9
від daitriaaХьонджин і Фелікс нарешті зняли разом однокімнатну квартиру на пів року стосунків, щоб провести час разом.
Квартира була як кімнату-студію з двоспальним ліжком, все було в пастельних тонах і з якісним ремонтом.
Вони пили шампанське і їли смачну теплу їжу.
— Ти так смачно готуєш. – відгукнувся Хьонджин про пасту, яку зробив Фелікс, той усміхнувся і подякував.
Коли хлопці поїли Хьонджин запропонував потанцювати, Фелікс погодився і протягнув руку, хлопець притягнув її до себе і вони закружляли в повільному танці.
Брюнет поклав руки на талії блондина, у той час, як блондин на плечі брюнета. Вони тримались міцно, ніби боялись втратити один одного.
— Я тебе кохаю, Лікс.
— Я тебе теж. – і їхні губи з’єднались у ніжному поцілунку. Кожен віддавався у цьому поцілунку і хотів показати як сильно кохає.
Але руки Фелікса з плечей опустились на пружні сідниці хлопця і стиснули їх.
Хьонджин же заліз своїми долонями під футболку Фелікса, намагаючись її зняти.
Але в той момент все ніби було в тумані: він не хотів відриватися від поцілунку, шампанське приємно розслабляло тіло і голову, а щоки стали теплими й рожевими.
Фелікс же перервав поцілунок і подивився в обличчя свого хлопця.
— Чого ти хочеш, Джинні? – і торкнувся губами тонкої шиї.
Від того як Фелікс вимовляє “Джинні” і цілує в шию Хьонджину хотілося йому віддатися повністю…
— Я х-хочу… – Хьонджин несміливо набирав повітря в легені та прохрипів. — Тебе…
Фелікс хтиво усміхнувся і почав цілувати шию брюнета, його поцілунки розфарбовували ключиці хлопця, а його руки залізли під світло блакитну сорочку.
Хьонджин хотів чимось відповісти, але нові дії Фелікса змушували його покриватися мурахами та отримували нову хвилю задоволень.
— Тобі подобається, коли я тебе торкаюсь, Джинні? – цей грубий шепіт вивів хлопця в реальність, на що він лише кивнув.
— Словами, скажи мені це словами.
— Мені подобається, коли ти мене торкаєшся, Лікс…
— А де саме? – він пройшовся нігтями по лінії пресу, Хьонджин несміливо вдихнув повітря і тремтячим голосом від збудження відповів.
— Живіт, шия, соски…
Фелікс гукнув і ніжно проводив кінцем пальця по чужому животу, вимальовуючи там різноманітні візерунки, до того ж таки не забуваючи цілувати шию і розмальовувати її фіолетовими плямами.
У низу живота все скрутило неприємним вузлом, але Фелікс продовжував знущатися над своїм хлопцем.
Руки хлопця з рівня живота піднялися до грудей, Фелікс проводив пальцем між грудьми, а потім грався з сосками.
Він робив коло пальцем навкруги соска, потирав його і стискав між пальцями.
Хьонджин вже не витримував, його член збудився і з під штанів було видно помітний згірок.
Як тільки Фелікс відчув щось на рівні нижче животу він прийнявся роздягати Хьонджина.
Він схватився зубами за ґудзик сорочки й розтягнув його, і так всі інші ґудзики…
Хьонджин не міг відірвати погляд на те, як Фелікс це робить. Він такого ніколи не бачив, і таке йому ніхто ніколи не робив…Такого навіть нема у фільмах.
Коли Фелікс зняв всі ґудзики сорочки він плавно перейшов до джинсів, блондин встав на коліна і зробивши невисокий хвостик він зняв зубами ґудзик з джинсів і розстібнув ширинку.
— Сядь на ліжко, будь ласка. – попросив Фелікс, і Хьонджин слухняно сів.
Хьонджин вже не витримав і сам зняв джинси, на що Фелікс відповів.
— Не спіши ти так… – і усміхнувся, стягуючи боксери.
З-під стягнутих боксерів був збуджений член, який стікав передеякулятом, Фелікс для початку лизнув голівку, а потім сам член по всій довжині, злизуючи всю безбарвну рідину.
Хьонджин видав негучний стогін і схопився за ковдру однією рукою, а іншою прикривав рот.
Фелікс схопився за член свого хлопця і дрочив, постійно змінюючи темп. Поки він надрочував він спостерігав за емоціями Хьонджина.
Той продовжував прикривати рот рукою і тихо стогнуть, він відвів погляд коли на нього подивився його хлопець.
— Ти чому прикриваєшся?
— Мені соромно…
— Мене твої стогни заводять, Джинні, прибери руку. – поки Фелікс одною рукою грався з членом другою рукою він прибрав долонь Хьонджина з обличчя.
Фелікс вирішив мастурбувати хлопцю швидше, на що той стогнав гучніше ніж до цього.
— Можеш, коли хочеш. – і після цих слів хлопець взяв член до рота.
Хьонджин відкинув голову і в його голові стався вибух, те як Фелікс робить відсос — неймовірне відчуття.
Він втягував щоки, торкався деяких місць зубами, і зрештою взяв весь член у рот.
Хьонджин гладив по голові Фелікса, продовжуючи стогнати і хвалити хлопця за шикарний відсос, як тільки Хьонджин відчував що зараз кінчить Фелікс швидко вийняв член з рота, залишаючи пульсувати його від бажання закінчити справу.
