Фанфіки українською мовою
    Фандом: Stray Kids
    Персонажі: Лі Мінхо (Lee Minho)

     

    Дівчина лежить у телефоні, вночі, на своєму ліжку, в улюбленій піжамі. Парною у неї та її хлопця Мінхо вони з однаковими картатими штанами та просторими футболками тільки у неї вона фіалкова, а у Мінхо вона блакитна, йому так підходить цей відтінок.

      × Какаоталк ×

     3 idiots (but Hyunjin is queen 👑)

     🦙:Мала, ти, що ще в мережі?

     

     -Я тільки збиралася йти спати, а ви що не спите, у вас же графік забитий?

     

     🦙:Пішли їсти, нічний перекус найкращий~~

     

     🐇:Оо, пішли разом, ти ж любиш нічні прогулянки?;)

     

     -От два засранці, і як мене попало закохатися в одного з вас??

     

     -я в ділі… Зайдіть за мною✨

    •••

     Мінхо і Хенджин були хорошими друзями, які що й робили те підколювали один одного, коли у Мінхо з’явилася дівчина вона швидко потоваришувала з усіма і з Джіні точно, він був спочатку сором’язливим, але потім у них виявилося багато спільного, любов до мистецтва, роздуми про світ і трохи драми.

     

    Одного дня на телефон дівчини надійшло повідомлення про додавання до групи з трьох людей. Вона була в групі з усіма мемберами, то навіщо ще одна? Хм, Хьонджин думав інакше, їх куточок був сповнений або жартів які викуповували струм вони або просто ділилися чимось, майже як і в чаті з усіма, але це по-іншому ⊂(•‿•⊂ )*.✧

    •••

     

    Через кілька хвилин дівчина накинула свою білу куртку, так як на вулиці все ще мороз, черевики та чорну шапку яка ну доповнювала образ, що складається з піжамних штанів, куртки та чорних черевиків.

     

    Вона чекає на вулиці і чує крик свого хлопця, щось нібито: “у мене є серветки Хьонджін!” Вона обертається і намагається не заржать, щоб не розбудити своїх сусідок, що сплять на відміну від неї в їхньому спільному будинку.

     

    -що трапилося? – хлопці добігають до неї і віддихуються

     

    – Нічого, – кажуть обидва в унісон, і пускають тихий смішок

     

    -Пішли вже, спортсмени на мінімалках

     

    Їх шлях не надто довгий, вони перекидаються парочкою фраз, роблять пару фото хлопців які вирішили що їм життєво необхідно зробити фото в стрибку, їй весело з ними, дівчина з Хьонджином роблять драму коли Хо запинається об щось і мало не падає

     

    – О БОЖЕ Я ТРОХИ НЕ ВТРАТИВ ДРУГА СЬОГОДНІ

     

    – А Я ЛЮБОВ ВСЬОГО СВОГО ЖИТТЯ , Я ТРОХИ НЕ ЩІСТАОАСЯ ВДОВОЮ З трьома дітьми(Сукні, Дуні і Дорі)

     

    Мінхо хмуриться на них обох, і каже, що в заповіті їх точно не буде.

     

    Вони все ж таки купують собі такий бажаний Макдональдс і сідають на лаву ретельно все пережовуючи.

     

    -ммм, у цей гамбургер не вистачає трохи моєї краси і тоді він стане досконалим

     

    Тоді я б просто подавився, – кокетливо відповідає Мінхо

     

    -Не можу з вами погодитися, він ідеальний, як соковита попка нашого третього співрозмовника, – ви з Хьонджином пирскаєте сміхом і Мінхо робить задоволену моську відкушує черговий шматок гамбургера.

     

    0 Коментарів