Фанфіки українською мовою

    Джисон справді намагався приділяти достатньо уваги Мінхо, точніше приглядав аби той нікуди не вляпався. Але алкоголь сам раз за разом вливався в його організм, забираючи контроль собі. Зовсім поруч танцював Лі Фелікс, що танцював наче востаннє. Він полонив Хана, тому його погляд був тільки на тендітній фігурі, що рухалась на уявному танцполі. Мозок знову підкидував думки про контраст милого омеги та вогняної, нестримної харизми, а чи мозком він думає в цей момент, чи може чимось іншим. Неважливо. Зараз Джисон повністю розуміє вираз “буря в стакані”, адже та буря емоцій, яку викликав в ньому Лікс, набагато більша за нього. Музика б’є своєю вібрацією,що створює певну конфронтацію з осередком здорового глузду, але синхронізувалась воєдино зі стуком серця. Чому ці вібрації стають з кожним подихом тієї дивовижної омеги все сильнішими та проникають під шкіру так інтимно і так приємно.

    Їхні погляди зустрічаються, зіниці розширюються, повітря стає гарячішим. Серце болісно відбиває ритм у кожного, нагадуючи, що той, хто з такою жагою спостерігає, наймовірніше не призначений для нього, а для когось іншого. Для когось іншого?! Час ніби зупиняється, коли вони підходять один до одного та захоплюють в обійми. Вони прагнуть віддатися спокусливим обіймам музики і рухатися з нестримною пристрастю у цьому танку. Це ж всього лише танець.

    Лі починає вести. Він охоплює однією рукою талію Хана,іншою – проводить по потилиці, запускаючи пальці у волосся. Джисон мліє і стає кошенням, що ластиться до свого господаря. Хан ввіткнувся в шию омеги, вдихаючи солодкий запах полуниці з легкими нотками перчиці,що так нагадує алкогольний напій, який він пив нещодавно. Хочеться відчути на смак, хоча б на мить. Його тіло перестає слухатись, хоча здається, що тіло робить все те, чого він прагне – доторкнутися ніжної шиї та вилизати п’янкий аромат, залишаючи свій. Я не можу позбавитись шансу хоча б потанцювати з ним. Вдихнувши на повні груди, заповнивши їх полуницею, Джисон з великими зусиллями прикусив собі язика та жалісно застонав. Долоні Лікса вмить перемістились на Джисонові щічки і притягнули ближче до себе.

    Він хоче мене не менше, ніж я його, – промайнуло в голові Фелікса, коли він заклякнув, дивлячись на чужі губи, що виблискують в напівтемряві. Він насмілився припустити, що Джисон, точно як і він, захлинався слиною від бажання. Почуття, що були приховані Йонбоком, віднайшли своє друге дихання, захоплюючи свідомість танцюриста. Один помах його рук і він цілує Хана, немов забираючи його собі. Руки блукають по всьому тілу, тому що Лі бажає Джисона всього та повністю, а той не перехвачує ініціативу і дає Ліксові переминати свої губи як тому заманеться. Насолодившись чужими вустами вдосталь, Фелікс все більше поглиблюється в поцілунок, окреслюючи язиком десна Хана та пробираючись далі, в душу.

    Металевий присмак, невже він прикусив собі язика, стримуючись. Раптом, він не хоче цього, він не хоче мене, – через свої думки Лікс відсторонився від Хана, але сильні руки партнера по танцю притягнули омегу втільну.

    – Ти не втечеш від мене, sunshine, точно не сьогодні, – голос Джисона був настільки рішучим та впевненим, що у Фелікса не залишилось сумнівів про те, що сьогодні він точно належить йому.

    – Тоді дай мені дещо зробити та висунь язика.

    В ту ж секунду, Лі не вагаючись зімкнув губи на його язиці, посмоктуючи його та граючись кінчиком, вимальовуючи якісь візерунки навколо м’яза. І якими б незвичними та водночас приємними не були б ці пестощі, Хан не зводив очей з Лікса, який ще й втягував свої щічки, що нагадувало зовсім інше, була б його голівонька нижче. Від таких думок, Джисона немов вдарило струмом, що протікав по всьому тілі, і тепер він пульсує навіть всередині омеги. Тому Хан притягує Лікса для поцілунку і опускає свої руки на його стегна, про які він мріяв весь вечір, а то й більше. Особливо про ці стегна в широких штанях, коли тільки він може насолодитися їхньою формою, поки що через тканину. Цей вечір швидкоплинно перетікає в ніч, яка скоро завершиться, тому прогавити, можливо, свій останній шанс нікому не хочеться. Тому заборонене бажання пробуджується від сну, Джисон підіймає Йонбока і прямує в кімнату свого друга – організатора вечірки.

    Хан ще більше поринув з головою в цього омегу, коли з його зацілованих блядських губ зірвався стогін: переривчастий, грубий, гучний та хтивий бісів стогін. Якщо Фелікс буде так стогнати щоразу, як той його прижимає до ліжка, то Джисон готовий увігнати йому його до кожної поверхні. Але спершу він позбудеться цього триклятого кроп-топа і штанів, аби бути ще ближчим до прекрасного тіла.

