Фанфіки українською мовою

    Q:  Привіт! Чи не могли б ви роз’яснити невеличке питання для мене?  Хто з товаришів по команді першим здогадався про “відносини”  Ендрю та Ніла: Рене чи Кевін?  Ми обидва погоджуємося, що лампочка Кевіна загорілася в Ідемі (або ж Райські сутінки), але чи правда це?

     

    A: Коротка відповідь: Кевін.

    Рене першою зрозуміла про потяг Ендрю, Кевін невдовзі помітив потяг Ніла і Кевін був першим хто зрозумів, що це взаємно та з почуттями.

    Рене мала перевагу в тому, що знала напевно, що Ендрю гей, тож коли Ендрю припинив сприймати Ніла, як крота і прийняв його до своєї імпровізованої сім’ї, вона задумалась, а чи не відбувається чогось більшого. Одного разу вона запитала його про це, але Ендрю, звісно, просто відмахнувся. Рене знала, що краще не форсувати це питання і вирішила просто спостерігати за подіями.

    ((мені весь час здається, що я вже публікувала цей їх фрагмент “поки смерть не розлучить нас“, але я не можу згадати з яким питанням це було пов’язано.))

    Ніла, з іншого боку, їй читати було набагато важче, тому що Ніл уникав залишатись з нею наодинці, тільки якщо він справді щось потребував від неї, або коли він не мав вибору. Більшість з того, що вона бачила та знала про Ніла, було пов’язано з Кевіном. Вона сподівалася, заради Ендрю, що те, що відбувається між ними справжнє, але вона не могла сказати точно.

    ((коли настала весна, і старшокурсники почали думати, що між ними щось є, Рене було заборонено ставити на відносини Ендрю та Ніла. Вона могла ставити на орієнтацію Ніла, але не на його шанси з Ендрю, частково, тому що її зв’язок з Ендрю може означати, що вона має інсайдерські дані, а частково через те, що її ставка може вплинути на баланс Ендрю та Рене.))

    Кевін, з іншого боку, був надто залежним від Ендрю та Ніла, щоб не помітити скільки часу вони проводять один з одним. Чесно кажучи, він був в найкращому становищі, щоб припускати, що вони збираються розв’язувати свої проблеми в ліжку, враховуючи те, що він родом із Воронів. Ворони були розумовим вуликом і винятковими ізоляціоністами. Їм заборонялося спілкуватися з кимось хто не був членом команди або шкільного факультету, що означало, що Ворони, можливо, були найпорочнішою командою в країні. В Гнізні було багато сексу, наповненого гнівом, ненавистю, напругою та тріумфом. Майже на мало значення, хто кого трахав, або який гендер мала людина, адже зрештою це просто секс, і всі вони були Воронами. Більшість Воронів все ще ідентифікують себе натуралами.

    ((Кевін і Тея були секретом не тому що спали один з одним, а тому що хотіли більшого ніж мали всі інші. Вони хотіли чогось реального, чогось постійного і рівноцінного, і така відданість могла б швидку бути знищена майстром до того як це могло б відвернути їх від мети як спортсменів.))

    Усе: починаючи від Реакції Ніла на Дрейка і далі, робило трохи очевидним, що там може бути щось більше, ніж те, що можна вилікувати одним або двома ударами, але момент коли Ніл повністю вийшов з образу та пожертвував собою для Ріко на Різдво, є справжнім.

    Якби Кевін думав, що в Ніла є хоч якісь шанси на те, щоб пережити рік, він міг би посадити Ендрю та Ніла ще в січні та попередити їх про обачність та застарілі упередження професійного світу, але він знав, що Ніл загине через декілька місяців. Один раз в житті він вирішив не сипати сіль на відкриту рану.

     

    0 Коментарів