук.  – Звідки смс?

Підійшовши ближче і зазирнувши в екран, він відразу сів.  Йому надійшов лист із клубу.

— Цікаво, — відкриваючи, з надією каже хлопець.

від BDSM room: «Доброго дня, Мочі.  Тебе вітає клуб «Кімната BDSM».  Ти був вибраний нашими домінантами.  А це означає, що ти потрапиш до нас на сесію.  На тебе чекає шість кімнат.  З кожним рівнем буде складніше.  Відвідувати клуб можна за два дні після кожної сесії.  Час вибираєш ти.  Щоразу перед кімнатою тобі розповідатимуть необхідну інформацію.  Також попереджатимуть, якщо необхідно буде підготуватися.  Перша сесія відбудеться завтра.  Напиши час та приходь за адресою клубу.
З повагою, домінанти.

від Mochi: «Здрастуйте, я дуже радий.  Завтра о 20:00».

Лаконічно відповів Пак, перебуваючи в шоці.  Він навіть не очікував, що йому пощастить і його так швидко виберуть.  Потрібно підготуватись.  Чимін помчав у ванну, де почав упорядковуватися, готуючи себе до завтрашнього вечора.

Весь день Пак тільки й думав про клуб.  Його думки впадали з однієї крайності до іншої.  Спочатку: «Вау, такий клуб вибрав мене.  Ще й секс має бути вражаючим.»  А після: “Твою матір, нахер я це зробив?”

Ось так і минув день хлопця.  Прийшовши додому, він прийняв душ і глянув у дзеркало, оцінюючи своє тіло та підготовленість до сесії.

Клуб знаходився неподалік від нього, тому Чим добрався швидко.  Вхід був виконаний у чорних тонах та без жодного напису.  Увійшовши всередину, його зустріла дівчина.

— Здрастуйте, ви запрошені?  – Уточнила та.

– Так, – розглядаючи приміщення, відповів Пак.

Ресепшен, як і решта, був виконаний у стилі мінімалізм.  У приміщенні не було нічого зайвого.

– Ваш нік?  – Заглядаючи в комп’ютер, цікавиться вона.

– Мочі, – переводячи погляд на дівчину, відповідає Пак.

— Потрібно підписати договір, — дістаючи якісь папірці, каже адміністратор.

Пак швиденько ознайомився з ними.  Нічого нового не було.  Стандарт.  Підписавши та повернувши документ, він став очікувати подальших вказівок.

— Ходімо за мною, — адміністратор веде його тьмяно освітленим коридорчиком.

— Тут на вас чекає підготовка та гра.  Все необхідне для вас сьогодні лежить на ліжку.  Переодягтися ви зможете у ванній кімнаті.  Усього одні двері, зрозумієте.  Речі залишіть також там.  Зустрічати домінанта необхідно на колінах, опустивши голову біля дверей.  Приємного вечора.

Не встигнувши щось відповісти, дівчина вже йшла в інший бік від нього.  З невеликим хвилюванням Чимін відчиняє двері, потрапляючи у простору кімнату.  Тут стоїть велике ліжко та крісло, за яким стоїть шафа.  Кімната у світло-сірих тонах.  Завдяки тьмяному світлу відчувається інтимність у цьому всьому.

Переклавши погляд на ліжко, Чимін помітив якісь речі.  Поблизу предмети стають зрозумілішими.  У цьому комплекті є нашийник з повідцем, котячі вушка та пробка з хвостом.

— І ось це я маю «одягти»?  — із сарказмом каже Пак.

Взявши все необхідне, він попрямував за невідомі двері.  За нею справді виявилася ванна кімната, виконана у світлих відтінках.  Знявши з себе всі речі, хлопець насамперед одягнув вушка.

– А мені йде, – кинувши погляд на себе в дзеркало, посміхнувся Пак. — Мені що, на суху її вставляти?

Біля дзеркала стояли різні тюбики, серед яких були змазки.

– О, – він узяв одну баночку.