    Фелікс втратив голову та майже не втратив себе, відчувши контраст бути різко притиснутим до дерев’яного ліжка сталевою хваткою, але відчувати оголеною шкірою м’якість постілі та поцілунків. Проте відкривши очі він був ладен віддати всього себе хлопцю, який злодійськи ховав широкі плечі, накачані груди та вузьку талію за мішкуватим одягом. Такі поганці мають бути покарані, – подумав Лікс та завалив Хана на спину, аби забратися зверху, але хлопець не знав, що Джисон пегулярно відвідує спортзал, тому вони просто перекотились на іншу сторону ліжка, залишаючись в початковій позиції: Джисон зверху.

    – Сьогодні керую я, мій омега,тому раджу слухатись, якщо не хочеш, аби твій кроп-топ пішов на мотузки, аби прив’язати тебе, – усміхнувся Хан на миле обурення Йонбока.

    – Можливо, я також хочу свого омегу, з чого ти взяв, що я нижній.

    З того самого моменту, коли побачив тебе такого їбейше прекрасного і мучився від цього болючого стояку,- Джи поклав долоню Лікса на свій член і притиснувся ближче до нього, залишаючи на його тілі засоси.

    Фелікс ще не зустрічав омег з такими розмірами. Такий омега як Джисон був створений, щоб нагинати. Зі світу думок Лі викинуло моментально, які тільки він відчув руку на своїй сідниці. М’язи почали скорочуватись а дірочка пульсувати. Хан повільно занурював свій палець в нутро омеги. Потім добавив ще один і почав розтягувати. Рухи були різкі, але з паузами. Джисон відверто бавився з його сідницями, проте піклувався аби Ліксу було приємно. Він все більше притискався до його заду, аби підготувати омегу та полапати пружні половинки. Це було настільки приємно, що Йонбок був на межі, тому Лі вирішив зробити приємно Хану. Він обхопив його член, погладжуючи головку, та стимулюючими рухами довів Джисона до тремтіння. Задовольнившись такою реакцією, Лікс пришвидшив рухи, пестячи кінчиками пальців яйця. Джисон з протяжним стоном кінчив на долоні Фелікса, відновлюючи дихання.

    – Твої пальці кращі за будь-які іграшки, які я коли-небудь використовував.

    – Тоді твої пальці найсолодші з усього,що я колись куштував, – відповів Хан вилизуючи долоні Лікса.

    Гучний стогін перервав такий цікавий діалог. Йонбок не встиг почервніти, як знову відчув заповненність, але не через пальці Хана.

    – Невже ти думав, що я так просто тебе залишу після всього одного фіналу? – риторично запитав Хан, затиснувши руки Лікса над його головою, – Сьогодні ти кінчатимеш без рук раз за разом, my darling, – поцілував омегу в скроню та продовжив рухатись, аби увійти на всю довжину.

    Ранок у Фелікса ще не був настільки гірко-солодким. Такі солодкі спогади за бурхливу ніч залишуться в його пам’яті назавжди, але це не зітре гіркоту, що це була одноразова акція, хвилинна слабкість перед забороненим плодом. Омега вирішив встати з ліжка, зібрати свій одяг та покинути чужий та незнайомий будинок, щоб потім ще добивати себе почуттям сорому, що він займався сексом зі зайнятим омегою в домі друга цього омеги.

    – Ранок ще не закінчився, давай насолодимося цим моментом до останнього, благаю, – голос Хана ледве не зірвався на останньому слові.

    Фелікс усвідомив, що Джисон його розуміє. Він відчув цю біль у кожній надірваній ноті. Так, вони трахали один одного цілу ніч до втрати голосу, але зараз надірвалось щось інше. Це надія, щоб провести ще мить разом.

    – Давай будемо в цей ранок щасливими закоханими, що провели першу ніч кохання. Але, Джисон, ти тварина.

    – Чому це?

    – Ти тільки що війшов в мене, май хоч краплю жалю до мого заду!

    – Який голосистий! Мало тобі було вночі. Не моя провина, що я хочу бути в тобі цілком і повністю.

    – А у твого друга гарний будинок.

    – Хаха. Кріс – мажор. Ще той багатій.

    – Тоді нехай купить мені будинок.

    – Я думаю, він обов’язково це зробить, якщо цінує свій сон, адже ти, справді, дуже гучно стогнав.

    – Який жах… Може ти все ж таки вийдеш?

    – Будучи в тобі, це буде трішки незручно, але я втримаю тебе, якщо обхватиш мене своїми прекрасними ніжками.

    – Double fuck.

    Між ними створився глибокий зв’язок, який важко висловити, але зрозумілий для них самих.Цю ніч вони точно не забудуть, не хотітимуть забути. Це була ніч їхнього спільного бажання та свободи. Це був їх час, де вони повністю віддали себе один одному.

     

    1 Коментар

    1. Mar 14, '24 at 19:37

      ОХ-ХО-ХО! такі сонячні, неймовірно комфортно читати! дякую(: