Фанфіки українською мовою

                  Дисклеймер

    Всі персонажі та описувані події є вигаданими. Будь-який збіг з реальними людьми або подіями, є випадковістю.

                 POV.Спартак

                 Пройшло уже майже 2 місяці з моменту інциденту. Він все подолав, але залишилась в житті лише втома. Він дуже втомився. Чи міг він передбачити, що рік назад таке трапиться, він все прорахував, але.. Рік назад все тільки починалось, записувались подкасти, готувались до турів. Він думав, що нарешті зустрів людину, яка сприймає його таким який він є без умов, йому з ним було спокійно і тепло. Завдяки Жені він почав усміхатись набагато більше, перейшов на українську мову, хоча напочатку і чинив опір цьому. Чому так обернулось, що здавалось би людина, яка настільки стала йому близькою за цей час, як не ставала жодна інша людина, відвернулась від нього. Недарма від не прив’язується до людей, чому ж з Женею так вийшло, він впустив цю людину в свої думки і серце, та той зрадив. Так, Спартак, пора закінчувати з цією рефлексією, дихотомія контролю, треба закрити цей гештальт та більше не повертатись, ні до думків про Женю, ні до своїх почуттів. На слові гештальт, Спартак криво посміхнувся, тепер це слово у нього асоціювалось з одною не дуже приємною йому особою, що фактично зруйнувала його спокійне життя та плани. Але нічого, життя продовжується та плани можна змінити. Звичайно дана історія завдала дуже багато неприємностей: зірвався випуск нової книги, припинив співпрацю з видавництвом, подкасти уже не приносять тих переглядів, багато людей відвернулись, Женя… Чому знову саме на цьому моменті здригнулось серце, наче це найважливіше, що було в мене, подумав Спартак. Ні, все, Спартак забуть.

    Він дав собі слово більше не повертатись до цих думок та рухатись далі, перегорнути цю сторінку та записати це як досвід як ще одне підтвердження того, що людям не можна довіряти та покладатись на них. Чому мене зачепило не саме розслідування, а саме вчинок Жені, чому для мене це було найболючішім ударом, я не розумію своїх почуттів, це не повинно було так вплинути на мене. Я не можу відчути всього того спектру емоцій, який доступний більшості людей, але цей біль, що я відчуваю, я всього лише людина, яка здатна відчувати біль від зради, та втому..

     

    0 Коментарів