Спочатку була пустота. Вона була усюди, не було нічого. Та в певний момент вона почала купчитись звільняючи простір для чогось іншого.
З’явився світ який був дуже слабкий та дуже відчайдушний. Перші істоти які населяли його змогли відгородити бар’єром пустоту, та це коштувало їм існування. І ось у захищеному від поглинання світі почати з’являтися інші істоти. Тих хто заселив гірську місцевість назвати гномами. Вони були умілими воїнами та ковалями хоч і мали малий зріст. Мешканців лісів назвали ельфами. Майстерні мисливці-лучники, високі створіння з видовженими вухами, залежності від лісів мали різні властивості. Рахується що вони перші хто освоїв сили тих хто створив бар’єр, цю силу назвали магією – вона дозволяла використовувати сили світу, взамін щось беручи. Були і ті хто оселялися усюди будуючі поселення – люди. Дуже різні за зовнішністю, навчилися обробляти землю, навчилися різних ремесел, та змогли створити союзи між різними расами.
Магії також навчилися не тільки розумні істоти, а й тварини. Хтось просто інстинктивно почав використовувати її для своїх цілей, але дехто зміг уподобитися антропоморфним істотам. Вони майже нічим не відрізнялися від тварин, тільки ходили на двох лапах та могли говорити. Завдяки цьому воний змогивийти на контакт. Їх назвали дітьми природи. Від весільний союзів дітей природи та інших рас народились звіролюди. Від своєї звіриної натури вони мали чуття на здібності до магії, також у додачу були звірині вуха й хвіст, іноді кігті. Від інших рас вони перейняли усе інше – зовнішність, воджені можливості, мову та культуру. Через велику різноманітність тваринного світу звіролюдей буто дуже багато.
Час минав,цивілізації розвивалися. Люди стали самою впливовою расою, ельфів відтіснили у ліси де їх ніхто не зміг дістати, звіролюди здебільшого стали прислугою у кращому випадку, рабами – у гіршому. Гноми зберігали нейтралітет, поки вони жили у горах могли не боятися нікого. Майстерні ковалі й інженери зробили усе щоб захиститись від будь-якої небезпеки. Народжувалися та помирали королівства, з’являлися різні організації. Та існуванню світу почала загрожувати небезпека. Ідеальний як здавалося бар’єр почав ламатися.У світі почали з’являтися істоти без емоцій, лише тільки з ціллю знищити все.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь