Фанфіки українською мовою

    XIII


    Драко сидів у кріслі, важко дихаючи, доки тихий кашель не привів його до тями й не змусив відкрити очі. Він не міг не застогнати, коли побачив Поттера, який злегка закашлявся, але не випускав член Драко з рота, злизуючи сперму, яка стікала вниз, просочивши лобкове волосся Драко, і зтікала по підборіддю Поттера. Рука Драко втратила свою силу, він більше не стискав мотузку, а це означало, що він не змушував Поттера нічого робити — Поттер вилизував його, бо хотів. З його рота вирвалося скигління, і Поттер, мабуть, неправильно зрозумівши це, вирішив зупинитись.

    Востаннє широко лизнувши, він з хлюпанням відпустив член й випрямився, дивлячись на Драко. Кілька секунд він дивився на нього, не моргаючи, а потім відвів погляд і витер рот і підборіддя рукавом.

    — Гм, — почав Поттер і глянув на Драко крізь вії. — Я все ще розгублений.

    Драко нахмурився, його млявий мозок не зміг опрацювати слова Поттера.

    — Я про мою орієнтацію, — послужливо додав Поттер.

    — О!

    Драко кліпав очима, роздумуючи, що це чудова нагода висміяти Поттера, зазначивши, що коли ти з таким ентузіазмом лижеш член іншого чоловіка, то ти точно гей, але це було б нерозумно, адже розгубленість Поттера означала, що Драко отримає ще більше приголомшливих оргазмів.

    — Отже, ти хочеш…?

    — Гадаю, я б точно знав, якби ти дозволив мені… — Поттер якусь мить підбирав слова, — трахнути тебе.

    Драко мало не вдавився власним язиком. Поттер, здавалося, не зрадів такій реакції, але нічого не сказав, просто чекав, поки Драко відповість.

    Драко знадобився деякий час, щоб повернути здатність говорити.

    — Мені прикро казати, але цей експеримент провалився. Знайди собі іншого піддослідного.

    Поттер зморщив носа й підвівся на коліна. Він схопив Драко за стегна, вигнув спину і поглянув на обличчя Драко, яке тепер було небезпечно близько до його.

    — Але я цілком задоволений цим конкретним піддослідним, — сказав Поттер, схиливши голову так спокусливо, що здавалося, ніби він пропонує свої губи для поцілунку.

    Мерліне, Поттер фліртував із ним, і це працювало — член Драко одразу проявив зацікавленість, і рука Драко підлетіла до Поттерового обличчя. Його великий палець витер крихітну краплю сперми з кутика Поттерових губ. Поттер поцілував подушечку великого пальця, і в ту яскраву мить Драко був готовий сказати “так”.

    Але мить минула, і Драко не відчував нічого, крім жаху. Як він опинився в цій халепі? Він ледве пам’ятав хід своїх думок, які раніше переконали його в тому, що ідея була гарною. Те, про що Поттер просив, було занадто багато, занадто рано, Драко не міг на це погодитися.

    Занадто рано. Це звучало так, наче Драко планував перетворити експеримент на щось, що триватиме довше. Хоча, якщо Поттер був закоханий у нього, то це був можливий варіант. Страшний варіант, від якого серце Драко забилося, погрожуючи вирватися з грудей.

    Панікуючи, він відкрив рота, щоб накричати на Поттера і сказати йому, що точно ніколи не погодиться дозволити Поттеру щось засунути йому в чортову дупу, але він сказав:

    — Я не можу.

    Навіть для його власних вух це прозвучало жалюгідно.

    — Хмм, — Поттер прийняв задумливий вигляд. — А як щодо всіх тих чоловіків, з якими ти спав під час слизеринської гонитви за тілесними насолодами?

    Чортів покидьок! Поттер добре знав, що Драко збрехав про це, але це не завадило йому скористатися цим, коли з’явилася нагода.

    — Я був зверху, очевидно.

    Губи Поттера затремтіли, стримуючи посмішку.

    —Справді? Але ти такий… —  Поттер задумливо подивився на нього. — Блондин.

    Драко закипів від гніву, та Поттер широко всміхнувся, і те, що прозвучало як образа, раптом перетворилося на грайливий жарт. Приємне відчуття знову охопило Драко, і він уловив себе на думці, що Поттер виглядає дуже гарно, коли посміхається.

    Він спробував відігнати цю думку, але натомість саме вона підштовхнула його ближче до Поттера, змусила притиснутись до його губ.