— Ти хочеш, щоб я був зверху? – Хьонджин знову кивнув, на що хлопець твердо відповів. — Скажи мені це словами.
— Я хочу, щоб ти був зверху… – він сказав це несміливо і його голос тремтів від збудження.
— Ти хочеш мене бачити, чи хочеш, щоб я був за спиною?
— Я хочу тебе бачити…
— Тоді спочатку встань навкарачки. – і Хьонджин абсолютно без якихось докорів зробив так як хоче Фелікс, у той час, як він зі своєї сумки дістав пачку презервативів і банку змазки.
Випустивши холодну рідину на пальці він розмазав її по анальному отвору хлопця, а потім увійшов одним пальцем.
Хьонджин стогнав і прогнувся в попереку, для кращого ефекту він розставив ноги ширше поки Фелікс розтягував його. Хлопець змінював темп і робив кругові оберти навкруги анального кільця, змушуючи його пульсувати.
Фелікс повільно ввів два пальці в анал і в Хьонджина затремтіли ноги й член наново почав пульсувати від збудження. Він стогнав щось у подушку і зі всієї сили її стискав у своїх руках, його обличчя горіло від сорому і від того, як йому спекотно.
Коли Фелікс витягнув пальці він запитав.
— Грубо, чи ніжно?
— Грубо… – пискнув Хьонджин скрізь зуби.
— Перевертайся на спину.
Хьонджин слухняно на тремтячих ногах і руках перевернувся на спину. Коли Фелікс навис над своїм хлопцем у нього аж дихання замерло, він не знав, що з ним робитиме Фелікс, бо кожна його дія надзвичайно збуджувала і від цього голова йшла колом.
Фелікс якомога швидше скинув з себе одяг і дістав презервативи. Перед тим як одягти його він запитав Хьонджина.
— Скажи мені чесно, Джинні, ти цнотливий?
— Так. – ця відповідь здивувала Фелікса, але підняло його его, Хьонджин теж поцікавився. — А ти цнотливий?
— Ні. – це було очевидно тоді коли Фелікс торкнувся Хьонджина, у ньому нема ні табу, ні сорому, ні сексуальних блоків.
Але Хьонджина це помітно здивувало, Фелікс побачив вражений вираз обличчя хлопця і продовжив.
— Мій перший секс був у 13 років, з дівчинкою, а потім з хлопцем.
— Так ти?… – останнє слово він протягнув.
— Я гей, а ти?
— Я бі…Але з хлопцями в мене не клеїлося, от ти в мене перший.
— Приємно, що я в тебе перший. – Фелікс поцілував у мокрий лоб Хьонджина, одягнув презерватив на свій член і видавив лубрикант.
— Ти готовий?
— Так. – почувши згоду Фелікс увійшов у хлопця повністю, від чого той стиснув під собою ковдру і закричав.
— Можеш, коли хочеш. – сказав Фелікс і нахилившись до вуха Хьонджина прошепотів. — Мені не подобається, коли стогни намагаються приховати, Джинні. – і після цих слів він повільно почав рухатися в хлопцеві.
Тіло Хьонджина стало знову гарячим і внизу все закрутилося неприємним вузлом. Він стогнав кожен раз як Фелікс рухався в ньому, а коли він прискорився то в хлопця знесло башту — він відкинув голову і прогнувся в попереку, перед очами все розпливалося, а член пульсував.
Фелікс же зверху насолоджувався таким видом — під ним лежав найкрасивіший хлопець з університету, на якого поклали око всі дівчата. Хьонджин мав підкачане тіло, м’язи помітно відображались на руках, а по тілу проходила лінія пресу, а також він мав класний член, який є абсолютно ідеальним згідно з уявленнями Фелікса.
Він може торкатися його, цілувати, займатися сексом і їм це буде вдвох у задоволення, поки таємні прихильники пускають слини на такого славного хлопця.
Фелікс змінював темп своїх поштовхів і додав мастурбацію члену свого хлопця.
Від поштовху залежало як мастурбуватиме Фелікс Хьонджину. Коли в Хьонджина починали тремтіти ноги Фелікс збавляв темп поштовхів і мастурбації, як тільки він приходив у норму все починалося з новою силою.
Хьонджин гучно стогнав, він ніколи не уявляв що його перший секс буде саме таким, від того як кричав Хьонджин можна було собі голос зірвати.
Фелікс сам відчув як бажання кінчити поступово підходить і до нього.
Він знову прискорився, але трішки під іншим кутом, Хьонджин закричав і різко смикнувся, Фелікс потрапив по простаті.
Він не переставав надрочувати й Хьонджин відчув як він от-от кінчить.
І він мав рацію, сперма полилася прямо на живіт хлопця, а незабаром Фелікс кінчив теж, видаючи із себе хриплий стогін від задоволення.
Вони разом жадібно дихали дивлячись на один одного. У них вдвох апріорі був задоволений погляд.
Фелікс ліг поряд з Хьонджином, обіймаючи його зі спини, вже був час лягати спати, тому Фелікс збирався вимикати світло від нічника, як Хьонджин запитав.
— А можна по другому колу?
— А ти хочеш?
— Так.
— Джинні, не треба соромитися своїх бажань, кажи їх завжди прямо.
І ця ніч стала незабутня для них двох…До самого ранку всі сусіди чули як вони проводили час.
0 Коментарів