Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

В пошуках себе. Вступ

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Якось я наткнулась в Інстаграмі на один пост.
“Під час Великого Вибуху усе складалося з частинок і плазми. Їх була нескінченна кількість. Пройшло дуже багато часу перед тим як з’явився такий світ, який ми бачимо сьогодні. Закоханість це не просто так звана хімія і біологічний процес, який притаманний майже кожному живому створінню. А якщо люди закохуються і знаходять “свою” частинку? Вони з самого початку повинні бути разом. Вони знаходять частину себе. Це і є сенсом життя.”
P.s я усе дуже дуже перефразувала плюс я відштовхуюсь від чужої теорії і навіть не знаю її власника, але це мене дуже надихнуло.
Цю теорію відкрив вчений, який вивчав квантові фізику ще в 60-х роках. Але люди не сприйняли це серйозно, це не ставало популярним і зрозумілим для більшості. З часом, про неї забули і тільки той вчений вірив в свою теорію і вважав її основою всього на світі.
Насправді, людям просто було байдуже. Завжди для більшості були важливішим
багатство і власна вигода. В тій теорії цього не було. Воно не принесло нікому ні багатства, ні вигоди. Тому людство зараз не щасливе.
Цю теорію зам’яли і тільки коли хтось вивчав біографію фізика прочитав її і поділився нею в Твіттері. Вона була серед різних мемів і відео, які є зовсім не тими речами що допомагають людям. Ця теорія не заслуговувала такого ставлення. Простого перечитування деяких користувачів у соціальних мережах.
А що якби ця теорія стала справжнім фурором? Щоб було б далі, в 21 столітті?
Що б змінилося? Як би ця теорія стала правдою?

 

*Щоденник фізика*
“”Ця теорія поєднує дуже багато наук: фізика, психологія, біологія (людини), математика.
Навіть в кожній релігії існує поняття “люби ближнього свого”. Це не просто так. Усе наше існування потрібно пов’язати в одне. Чому ми зараз тут є? Чому хтось помирає а хтось живе далі? Найважливіше в житті бути щасливим і вдячним за все що ти маєш. Деколи це дуже важко. Можливо, ця теорія допоможе комусь і стане в нагоді?””

Велике місто. По ньому пересуваються безліч перехожих з різними девайсами в руках. У всіх одна і та сама програма – ” Fparticle “. Ціль кожного знайти свою половинку щоб стати шасливим. Кожен вірить що тільки це йому допоможе.
Що відбувається? – спитаєте ви. Ця теорія стала популярною, люди повірили в неї. Це стало правдою, повинно було стати. Усе відбувається абсолютно по-іншому. Хоча, слави це фізику не дало. Коли він помер і залишив у спадок нотатки, це усе що в нього було. Його племінник- Роберт Ґіґс знайшов цю теорію і розповів її пресі. Ну а далі… Усе змінилося, було проведено тисячі досліджень, які підтвердили усе, що вважав вчений.
Племінник присвоїв собі цю теорію, яка стала просто найважливішою річчю в суспільстві. Він отримав нескінченне багатство, створив свою кампанію і різноманітні проєкти для отримання все більшої вигоди.
Містер Ґігс думав, що знав усе…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь