Фанфіки українською мовою

    Белла вірить…Фанатично, всеохоплююче та беззаперечно. Вона вірить, що Темний Лорд рано чи пізно здобуде перемогу. Що чаклунський світ досягне того балансу, котрий був порушений віковічною товкотнечею з маглами. Що її ім’я не зітреться від старості на пожовклих сторінках альманаху Блеків.

    Вона вірила і тоді, коли срібним кинджалом різала вени – ніхто її не розумів, а такий спосіб випустити пару став дуже надійним. Вона вірила і тоді, коли потрапила в Азкабан – все життя проносилося перед очима. Переосмислювалося і аналізувалося. Повітря можна було краяти від важкості рефлексій. Для інших життя б обірвалося під тими похмурими склепіннями. Але не для Белли. Бо вона вірить.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Меда надіється…Глибоко, палко та сильно. Надіється, що пануватиме мир. Надіється, що всі чарівники матимуть рівні права. І в глибині душі – що чистокровна родина її прийме назад.

    Надія врятувала її від петлі, в котру вона ледь не полізла після смерті всіх найдорожчих. Янголом-охоронцем став маленький онук,плач котрого витягнув Меду з вже практично задушливих обіймів смерті.  Надія живе з нею і продовжує її радувати в ці сонячні та дощові дні. Меда буде винагороджена новими стосунками, щасливим сміхом онука, і знатиме, що сестра згадає про неї, що кузени – не зрадники і завжди пам’ятали про неї.  Адже надія помирає останньою, чи не так ?

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Циссі любить…Без вимог, без претензій та умов. Любить життя. Сім’ю. Хай не всі це розуміють, але саме любов змусила її брехати перед обличчям смерті.

    Любов вибила з її рук кришталевий флакон з Ковтком живої смерті, котрий вона планувала випити у випадку провалу чоловіка та сина. Адже це було б егоїстично – померти, якщо найрідніші, можливо, і житимуть. Любов змусила її першою заговорити до Андромеди на похороні батька. Зібрати маленьку частину цінностей Блеків та Розьє і продати їх з аукціону – заради жертв війни. Не боятися осуду та цинічних поглядів переможців. Хоч це було і не просто. Але чому? Коли любиш – все просто.

    https://t.me/fanficsdeclaudette – канал з анотаціями фанфіків та картинками

     

    0 Коментарів