Фанфіки українською мовою
    Фандом: Bangtan Boys (BTS)

    Крізь  пелену диму, Чонгук розглядає людей що танцюють на маленькому танцполі.  З боку це виглядало як шпроти у банці, і хлопець іноді посміювався через рухи молоденьких дівчат.  Тримаючи в руках міцний алкоголь, іноді змочуючи губи, хлопчина вибирає сьогоднішню жертву для нічних пригод.  І ось, вона, десь далеко бачить дівчину в червоній сукні, що як не дивно, дивиться на нього вже давно.  Вони пересіклися поглядами, і дівчина посміхнулася підморгуючи, чонгук встав з свого місця, і крізь натовп попрямував до неї.

        -Привіт, – усміхнувся він, розглядаючи декольте юної леді, – чи не проти ви випити зі мною?

       – Привіт, звичайно, – хитро відповіла вона, чіпляючись за руку хлопця, – можемо перейти на “ти”.

      – Добре, що воліє леді? – Сказавши це, дівчина почервоніла, у юнака ніколи не було проблем з дівчатами, він знав як їх збентежити, що і коли сказати або де при обняти .

      – Мені секс на пляжі. – промуркотіла дівчина.

      – Як скажеш, кішечка.

      Чонгук замовив коктейль дамі, та свій улюблений коньяк, і розвернувся спиною до бармена, щоб не втратити сьогоднішню жертву.  Він сподівається що сьогодні все вийде, у нього так довго не було сексу, що здається скоро лусне.  А з цим проблем у нього не було ніколи, до певного часу …

    Вже майже три місяці, у Чона не встає на жодну дівчину, він навіть йшов до лікаря, але той сказав що все добре.  Загвоздка була в тому що:  він розумів чому це сталося, але визнати ніяк не хотів. А хто б хотів признати, що у нього встає на свого найкращого друга?

    Як би банально це не звучало, але Чонгук та Техен товаришують  з дитинства, вони пішли разом до школи, потім до університету.  Хлопець ніколи не сприймав Кіма більше ніж друга.

    – Ваше замовлення, – вибив з думок бармен, і поставив напої на барну стійку, – удачі.

    – Дякую, – усміхнувся Чон, розуміючи про що чоловік, і попрямував до дівчини.

      – Ну що ж, – почав він, протягнувши початок сьогоднішньої пригоди дівчині,  – як тебе звуть?  Мене Чонгук!

    – Приємно, мене Соджун, – прийнявши коктейль, дівчина трохи опустила голову.

    – А мені як приємно, – почав фліртувати хлопець, наближаючись ближче, – і чому ж така дівчина одна?

    Розмова почала стрімко розвиватися, а Чонгук поглядав, щоб не випити свій напій швидше за дівчину.  Жінки під шафе  набагато доступніші і це правило хлопець знав добре.  І ось він ставить порожню склянку на стіл, розуміючи, що в очах починає плисти.

      – …і ось я говорю … – дівчина щось захоплено розповідала,язик уже заплітається, градус ударив у голову, а Чон думав що помре від нудьги, та затикає її поцілунком відразу ж сплітаючи язики.

    Дівчина була явно не проти, відповідаючи на поцілунок практично відразу і притягнула його за шию, трохи відтягуючи волосся.

      – Ідемо.- все, що сказав Чонгук відірвавшись від губ пані  і схопив її за руку, відводячи кудись у напрямку вбиральні.

    Чонгук смикає ручку дверей, притиснувши поруч Соджун до стіни, не перестаючи цілувати і водити холодними кісточками по тілу.

      – Чорт, – вилаявся хлопець, коли з’ясувалося що двері зачинені, – скільки можна там стирчати.-вдаривши по дверях ногою, вона миттєво відчинилася, звідки вибігає молода дівчина, поправляючи свою сукню.

    Пара швидко заходить усередину не забуваючи зачинити за собою двері, продовжує цілуватися, і тут Чонгук розуміє, що у нього немає ніякого потягу до дівчини. Так само це розуміє вона, коли ставить руку на пах, мріючи відчути там щось тверде.  Але Соджун не здається, опускається на коліна щоб зробити деякі маніпуляції, а Чонгук погляд опускає і руки у волосся запускає, але перед очима тільки Техен спливає.

    – Імпотент, хренов. – скрикнула дівчина, коли не допомагає навіть близько затвердіти органу все що вона робила, хоча інші чоловіки вже скиглять від збудження. Вставши з колін, вона відчиняє двері, і прямує куди подалі.

    А Чон скиглить, і розуміє що знову не вийшло.

    – Що б тебе … Кім Техен, – шикнув він, і ширінку затягує, схиляється над раковиною і промиває холодною водою обличчя.

    Так і не отримавши бажаного, він повертається до барної стійки, просячи бармена ще один келих.

    – Що, не вийшло? – Протягує той міцний алкоголь, і Чонгук випиває залпом.

    – Неа.- сумно посміхнувся він, показуючи жестом повторити.

    Випивши ще пару чарок різних коктейлів і Чонгук майже звалюється зі стільця, але вчасно включив свою координацію.

      – Ей, хлопче, – побачивши стан Чона, сказав бармен, – може тобі таксі викликати?