    — Якщо тут когось і трахнуть, то це будеш ти, — пробурмотів він перед тим, як гаряче поцілувати Поттера. Його долоні ковзнули по спині Поттера, притягуючи його ближче, а потім спустилися нижче до сідниць, міцно обхопивши їх. Через цей рух мотузка натягнулася і Поттер був змушений закинути голову і захрипіти. Поцілунок обірвався, але Драко не був проти замість цього переключитися на Поттерову шию.

    — Добре, — прошепотів Поттер.

    — Ммм, це більше, ніж добре, — бездумно погодився Драко. — Це неймовірно, — сказав він, притиснувшись губами до привабливого місця під вухом Поттера, його ніздрі наповнилися запахом Поттера, а смакові рецептори вибухнули від захвату.

    — Я мав на увазі, я мав на увазі… — Поттер задихався, стискаючи кулаком сорочку Драко й потираючись сідницями об руки Драко. — Я мав на увазі, добре, ти можеш бути зверху.

    Драко розплющив очі й завмер, притиснувшись губами до Поттерової шиї. Він повільно підвів голову, піднявши праву руку, щоб Поттер міг випрямитися. Поттер дивився на нього, його очі були темними й сповненими збудження, хоча в глибині їх була і тривога.

    — Зараз? — запитав Драко, впевнений, що це було дивне запитання, але воно вислизнуло з його губ, перш ніж він встиг себе зупинити.

    Кадик Поттера затремтів, коли він ковтнув.

    — Якщо ти готовий, — він глянув на м’який член Драко.

    — Дай мені п’ять хвилин, — швидко сказав Драко, а потім ще трохи подумав. — П’ятнадцять, — зізнався він.

    Він витріщився на свій член, не вірячи, що погодився це зробити. Думка про такий секс завжди здавалася огидною, навіть з дівчатами, не кажучи вже про чоловіків. І все ж єдиною проблемою, про яку Драко міг думати зараз, була поява якоїсь непередбаченої перешкоди, яка завадила б йому зайнятися сексом із Поттером. Думка про те, що це станеться насправді, здавалася неможливою.

    — Нам потрібна змазка, — сказав Поттер.

    Драко знову перевів погляд на Поттера.

    — Змазка?

    — Лубрикант? Щоб тобі було легше…

    — Я знаю, що це таке і для чого, — різко сказав Драко. — Ми просто начаклу… ооо!

    Поттер похмуро кивнув.

    — Паличок нема.

    Ось вона — перешкода. Відчай охопив Драко.

    — Я думаю, ти навряд чи захочеш…

    — Забудь про це. Нема змазки — нема сексу, — твердо сказав Поттер.

    Драко насупився.

    — Єбать!

    — Мабуть, ні. — Поттер мав жалюгідний вигляд; він потягнувся до мотузки на шиї, неначе вирішив, що йому саме час спробувати звільнитися.

    Драко не хотів допомагати, тому просто дивився, як Поттер бореться з мотузками. Зап’ястя його лівої руки все ще було в синцях і ранах, і Драко відкрив рота, щоб запропонувати використати цілющу мазь, але замість цього він засміявся. Він мав про це подумати одразу.

    — Ми можемо скористатися цим — Драко вказав на флакончик на вчительському столі.

    Поттер обернувся, щоб поглянути на нього, а потім із сумнівом подивився на Драко.

    — Це для зовнішнього використання. І це цілюща мазь.

    — Не тупи, Поттере, — засміявся Драко. — Цілюща мазь — це просто рідина, коли їй нема чого лікувати. Раніше я використовував її для дрочки весь час, поки не навчився накладати чари.

    Поттер облизнув губи, ніби уважно обмірковував слова Драко.

    — Це все ще зовнішнє використання, — нарешті сказав він трохи хрипким голосом.

    Драко подумав, чи не уявив Поттер, як він дрочить, і трохи почервонів від цієї думки.

    — Усе гаразд, Поттере. Чесно, — сказав Драко. Він не брехав. Бували моменти, коли він дрочив у своєму ліжку, і його змазані маззю пальці ковзали нижче, за яйця, досліджуючи, штовхаючись та пробуючи без небажаних побічних ефектів. Якщо вражаючий оргазм під час цієї дії не вважати небажаним побічним ефектом. Але ігри з власною дупою, звісно ж, не вважалися гейством. Тим не менш, Драко вирішив опустити цю інформацію.

