Фанфіки українською мовою
    Мітки: AU: Role swap
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Вже пройшов тиждень з пропажі Стаса. Всі не могли нормально працювати бо всі неймовірно хвилювалися за нього. Тут приходить на пошту якась бандероль.

    А-Бром привіт прийшла якась бандероль.

    Б-давай відкриємо?

    А-Ага.

    Б-Йобтвоюж мать..

    А-Це прах Стаса?

    Б-Альбіна сплюнь!!

    О-Що тут у вас? Це прах?

    А- я зараз проведу експертизу і дізнаюся.

    Альбіна проводила експертизу, поки Бром дивився і буквально молився щоб це було щось інше. Нарешті Альба знімає рукавиці і каже.

    А- НІ ЦЕ ПИЛ!!!! СЛАВА БОГУ!! Я ПРОВЕЛА ЕКСПЕРТИЗУ.

    Б-АЛЬБІНА Я ТЕБЕ ЗАРАЗ РОЗЦІЛУЮ!!!

    О- пил, пил….

    А-у ньому є часточки підвалу..

    Б-Пил.. У пилу може бути залишки шкіри і так можна вирахувати де він знаходився… ТОЧНО Я ПОБІГ

    А- Точно, Бром ти геній!!!

    О-Так Бром. З тобою їде Тарас, Катя і Ярік. Також спец наряд.

    Б-секунду, я проб’ю де він знаходиться…. Йой..

    А-Він зараз знаходиться у якомусь підпіллі у…. Києві?

    О- Так потім розберемося. Треба їх брати на живця. І у нас є підозрюваний.

    Всі вони поїхали визволяти Стаса. Вони об’їзджали усі можливі будівлі з підвалами які були у колі де мав бути Стасік. Бром молився, богу щоб його коханий був живий.

    Думки брома- Боже хай він буде живим.

    К-Бром, спокійно. Все буде добре.

    Б- я спокійний.

    Тут Каті подзвонили

    О- Катя горить підвал адресу скинула

    К-Добре їдемо.

    Кінець дзвінка

    К- Швидко на цю адресу!! Там горить якись підвал!!

    У Андрія ледь серце не стало.

    Всі туди приїхали. І пожежники і міліція і самі ОСА. Бром кинувся у цей підвал. Він оббігав усі кімнати як тут почув чийсь голос..

    ?-ДОПОМОЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА!!!!!

    Після цих слів був просто не людяний крик.

    Андрій побіг туди  і побачив там прив’язаного Стаса. Його руки були усі порізані навіть більше, їх наче крамсали. Було багато ножових ран у області живота і ніг. Він наче впав на леза з висоти 20 поверхового будинку.

    Б-Стасік Сонечко я тебе витягну звідси!!

    Броменко  розв’язав бідного Шугаєва і взяв на руки Стаса і виніс з підвалу. Тут під’їхала швидка. Стаса забрали у лікарню. Андрій поїхав з ними.

    К-Громадянин Баранов, Козлов і Дятлов. Ваз затримано за підозрою у вбивстві 2 людей і викрадені спів робітника поліції.

    Ба- Я БУДУ РАБОТАТЬ С СЛЕДЦТВИЕМ!!!!

    Д- І Я ТЕЖ!!

    Коз-Я ТЕЖ!!!

    К- Ну ну.. якщо вам тільки лице швидше не розіб’ють…

    Я- Катя!!

    В ОСА

    О- так, громадяни ви пишете чисто сердечне?

    Викрадачі- Так

    О- скажіть як ви вбили тих 2 людей?

    Коз- та я там на рандом вибрав якихось голубів, і ми вирішли їх вбити.. ну і тренували заодно телекінез..

    О- Стас був правий..

    Д- Ми за це його і викрали. Щоб він нічого не наплів. Козлов відвіз його до нас, а я вскрив його найпершим..

    О- добре..Конвой..

    У кімнату для допитів зайшов Броменко. Він буквально тільки що прихав з лікарні, де йому перев’язали руки які він обпік.

    Б- Вибачте можна?

    О- так заходь.

    Всі ці скоти стояли перед стіною.

    Б- Ну що мерзоти….

    Бром вдарив по челюсти баранова, дятлова він стукнув у око а козлова по голові.

    О- Броменко!!

    Ольга виштовхнула його з кімнати.

    Ба-Это не законно!!!

    Б- Мені начхати, головне щоб ви суки згнили у тюрмі!

     

     

    0 Коментарів