      – Ні, дякую,-  якось підвівся він,- у мене друг недалеко живе, пройдуть пішки.

    Він розвернувся і пішов у бік виходу, дорогою піднявши руку для подяки робітнику.

    Щойно в ніс ударило свіже повітря, щоки Чонгука почервоніли ще більше, зараз ночі холодні, як-не-як середина осені.  Але небо напрочуд без хмар, видно яскраві зірки що висвітлюють деякі провулки без ліхтарів.  Молода людина йде перевальцем, ледве як переплітає ноги, і бурмоче щось собі під ніс, але йде правильно, повертаючи у всі вулички та повороти, не завжди з першого разу, але головне що правильно.  Цю дорогу він знає напам’ять, і дійде туди із заплющеними очима.

      Нарешті дійшовши до точки призначення, він побачив нову перешкоду-сходинки.  Але зітхнувши, вийнявши руки з кишень, щоб легше координувати він почав підніматися, і хоч там було всього шість сходинок, для Чона це виглядало як двадцять.  Ставши біля дверей, Чонгук шукає очима дзвінок, не з першого разу попадає на кнопку і чує як у квартирі лунає цей дратівливий звук.  Через 2 хвилини, двері відчиняються і хлопець бачить Техена, такого сонного і милого.

    – Чонгук?- хлопець дивується, і намагається привести своє волосся в порядок, що стирчать як антенки, – три години ночі, ти чого тут робиш?

    – До тебе прийшов, – відповів Чонгук, трохи хитаючись.

    — Ти що п’яний?

    – Ну, Техен~і, – переступив поріг, молодший промуркотів і уклав в обійми свого друга, – не злись.

    – За що мені все це, – закотив очі старший, закриваючи двері і відчеплює від себе Чона, – роззувайся.

    – Так точно, – засміявся він, розглядаючи як Кім іде на кухню велячи стегнами в коротких прилеглих нічних шортах.  Він завжди був трохи манерним, але молодший ніколи не надавав цьому значення, того виховувала тільки мама і можливо це через це.  Але тільки зараз Чон розуміє, як це страшенно привабливо.

    Чонгук зняв своє взуття, впавши при цьому пару разів,а Техен стояв спершись об стіну і спостерігав за цим, іноді посміюючись.  Молодший пройшов до зали, впавши на диван, полегшено зітхаючи.

    – І чого ти так напився? – Кім простяг хлопцеві склянку води, а собі приніс чашечку кави.

    – У мене велика дилема, – відповів Чон, поставивши на стіл порожню склянку.

    — І яка ж?- зробив ковток кави Техен, але рідина через мить фонтаном опинилася на обличчі та одязі друга, коли він чув відповідь.

    – У мене не встає, – п’яно посміхнувся молодший, – гей, якого біса? – шикнув Чон, коли відчув на собі гарячу  каву.

    – Вибач, – розгублено відповів той.

    – Я весь мокрий, – почав знімати із себе шкірянку, а потім і футболку.

    – Ти чого?

    – А мені що, мокрому ходити?—наблизився до обличчя Чон, повільно переводячи свій погляд з очей на м’які губи, сидячого навпроти кращого друга, – я піду кину в прання, – відсторонившись, він пішов у ванну кімнату.

    – Чортеня.- прошепотів старший, відновлюючи своє дихання.  У нього серце з грудей мало не вистрибує щоразу, коли Чонгук робить щось подібне.  То по сідницях шльопне, то зі спини обіймає, то в шию дихає несамовито, для молодшого це всьоголиш  гра, а для Кіма запаморочення.  Кожен дотик це майже розряд струмом, кожен погляд це мурашки по шкірі.  Він давно визнав свою орієнтацію, так само як і почуття до кращого друга, який є іконою гетеросексуальних хлопців, тому він пробував  якось відволіктися, змінюючи хлопців як рукавички, але навіть повноцінний секс з ними не зрівняється з одним дотиком Чонгука. –  що ти там робиш? – підірвався з місця, коли почув як хлопець упав у ванній,

    – Техьон~і, – заволав Чон, – допоможи.

    – Мати василева, – скрикнув старший, одразу ж почервонів і відвернувся.  Чонгук лежав на плитці, повністю голий.

    – Те, допоможи, я хотів прийняти душ, але впав.

    – Прикрийся. – із заплющеними очима Техен подав тому рушник.

    Коли Чонгук прикрився, хлопець допоміг  підвестися і взявши попід руки повів у спальню.

    – І хто ходить один у душ коли п’яний? – кинувши молодшого на ліжко.

    – А ти хотів зі мною?  заграв бровами Чон, швидко взявши під ноги друга і різко посадив на свої стегна, а той від такої несподіванки застогнав. Хлопці були двоє в шоці, Техен прикрила рота долонями, а Чонгук просто широко розплющив очі.

    – Ти цього не чув.-все ж таки видав звук старший, і хотів встати щоб більше не ганьбитись, але Чон поставив свої руки на стегна друга, не даючи встати, сам трохи підводячись щоб їхні обличчя були на одному рівні, і шепоче в губи,- Знаєш, чому в мене не встає?

     

    0 Коментарів