Хлопець рясно змастив пробку, а потім додав змащення на свою дірочку.  Пальцем проникнув усередину, розтягуючи податливі стіночки.  Він додав більше змащювальної рідини, щоб іграшка увійшла легше.  Після змащування підставляє іграшку до входу і повільно заштовхує її в себе.  Скільки б мастила не лилося, воно виявилося досить великим і важким.  Проникала насилу і доставляла певний дискомфорт.  Неприємно тиснула всередині, віддаючи легким болем.  Останнім штрихом був нашийник, який дуже гарно обвив шию хлопця.

– Оце так, – з дзеркала на хлопця дивилася мила кішечка.

Покрутивши попкою з хвостиком, Пак зморщив носик від дискомфорту в своїй дупці.  Але все ж таки результатом він був задоволений.  Склавши речі, Чимін повернувся до кімнати і підійшов до дверей.  Опустився на коліна і втупився в підлогу.  Руки склав на ніжках.  Залишилося дочекатись хлопця, якого він навіть не знав.

Але було дуже цікаво, що відбуватиметься.  Двері прочиняються і в кімнату входить чоловік.

— Який милий котик мене зустрічає, — лунає зверху голос.  – Підніми голову.

Почувши наказний тон, Пак без роздумів закидає голову назад, натикаючись на дуже шикарного чоловіка.  Він був одягнений у сріблясту атласну сорочку та класичні штани.  Дуже просто і зі смаком.

– Який гарний, – погладжуючи щічку, розглядає той.  – Називай мене господарем.

Взявши повідець, чоловік попрямував до крісла, ведучи за собою кошеня.  Чимін не розгубився і, прийнявши правила гри, пішов за ним рачки.  Господар сів у крісло, широко розставивши ноги.  Він щось дістав із кишені.

— Дивись, що я маю, — чоловік крутить перед його обличчям якийсь невеликий предмет із кнопкою.

Не відразу розуміючи, що це, він дивиться то на предмет, то на домінанта.  Прослідкувавши за його поглядом, чоловік посміхнувся, а потім…

— Ох, — скрикнув несподівано Пак.

Пробка в його дупі завібрувала, давлячи сильніше на чутливість стінки.  Тепер стало зрозумілою і вага пробки, і пульт.

– Стоп-слово “Червоний”.  Ну, що котик, готовий?  — погладивши по щоці, цікавиться старший.

У відповідь отримує кивок, і відразу Чиміну прилітає ляпас.

– Відповідай, коли я питаю, – знову погладжуючи командує Джин.

– Так, – заїкаючись, відповідає Пак.

Він не очікував такого.  На його очі навернулися сльози.

— Тихіше, ми тільки почали, любий, — кінчиками пальців ведучи по вилиці, каже Кім.  — Я навчатиму тебе, щоб надалі ти був добрим і слухняним котиком.

Настала ще одна ляпас з іншого боку.

– Дивись на мене, – грізно наказує той.  — Далі в кімнатах буде світлофор.  Тебе будуть запитувати якийсь колір, і ти повинен відповідати.  “Зелений” – добре, продовжуй.  Помаранчевий є дискомфорт, але можна далі.  “Червоний” – вистачить.  Зрозуміло?

– Так, – відповідає Пак.  – Ах.

Він скрикнув через те, що вібрація в його дупі збільшилася.

— Хороше кошеня, — ще ляпас, але після цієї лише трохи почервоніла щока.

Вони були досить легкими.

— Перша кімната найпростіша.  Сьогодні нічого особливого не буде, котик, — шепоче Кім, додаючи пробки швидкості.

Тіло Чиміна вигнулося і гучний стогін розлетівся по кімнаті.  Корок рухався і приємно відчувався всередині.  Це приносило величезне задоволення на пару з ляпасами.

— Полижеш льодяник, котик?  – Запитує Кім, розстібаючи штани і знімаючи їх разом з білизною.

– Так, – із задоволенням відповідає Чим, облизуючи свої пересохлі губи.

— Як же мені пощастило з таким дивом, — смикаючи за нашийник, закликає до дій.

І той, не замислюючись, починає лизати голівку.  Пак облизує солону передсеменную рідину, всмоктуючи жадібно голівку в рот.

– Ох, ось це кошеня, – стискаючи волосся на голові хлопця, хрипить Кім.

Чімін цими словами набув впевненості і вирішив не розтягувати прелюдію.  Він заковтує член, упираючись носом у лобок, повертає голову і повільно піднімається вгору, язичком пестячи стовбур і голівку.

