Фанфіки українською мовою

    Ранок …Одне тільки слово, а вже стільки смутку, роздратованості й звісно ж початок нового дня.
    Але не завжди ранок синонім негативу і смутку, для деяких це також початок нового дню, нових початків, а можливо для когось і злиття двох самотніх душ. Думаю варто розпочинати наш ранок з потрапляння теплого літнього промінчика сонця у квартиру тендітної дівчини яка ще солодко дрімала в царстві Морфею, та все ж таки цей наполегливий промінчик таки потрапив на обличчя цієї німфи, яка була нібито поцілована Афродітою. Так би могло романтично початись ранок у Т/і, але воно почалось з того що вона проспала будильник і тепер як вжалена збирається на роботу, оно вже носочок вдягли, в зубах бутик, вдягла чорний топік і ледь не попленталась в одних трусах на роботу, але вчасно згадала про спідницю, ну вона просто під рукою була. Ось так і почався шалений день у Т\і, яка не вміє прокидатись за будильником і раціонально розподіляти свій час. Вже внизу на дівчину чекав молодий парубок. Думаю вже всі здогадались, що це був Шугаєв Стасік. Що ж тут робив цей хлопак? Невже наважився нарешті сказати дівчині про свої почуття? Про почуття Стасіка і Т/і вже давно ходять чутки в колективі, для когось вони лише друзі, дехто вважає що вони зустрічаються, і дехто навіть думає що вони вже заручені. Кожен раз як тільки Т/і бачить Стаса в неї починають горіти очі, яскраво голубим сяйвом, а її ніжні щоки рожеві починають багріти. Хоч німфа і думала що це ніхто не помічає, проте капітан Червона все бачила і милувалась цією парочкою зі сторони. Катя бачила все: і як Стас кожен ранок носив каву Т/і, причому носив капучино яке сам так ненавидить, бачила також як дівчина підкидувала іноді записки парубку. Стас дуже любить написані від руки листи, ніхто не знає з чим це пов’язано, але це факт, такий же самий як і те що він дуже полюбляє танцювати. Молоді та самотні серця, проте заповненні коханням один до одного і як же мило насправді наглядати за цим всім. Всі в слідчій агенції вже ставили ставки хто ж першим зізнається в почуттях. І як ми бачимо на наших очах починається нова історія двох молодих таких не схожих один на одного людей, проте таких спрямованих бути одним цілим. Думки Стаса бігали з однієї крайності в іншу, ця незібраність та метушня дуже його лякала, але ще більше його страшила зустріч з дівчиною його мрій. Тим часом Т/і вже встигла впасти з останніх сходинок і вибігала з під’їзду. Ці такі дрібнички й робили їх дуже схожими один на одного, вони обидва полюбляти падати на рівному місці, засиджуватись до перших звуків ранніх пташок, любили розігрувати інших. Наче й такі протилежні та такі схожі. Але повернемось до історії)
    Т/і:аййй боляче то як, а як я встигну сьогодні добігти?….
    Стасік:йоу Т\і до чого така метушня? Ти забула що вчора просила тебе підвезти?
    Т/і:оу я? просила? Що? Але ти мій порятунок Стасік))
    Стасік:Ну як же мені вчора Катя подзвонила сказала що ти попросила тебе забрати сьогодні, а сама не сказала, бо не встигала
    Т/і:Аааа Катя значить…. Добре з нею потім розберемось. А ти куди такий гарний зібрався?))
    Стасік:Та так одну красуню чарівну хочу запросити на побачення
    Т/і:Красуню… Хах ну добре щасти тобі з цим))
    Стасік: невже ти ревнуєш мене?)Та ви що наша чарівна красуня ревнує;)
    Т/і: стоп як ти мене назвав? То це я та дівчина?
    Після цих слів дівчина кинулась до хлопця в обійми, звісно наша лялька ревнувала цього хакера.Їм не треба було жодних слів, щоб зрозуміти що їх почуття взаємні, можливо комусь здасться ця ситуація неадекватною, що він вирішив зізнатись саме так, але зізнаймось всі в нас голова вимикається коли ми бачимо кохану нам людину і вже діємо просто по інерції.Потім вже Т/і дізнається що вона зря так спішила, бо сьогодні Косач написала всім що сьогодні вихідний ще вчора, чим і скористалась Катя, бо знала що Т/і про це забуде) Побачення у солодкої парочки пройшло напрочуд чудово. Т\і з дитинства полюбляла бальні танці, а хлопець про це дізнався зовсім випадково з розмови Тараса і Катя(звісно що це також було сплановано, але пропустимо цей факт) тому і вирішив Стас повести дівчину в орендований ним зал, де вони були тільки вдвох з музикою і танцювали танго точніше хакер вчив Афродіту. Ці зачаровуючи подих рухи, це збите дихання, відчуття рук коханої людини – все це додавало шарму всій ситуації. Хлопцю подобався запах капучино з шоколадом, а дівчині запах лаванди з зеленим чаєм. Запахи, рухи,дотики, спраглі бажанням очі – все ця атмосфера надовго запам’ятається нашим героям, звісно вирішили вони нічого не казати своїм друзям, щоб ті замучились у своїх догадках. Я сподіваюсь мій драбл вам сподобається, вибачте,що так замало, але що маємо то маємо)

     

    0 Коментарів