Звичайний весняний день. Такий нудний і тьмяний, хоч за вікном світить сонце. Рома дивиться в телефон:

“У вас одне нове повідомлення”

Кнопка “відкрити” засвітилася синім кольором.

Допис від: Нанна

“Привіт! Ти будеш сьогодні на гротеці?”

Допис від: Рома

“Я забув… Але так, зараз одягаюся, хахах”

Допис від: Нанна

“Ти забув??? Там Ерік буде!!! Ти чого?”

Допис від: Рома

“Вже виходжу)”

 

Через хвилин 20 Рома зайшов до бібліотеки, з кімнати праворуч долинали голоси. Декілька з них здалися йому знайомими.

-Всім привіт!! – Рома привітався з усіма присутніми. У відповідь почулися дурні жарти та привітання від його друзів.

-Рома!! Чому я прийшла раніше за тебе? Ти живеш вдвічі ближче! – Нанна була рада бачити хорошого друга.

-Ти ж написала мені, я тобі казав, що забув.

-Я Тоді ще з дому не вийшла … Ти чого сумний? Хуй смоктав не смачний? ХПХП- З боку почулися смішки, а настрій Роми підвищився не сильно.

-Добре Добре. Вибач, будь ласка! – Нанна поспішила вибачитись перед Ромою. – Я тебе обіцяла познайомити з Еріком, я виконаю, сподіваюся, що ти пробачиш мені.

Нанна відійшла до високого хлопця зі світлим волоссям. Він був на голову вищий за його подругу. Рома задивився на цього красеня.

Вони поговорили і через 2 хвилини були біля остовпілого Роми.

-Це Ерік, знайомся!-З милою глузуванням сказала Нанна-Ерік, це той Рома про якого я тобі говорила. Мило, правда??

-Ага-Тихо і грубо сказав Ерік.

У Роми ступор, якщо не стояк. Такий гарний хлопець, він такого лише у мангах бачив.

-Я вас залишу-З зовсім жахливою усмішкою сказала дівчина.

-Нанна, Ні! – Прокричав Рома, зовсім забувши про наявність інших людей у ​​кімнаті.

Усі хлопці обернулися. Молодший хлопець прикрив рота рукою і вибачився перед друзями.

Рома схопив Нанну за руку і вивів із кімнати.

-Ти чого, Ром? – Нанна дуже злякалася.

-Я-я … Вибач.

-У тебе став на нього? – Нанна розреготалася

-На кого? НІ-НІ-НІ!! – Рома закричав від шоку.

-Жартую я, жартую. Ти чого шуганий такий сьогодні? – Нанна не розуміла поведінки Романа.

-НАННА!! – Рома стояв червоний.

-Пробач пробач. Можна мені повернутися? – Поцікавилася дівчина.

-З-звичайно. Я не хотів- Затараторив Рома

-Рома! Та що з тобою сталося? Ерік на тебе погано впливає – подумала і озвучила Нанна. – Гаразд, пішли. Продовжимо ваше знайомство там.

 

 

Далі буде…

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь