Фандом: Шибайголова (Daredevil)
Персонажі: Марсі Стал (Marci Stahl)Метью Мердок (Matthew Michael "Matt" Murdock)Франклін "Фоггі" Нельсон (Franklin "Foggy" Nelson)
Попередження щодо вмісту: Ч/Ч
_ Підозри _
від БабцяII
В той час Нельсон прокинувся від звуку СМС.Побачивши ім’я відправника, він жбурнув телефон на другий кінець дивану.
— О, Мет не зараз.Я ще не готовий до адекватної розмови — Перший варіант відповіді який промайнув. — О, я тебе нарешті цікавлю?Чи ти відчуваєш провину за те що кинув мене самого у минулу ніч? — Все це сочилося образою.Образою яка була на нього так не схожа, весь цей негатив та незадоволення.Фоггі почувався як подружка яка сподівалась на щось після веселої ночі. — Як файно, Франклін.Тепер ти один з тих дівчат на тиждень, що раніше були у Мета. Хоча можливо він мене справді кохає?До біса це все.
Йому потрібно було з кимось поговорити.Адвокат згадав лише одну людину яка може допомогти йому у цій ситуації.Взявши телефон він, набрав номер, що був записаний вже давно ще зі студентства. Почулися гудки…
— Марсі ти мені потрібна! Я знаю що це неочікувано, після нашої останньої зустрічі пройшло достатньо часу.Але зараз мені потрібна твоя компанія — Дівчина аж відсунула трубку від вуха.Шоковано кліпаючи, поглянула у свій записник.Справ на сьогодні в неї більше не було.
— Гаразд, гаразд Нельсон в мене є час обідньої перерви.Через тридцять хвилин будь готовий. Я за тобою заїду — Далі почулися лише глухі гудки.Він поглянув у дзеркало.
— Марсі ти мені потрібна! Я знаю що це неочікувано, після нашої останньої зустрічі пройшло достатньо часу.Але зараз мені потрібна твоя компанія — Дівчина аж відсунула трубку від вуха.Шоковано кліпаючи, поглянула у свій записник.Справ на сьогодні в неї більше не було.
— Гаразд, гаразд Нельсон в мене є час обідньої перерви.Через тридцять хвилин будь готовий. Я за тобою заїду — Далі почулися лише глухі гудки.Він поглянув у дзеркало.
— Мати моя рідна!Добре, Франкліне у тебе є час.Ти ще можеш це виправити. — Бігом він зібрався у душ.Підібрав чисту сорочку, костюм.З яким він би виглядав пристойно, все-таки його подруга елегантна дівчина він повинен відповідно виглядати.
Вже вечоріло.Мет так і не отримав відповіді на повідомлення.Тому він вирішив навідати Фоггі. Підходячи до будинку. Він почув серцебиття його партнера.Та авто яке під’їхало прямо до під’їзду.Як тільки адвоката вийшов він хотів його окликну.
— Нельсон, сюди. — Фоггі швидко сів у авто, навіть не озираючись.Тому не помітив його. Проте він помітив їх.
— Нельсон, сюди. — Фоггі швидко сів у авто, навіть не озираючись.Тому не помітив його. Проте він помітив їх.
— Його найкращі парфуми.Нельсон користувався ними лише в особливих випадках та на обіди зі мною. Але з цією жінкою.Цей баритон Мердок не спутає ні з ким.Чому він знову спілкується з нею? З цією поганю. — Схвильованою ходою, та з гарячою головою.Метью побрів стежкою.Коли він вже був удома.Йому прийшло СМС.
— Привіт.Все добре, напевно просто перевтомився.Заходити не потрібно, буду зайнятий.На добраніч. — Прослухавши повідомлення, Мета переповняли почуття.Нерозуміння, ревнощі, злість та сум від недовіри до нього.
— Привіт.Все добре, напевно просто перевтомився.Заходити не потрібно, буду зайнятий.На добраніч. — Прослухавши повідомлення, Мета переповняли почуття.Нерозуміння, ревнощі, злість та сум від недовіри до нього.