– Який ротик, – натискає на голову, утримуючи її в одному положенні, і штовхається стегнами у вузьку горлянку.

Чімін постарався розслабити горло, дозволяючи голівці ковзати глибше.  Джин насадив і утримував його в одному положенні.  Пак почав ковтати, здавлюючи сильніший член усередині.

– Даааа, – захрипів Кім.

Вібрація в дупці продовжувала тиснути.  З члена стікав предеякулят.  Він був настільки твердий, що віддавав болем у яєчках.  Потягнувши за волосся, хлопця змусили випустити член із хлюпом.

— Давай на ліжечко, котик, — підштовхує чоловік.

Чімін на ватних ногах забирається на ліжко і стає в колінно-ліктьову позу, піднімаючи свою попку з хвостиком.  Домінант, підійшовши ззаду, залишає дзвінкий ляпас.

— Ай, — скрикнув Пак.

На блідій шкірі з’явився виразний слід руки.  Другий ляпанець.  Тепер на такій пружній попці красувалися симетрично два червоні сліди.

– Ох, – захникав молодший, відчуваючи, як пробка рухається в ньому.

Він уже розумів, що як тільки в нього увійде такий великий член, його терпець лусне, і він кінчить від кількох поштовхів.  Схопивши котика за волосся, Кім притягнув його до себе.  Той замикав, але покірно дозволяв продовжувати.

— Запам’ятай, ти скінчиш, тільки коли я дозволю.  Ти мене зрозумів?  — командним голосом спитав Кім.

– Д-да, – тремтячим голосом відповів Пак.

Поруч із таким чоловіком він почував себе дитиною.  Повернувшись у колишнє становище, Кім відійшов за презервативом.  Він швидко надів його на твердий член і витягнув пробку з таким вульгарним звуком.

— Ммм, — захрикав Чим від порожнечі, виляючи стегнами, за що отримав ще один ляпас.

– Терпіння, – заспокійливо шепоче Кім.

Підставивши голівку до дірочки, що стискається, старший вистачає м’ясисті стегна саба і різким поштовхом проникає всередину.  По кімнаті розлітається гучний крик насолоди.

— Лягай на груди, руки вздовж тіла, — глибоко в хлопці, роздає наказ Джин.

Пак швидко ліг на ліжко.  Кім, не бажаючи чекати ще більше, починає штовхатися до нього зі збільшенням темпу.  Їхні тіла голосно шльопалися одне об одного, нашийник від таких жорстких поштовхів стукав залізними пряжками.  Високі стогін Пака і хрипи ззаду створювали неймовірно вульгарну обстановку.

Чімін ледве стримувався, стискаючи дірочку навколо проникаючого члена.

— Я не можу більше, — захникав Пак.

Йому було важко приймати такий гарячий статевий орган.  Так той ще й бив по грудочку нервів із неймовірною силою

– Не можна, – хрипкий і грізний голос пролунав ззаду.

Підсиливши хватку, Кім динамічніше став проникати.  Дихання збите.  Стук серця віддається у вухах.  По тілу стікають краплі поту.  Під ним таке приголомшливе тіло вигинає спину, стискаючись.

— Можеш кінчити, кошеня, — до Чиміна не одразу доходить, що йому сказали.

– Ах, прошууу, – застогнав він.

Пак вигинає спину, грудьми впирається в ліжко, продавлюючи в ній вм’ятину, піднімає попку і стискає сильніше дірочку.  Всередині гарячий член починає пульсувати, продовжуючи глибше штовхатися.  Під Паком розлітається його сперма, розмазуючи його животом і потрапляючи на ліжко.  У вухах шумить.  Важке дихання.  У дупі відчувається незвична порожнеча, і хочеться повернути гарячу штучку назад.

— Молодець, котик, першу сесію закінчено.  Прийми душ, – лунає голос над вухом.

Чоловік тихо видаляється, дозволяючи перевести подих хлопцеві.  Той, як у тумані, виконує всі дії.  Залишивши речі у ванній, він іде.  Вдома Чимін одразу провалюється у світ снів, вже думаючи про другу сесію.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь