Фанфіки українською мовою
    Фандом: Політика
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Важко вийти з бару і не вляпатись в ригатню.

    Чалапати по потоках сечі вже трохи краще.

    Закурити біля сміттєвого бака взагалі супер.

    Поруч кашляє хлопчик.

     Хлопчик спирається на стіну, малий і худий, і коливається за напрямком вітру. Хоча щодо останнього Сергій не дуже певен, бо випив стільки,  скільки всі відвідувачі пабу разом взяті. Дістає з кишені пачку бонду і цепляє зубами сигарету.  Старається не дуже залипати на хлопчика, поки обмацує джинсовку в пошуках запальнички.

    П’яний мозок важко тримає рівновагу і доводиться тулитися плечем до липкої стіни, на яку в кращому випадку хтось щось вилив, а в гіршому – ригав. Джинсовку в стірку.

     Хлопчик вже відверто дивиться на Іванова.

    – Я бачив тебе зі сцени, фанатка. Сталкериш? Розписатись на грудях? – не витримує Сергій і відчуває як роздратування криє його п’яну голову.

    – Гамна наверни, – каже хлопчик і підходить ближче.

    – Зажигалку дай, – бурчить Сергій, коли пацан підходить зовсім близько і шатається вже перед носом.

    – Ага, може тобі ще відсосати?

    – Ну відсоси.

    – Я Льоша, – кидає пацан, поки суне в пальці запальничку і важко опускається на коліна прямісінько на брудний асфальт. В штанах відбувається незрозуміла хуйня і Іванов думає, що вже зовсім не в собі, якщо дозволяє цьому трапитись.

    – А я хіба питав, Льоша? – затискає в зубах сигарету і дивиться на нього зверху вниз. Хлопчик блищить очима, так, наче Сергій каже щось ахуєнно тупе. Ніби нащо ти хамиш людині, яка зараз зубами може торкнутись твого члена. Ахуєнно тупе… Ну смоктати в запльованих провулках це теж не надто розумна штука.

    Хлопчик мне його хуй через джинси і Сергій думає, що це йобаний ад. Спершу здавалось, що від всього скуреного і випитого в нього просто не встане, але в трусах все магнітиться до чужої долоні і це ахуєть як добре. Іванову здається, що він може кінчити від такого примітивного зажимання вже через хвилину. Почуває себе сраним підарасом.

    В провулку смердить блювотинням, сечею і гниллю з сміттєвого баку. Поки хлопчик шолопається в його ширінці, глипаючи на Сергія знизу вверх, Іванов вирішує закурити. Він буде тягнути синій бонд, поки йому будуть відсмоктувати. Життя рок-зірки, щоб його!

    П’яний-п’яний Льоша довго не може справитися з блискавкою на джинсах і після першої тяги, Іванов сам розстібає штани і дістає з трусів уже стоячий член. Хлопчик кілька секунд розгублено залипає, а потім береться холодною рукою і цей дотик наче б’є током. Сергій думає водночас і про ймовірно грязні руки пацана з провулку, і про боже, стисни пальці трохи сильніше і я все.

    Він тягне синій бонд і дим пре йому в очі поки хлопчик старанно натягується ротом відразу на всю довжину. Мій хуй в твоєму роті це ахуєнна історія. Він відчуває як маже голівкою по ребристому піднебінню і впирається в гладку стінку горла. В Іванова пливе в очах і він знає, що якби не спирався до полупаної стіни, то сам би на ногах не встояв. Однією рукою береться струшувати попіл з сигарети, а іншу запускає у волосся пацана. Найкраща фанаточка.

    Хлопчик відводить голову і знімається з його члена кашляючи. Сергій чіхає його за вухом як хорошого пса і знову скользить в чуже горло. І затягується синім бондом.

    Іванов зажовує фільтр в зубах і вже двома руками береться за голову пацана, одягаючи його на свій член як щось зовсім бездушне. Така велика і гаряча лялька для траху. Губи пацана блищать від слини, ніби їх бабською помадою помазано, а щоки втягуються як йобаний пилосос. Сергій їбе пекло. Він гладить пальцями вилиці і думає, що найближчим часом напише чимало пісень про шлюх.

    Дає можливість знятися і вдихнути, щоб знову натиснути на потилицю аж поки пацан не впреться носом йому в лобок. І тягне синій бонд так сильно, що аж темній в очах. Горло у Льохи вібрує і він коротко ковтає, зиркаючи своїми очищами на Іванова. Його рот так правильно розтягується довкола хуя Сергія, що той не втримує стогону і від короткого «ох» з рота випадає сигарета.

    – Багатьом сосав після концерту? – чомусь кортить ляпнути якусь дурницю, притискаючись до стіни. – Рот-то робочий, Льош.

    Хлопчик продовжує ковтати, його вузька глотка кайфово стискається і Іванов не може відмовити собі в задоволенні ковзнути рукою на шию, щоб відчути як роздувається чуже горло.

    Сергій м’яко проводить пальцями по розкритій щелепі, щоб зняти його рот з свого члена – щоб знову ввести і тримати, забираючи можливість відвести голову. В риб’ячих очах пацана збираються сльози і Іванов думає, що таким піздатим фанаточкам дуже личила б підводка. Вона ахуєнно б розтікалась зараз по заплаканому обличчю. Льоха, здається, пливе і шумно дихає, хапаючись холодними пальцями за стегна Сергія, який береться їбати його в рот, безвідривно залипаючи в розшаріле лице.

    Кінчаючи, Іванов не дає відвернутись – тисне рукою на змокрілу шию і втискає в себе, без кінця нашіптуючи «молодець». Хлопчик все покірно проковтує і ще деякий час не випускає опадаючий член з губ.

    Він підіймається з колін і рукавом розтирає сльози по обличчю і стирає слину з підборіддя. Іванов натягує штани.

    – Ми будемо тут грати наступного тижня, – каже, поки дістає ще одну сигарету. – Будеш?

    – Твій гітарист буде так само лажати? — відповідає пацан якось надто чітко і свідомо, як для того, хто щойно відсосав ноунейму в провулку біля мусорного баку.

    – Може навіть гірше, – хмикає Іванов, черкаючи запальничкою.

    – Буду.

    Життя рок-зірки, щоб його!

     

    0 Коментарів