— Ну розповідай що у вас там? — Вже сидячи в приватній кімнаті, одного з найдорожчих барів цього міста.Адвокатка почала розмову.
— Вибач що викликав тебе посеред дня, але… — Він відпив з келиха.В горлі було сухо як ніколи.
— Пробач, у нас?Це ти про кого?
— Ой, та не шарійся Фоггііі — Вона протягнула його ім’я з такою насолодою.Їй завжди подобалося, знущатися з нього. — Все було зрозуміло, ще тоді у коледжі, але я не хотіла у це вірити.Хоча всі навкруги ніби про це знали, не даремно вас кликали “Одруженою парочкою”.Ближче до суті, що накоїв Мердок? — В цей раз він випив все зі склянки.Та голосно поставив келих.
— Все настільки очевидно? — Вона лише поглянула на нього з очікуванням. — Гаразд, ем я й Метью…
Вони розмовляли достатньо довго.На здивування Марсі слухала його уважно, іноді підливаючи їм у келих. Адвокат їй все розповів і про їх рідкі зустрічі, про втечі Метью у ночі. Іноді вони навіть сміючись, згадували якісь старі історії.
Вони вийшли на перекур.На дворі вже була темна ніч. На їх щастя бар працював всю ніч.
Вони вийшли на перекур.На дворі вже була темна ніч. На їх щастя бар працював всю ніч.
— Знаєш Фоггі перед всім, тобі потрібно самому вирішити чого хочеш ти.Стосунків, все-таки дружби чи жити життям без Метью Мердока. — Нельсон ще міг стояти на ногах рівно.Отже, випив замало.
— Я знаю чого я хочу.Але чи хоче цього він.Я боюся що як тільки я про це заговорю.Все скінчиться.Його відмова вб’є мене — Зазвичай Нельсон не палив, але цього разу з задоволенням затягнувся.Цей дим був настільки гіркий як і його думки про майбутнє. — Ти помітила мої почуття ще у коледжі.А він?Ти не помічала чогось подібного з його сторони? — Адвокатка все прекрасно помічала.Але тоді вона списувала це все на якусь покинутість чи образу.Фоггі звісно був милим та вона не хотіла віддавати його ще комусь. — Не впевнена. Мене тоді цікавив тільки ти. — Затушивши свою папіросу.Марсі зайшла в середину, потягнувши його за собою.Так вони й сіли тримаючись за руки.
— Нам з тобою завтра рано вставати. Тому довго не затримуємось.Та якщо в тебе будуть якісь труднощі дзвони в будь-який час. — На останок вона стиснула його долоню. — Тебе підвезти чи ти на таксі? — Врешті адвокатка відпустила його долоню.Він тільки зараз помітив настільки це було дивно. — Підвезти, але тобі хіба можна за кермо? — Вже одягаючи пальто, Марсі оглянулася на нього та кинула йому піджак.
— Нам з тобою завтра рано вставати. Тому довго не затримуємось.Та якщо в тебе будуть якісь труднощі дзвони в будь-який час. — На останок вона стиснула його долоню. — Тебе підвезти чи ти на таксі? — Врешті адвокатка відпустила його долоню.Він тільки зараз помітив настільки це було дивно. — Підвезти, але тобі хіба можна за кермо? — Вже одягаючи пальто, Марсі оглянулася на нього та кинула йому піджак.
— Я пила сік весь цей час.Я на дієті — Нельсон був здивований та не дуже.
— А тоді добре — Зібравшись, він розплатився.Дорогою до дому вони їхали мовчки.Не через якусь напругу, навпаки через над спокійну атмосферу.
— Дякую, Марсі.За все — У відповідь вона лише мовчки посміхнулася.
Друзі коментуємо!Мені цікава ваша думка.Як би ви продовжували цю історію?Як ви бачите ї
стосунки?