Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Пекельний Гетьман . Розділ перший – Прохання Мавки

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

 

Він виглянув з вікна , блакитно-жовті знамена звисали при безвітряній погоді на фоні сходу пекельного світила , вже 75 років він був тут , гетьман Української держави – Павло Скоропадський , вже минуло більше 25 тисяч днів , і кожного ранку він дивися на Рай  , згадуючи слова ангелів , сказані йому на Небесному трибуналі – “ Коли Україна стане могутнішою за Німеччино , ми спустимся  і звільним тебе  і твоїх вірних солдат , а допоки , за вчинену тобою зраду , за те , що поставив Русь під німецький чобіт і забажав правити самодержавцем над українським народом , бути  тобі у Пеклі ” . За 75 років він побудував свою “ Україну ” в Пеклі , десятки тисяч рабів – зрадників , комуністів , злодії , що розграбовували і нищили Україну , тут несли одвіт за свої злочини  , тяжко працюючи на смердючих полях коло Стіксу , окрім цього , йому вдалось взяти під контроль торгівлю легкими наркотиками в другому колі пекла . Він вийшов зі своєї кімнати , і спустився у зал , де його зустрів один з сотників , з ним була Мавка – надзвичайно вродлива дівчина , яка вперто не хотіла казати , за що потрапила впекло і так впевнено розказувала , що вона при земному житті справді була мавкою , що в це багато хто вірив , навіть гетьман ловив себе на думці , що можливо це правда , хоча здоровий глузд чітко говорив , що вона бреше  .

Ну вітаю , Павле , в мене є до тебе справа – промовила вона з незворушним лицем – І що ж “ мавка “ хоче від Пекельного Гетьмана ? – ти щось знаєш  про принцесу Радість ? – ти маєш на увазі Шарлоту ? Яка зве себе Чарлі ? Я був на одному з її днів народження , втім сумніваюсь , що вона мене пам’ятає , її тоді  було чи три , чи чотири роки , а що ? Мавка не очікувала такої відповіді , вона знала , що Скоропадський знайомий з Люцифером , та вона не знала , що вони деякий час доволі тісно спілкувались , і тим більше не знала , що Павел був на одному з днів народження Чарлі – не називай її Шарлотою , вона не любить це ім’я . – Хм , ну , хай буде вона Чарлі , чи як ти її назвала ? Радість ? Втім , яка мені різниця , хоч Радість , хоч Єдина , хоч Азула , про яку справу ти говориш ? – Ти чув щось про її готель ? – Той випуск новин став  легендарним , тиждень про неї говорили всі і всюди . – Не згадуй той випадок , – багато умов , “ Мавко ” , це і є твоя справа ?- Ммм  , ні , я … знаєш , симпатія принцеси Пекла могла би тобі знадобитись . – Хм , і чи же ? – Ну не знаю , але може … колись … для чогось … – Ти хочеш , щоб я її чимось допоміг їй  з готелем ? – Ну … так . – Я подумаю , а зараз я зайнятий .. На цих словах він кивнув сотнику і той провів Мавку на вихід .

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь