Фанфіки українською мовою

    Q: Привіт, хотілось би почати з того, як сильно мені сподобалась серія лисяча нора. Я вважаю, що це було просто блискуче, і я просто обожнюю персонажів та те, як ви описали стосунки Ніла та Ендрю. Отже, враховуючи це, мені потрібно знати в неймовірних подробицях як і коли Ендрю та Ніл взялися за руки вперше. Ця інформація дуже важлива для мого подальшого благополуччя та мого друга. Будь ласка, і дякую.

    A: Щиро дякую, що дали шанс історії! Я рада, що вони вам сподобалися:) Що до того, коли Ніл та Ендрю вперше взялися за руки:

    Вперше вони взялися за руки суботнього ранку на другому курсі Ніла восени. Пройшло всього декілька тижнів після початку семестру, і Лиси почали свій традиційний тяжкий рік через напругу між старими та новими лисами, що важливіше, через суперечки між Нілом та двома першокурсниками. Ніл вже готовій до вихідних, але ранок починається непрохано раніше, тому що Ендрю прокидається на спаринг з Рене.

    До того моменту, як повернувся Ендрю, Ніл вже перебрався з їхньої кімнати на дах Лисячої Вежі, і неважливо, що надворі похмуро і вже починає моросити. Деякий час вони мовчать, сидячи пліч-о-пліч з цигарками. Сигарета Ніла згорає першою, адже він не дочекався Ендрю і закурив перш ніж він повернеться, він почуває себе настільки розбитим, що намагається вкрасти цигарку в Ендрю. А Ендрю є Ендрю, він просто перекладає її в дальню руку, щоб Ніл не зміг її дістати.

    Натомість Ніл дозволяє собі відволіктися на тіні на руках Ендрю, на синці, які формуються та на потріскану шкіру вздовж його кісточок. Він бере руку Ендрю, щоб оглянути пошкодження, думаючи, як щось настільки міцне може бути таким крихким – або навпаки? Якщо він переверне їхні руки, то може побачити поранення на його власній шкірі, спотворені шрами, які виглядають помітніше, ніж він би хотів.

    Він думає про горе та боротьбу, що привели їх до цього моменту, що дозволили їм вирости настільки, що Нілу не потрібно питати дозволу, щоб торкнутися руки Ендрю. Він знає, неважливо наскільки важким був тиждень, скільки розчаруваннь принесли першокурсники. Вони пройшли через все це пекло і повернулись разом, і врешті решт ці діти ніщо інше, як мимохідне роздратування.

    Це рука, каже Ендрю, не питання, але і не насмішка, коли Ніл дивиться занадто довго.

    Це твоя рука, відповідає Ніл, не намагаючись щось пояснити. Натомість він переплітає свої пальці з пальцями Ендрю і впивається в його долоню, наче може залишити сліди на землистій шкірі.

    Ендрю не відштовхує його і вони сидять там доти, доки не закінчиться буря.

    Непроханий додаток: довгий час Ендрю та Ніл досить обережно ставляться до торкань, коли ситуація емоційно напружена, наприклад коли Кесс приїжджає до суду влітку. Ніл може тільки здогадуватися, що коїться в голові у Ендрю, але він знає, що краще не простягати руки до Ендрю першим, коли все максимально погано. Інші пари можуть вважати, що тривалі доторки та підтримуючи руки можуть втішити у такий складний час, але вони все ще працюють над рівновагою та зоною комфорту, і на цю мить, точно не час створювати нові кордони між ними.

     

    0 Коментарів