    — Я експерт по зіллям. Я розбираюся в таких речах.

    На обличчі Поттера все ще були сумніви.

    — Експерт? О, ти просто сповнений різних талантів. Або марних слів.

    — Я не брешу, — мало не в розпачі сказав Драко. Це було не чесно. Поттер спокусив його, і тепер, коли Драко погодився на цю ідею, він хотів все відмінити. Поттер дивився на нього. Драко зітхнув.

    — Цього разу я не брешу. Клянусь!

    Поттер злегка посміхнувся.

    — Гаразд, я тобі вірю.

    І знову було те відчуття в животі Драко, яке зігрівало його, дарувало відчуття невагомості, змушувало його серце битися швидше. Драко подумки швидко пробігся по інгредієнтах цілющої мазі, боючись, що він щось забув і через це втратить довіру, яку щойно подарував йому Поттер. Але він був впевнений, що мазь анітрохи не зашкодить Поттеру; у будь-якому разі це заспокоїть печіння, а не спричинить його.

    Поттер схопив Драко за стегно, підвівся й смикнув Драко за руку. Драко підвівся зі стільця, але лише після того, як на мить витріщився на повністю твердий член Поттера, який стирчав із його розстібнутих штанів. Він ледь не спіткнувся, коли Поттер потягнув його до вчительського столу, і це дуже дратувало, бо це Драко мав тягнути Поттера туди, а не навпаки. Це Поттер був на повідку.

    Щойно вони підійшли до столу, Драко схопив флакон і відкрив його.

    — Повільніше, маньяк, — сказав Поттер напіввеселим і напівстурбованим голосом. Він нервово відкашлявся, коли Драко вилив рідину на пальці.

    — Ми не про все подумали. Макґонеґел може з’явитися будь-якої миті. І якщо вона нас спіймає… Ой, що ти робиш? —  Поттер скрикнув, коли Драко схопив його за ліве передпліччя й обережно намазав маззю поранене зап’ястя.

    — О, не хвилюйся, Поттере, — сказав Драко, коли мазь подіяла й магічно зцілила шкіру. — Макґонеґел змусила нас обійматися і залишила нам змазку. Мені здається, вона хоче, щоб ми зайнялися сексом.

    Драко посміхнувся Поттеру, очікуючи отримати усмішку у відповідь, тому що його слова були до біса смішними, але Поттер не дивився на нього; він дивився на своє загоєне зап’ястя. Коли він таки подивився на нього, його зелені очі були сповнені подиву та теплих емоцій, від яких у Драко прискорився пульс.

    Драко подивився на Поттерове зап’ястя й закусив губу.

    — Ні, я просто… — сказав він, потім замовк, не знаючи, що сказати; Поттер явно зробив якісь дикі дівчачі висновки щодо раптового бажання Драко залікувати його рани, але Драко зцілив його лише тому, що… оскільки… Ну, він навіть не знав чому. У той час це здавалося логічним. Це не було свідоме рішення.

    — Ці рани були просто жахливі, от і все. Я хотів зробити це цілу вічність.

    У Поттера розширились очі, а Драко подумки застогнав. Що було не так з його ротом? Він постійно говорив найбожевільніші речі. Драко скрикнув, коли Поттер кинувся на нього, схопив за плечі й притягнув до себе для палкого поцілунку. Поцілунок, від якого у Драко піджалися пальці на ногах і підкосилися коліна, і його хитало навіть після того, як Поттер відірвався.

    — Ну, я б зробив це раніше, якби знав, що буде така винагорода, — сказав Драко, цього разу навіть не шкодуючи, що його неслухняний рот знову сказав якусь дурницю. Поттер щасливо посміхався йому, і це було єдине важливе в той момент. Ну, це і майбутній секс, очевидно. — Ти ж не передумав? — стурбовано запитав Драко. — Через Макґонеґел?

    Поттер похитав головою, тепле почуття все ще було в його очах.

    — Ні.

    — Добре. — Драко полегшено зітхнув. Він подивився на Поттера і зробив два кроки назад, натягуючи мотузку, якою він був прив’язаний до його шиї. Він хижо розглядав Поттера, насолоджуючись виглядом його члена, темного волосся над ним, оголених грудей, що розширювалися під час дихання, мотузки на шиї та почервонілого обличчя.

    — Ну що ж, — сказав Драко, намагаючись не нервувати. — Роздягайся.

     

    0 Коментарів