Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Жанр: Драма
    Мітки: Hurt/ComfortPOV
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Її рвані видихи заповнили кімнату. Знову цей кошмар мучить її. Сара не могла заспокоїтись: сльози здавили їй горло,дихання стало нерівним і уривчастим. Їй знову снилась жахлива сварка з її коханим – вони сваряться,він каже їй речі,які ніколи не казав до того, а потім їде у відрядження. Дівчина відчувала,як невидима рана борознить її серце і ріже душу. Вона поклала руку на половину ліжка,де завжди лежав її хлопець і відчула його тепло під своєю долонею. У наступну секунду його теплі,обгортаючі обійми накрили її плечі і його глибокий голос пролунав ззаду.
    — Гей..знову цей кошмар,так?
    Сара важко сковтнула слину і подивилась на простирадла.
    — Так..
    — Іди сюди..
    Почувся тихий шурхіт ковдри,а потім дівчина опинилась у обіймах свого коханого,спираючись головою на його плече.
    — Ти не спиш зараз, все гаразд..Цієї сварки ніколи не було і не буде,я обіцяю тобі..Хочеш,я заварю тобі чай?
    Очі Сари знову наповнились слізьми, вона міцно обійняла його руку
    — Ні,будь ласка не йди..
    Його погляд пом’якшився і він почав ніжно гладити її волосся
    — Я нікуди не піду,люба..
    Сара опустила погляд і прошепотіла
    — Як ти думаєш, чому мені постійно сниться цей сон?
    Стас не знав що відповісти,тривога ніби змусила його замовкнути і подивитися на неї з відчаєм.
    — Я не знаю,кохана. Я дуже люблю тебе і хочу,щоб ти це знала,цей кошмар ніколи не зможе стати реальністю,бо я не такий,як у твоєму страшному сні,я інший.
    Дівчина кивнула і зробила декілька глибоких вдихів.
    — Ти маєш рацію. Мабуть,я просто нервую занадто багато останнім часом,— вона подивилась в його очі. Хлопець ніжно взяв її руки у свої і поцілував кісточки її пальців.
    — Дякую,що ти тут для мене.
    Він посміхнувся,ніжно гладячи її долоні великими пальцями.
    — Я вдячний Всесвіту бути тут з тобою і мати можливість тебе розрадити.
    — Твоя пропозиція щодо чаю ще досі в силі?
    Стас посміхнувся,радий що його кохана змогла трохи заспокоїти себе.
    — Звичайно. Який ти будеш?
    — Ти вже знаєш відповідь. Чорний з бергамотом.
    На її щоках утворились милі ямочки,коли вона посміхнулась. 

     

    0 Коментарів