10 Results with character "Шірануї Ґенма (Genma Shiranui)"
Визначення: Наруто
-
Глава тридцять перша: Пророцтво вчителя та помста. Summary: Вибачте, але локальні жарти про Ґенму та Ґенму з Цунаде просто трішки... розширили територію, я сама знаю, що то дещо криндж) Notes: Ого, вперше діалоги нормально вставилися, а не через крапки... Хоча, ще не знаю, як вони у…
-
113.5 K • Ongoing
-
-
Глава двадцять дев'ята Ще одна таємниця пані Цунаде. Промо-відео. «Love her even though I'm not supposed to», - Nickelback – She Keeps Me Up. «Somewhere across the sea of time», - I Monster – Who Is She. Колись у травні. Філерна серія. Хто в нас такий крутий песик? Хто в нас такий крутий песик? Хто наша руденька булочка? Хто…
-
113.5 K • Ongoing
-
-
Summary: Що ж, та почнеться з цієї глави обіцяний суцільний, безсюжетний флафф! Я вас попередила, тому звинувачуйте лише себе) І так, довелося змінити обкладинку. Ця мені в рази менше подобається, гірше передає суть твору, але але... (соняхи там замість Неджі). Арт: KejaBlank. Фото: Vitor…
-
113.5 K • Ongoing
-
-
(Частина арту взята в kanzzzaki) НАЗВА: БЕЗКІНЕЧНІСТЬ. Книга Перша: Міжсезоння. АВТОР: SakkaKage. СТАТУС: Завершений. ФАНХАТА: Наруто. Козаки-характерники. РОЗМІР ТА РЕЙТИНГ: Максі, NC-21. ДІЙОВІ ТА ЗГАДАНІ ПЕРСОНАЖІ В СЮЖЕТІ, в т.ч. оригінальні чи запозичені із інших фанхат, міфології,…
-
154.5 K • Ongoing
-