Фанфіки українською мовою
    Мітки: AU: Role swap
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Баранов і Толік їхали в Корестень, можливо там вони знайдуть хоч якісь зачіпки?

    Ба-Толик, как думаешь мы едем правильно?

    Т- в сенсі?

    Ба- но а ты сам подумай. Они не оставили ранее ни какого следа. А сейчас просто так машина находиться. Как то это странно.

    Т- Чесно, я і сам так думав. Але Стасік молодець дослідив речі загиблої декілька разів. І знаєте що? Він дізнався про якись шматочок. Він був зі сторінки на який було все розписано про телекінез, уявляєте ? Боже якою ж фігнею люди займаються…

    Ба- Телекинез говоришь?.. интересно..

    Толік і Баранов приїхали до машини і почали обшук.

    Ба- Я нашел записку и диктофон.

    Т- Так а ну.. «Шукайте, шукайте свого Стаса, він може бути мертвим, а може й живим, ніхто не знає….)»

    Ба- Это написано кровью или же краской?

    Т- це нам скаже Альбіна точніше, а ось Бром скаже що це тут за запис. Сподіваюсь Стас живий.

    Ба-Ага..

    Вони викликали євакуатор і забрали все в ОСА.

    Т-так це вам на дослід.

    А-Боже це кров?

    Т-ось це я і хотів запитати.

    А-добре зараз дізнаюся.

    Б- тільки давайте разом послухаємо цей запис?

    Т-Да давай

    Бром запустив запис

    «І так якщо ви це слухаєте то ви дізналися де машина. От молодці хех.. Ну що ж тепер вам треба дізнатися де ваш Стасічек….. ХАХАХАХАХАХ ТОЧНО ЯКЩО ВИ ЙОГО СКОРО НЕ ЗНАЙДЕТЕ ТО ВІН ЗДОХНЕ АХАХАХАХАХ. Але зараз він живий….)) Поки що.. у вас тиждень.. Весь цей час він буде жити.. може й більше.. ХАХАХАХАХА Я БУДУ ЙОГО КАТУВАТИ ТАК ЩО ВІН ЗАБУДЕ ВСЕ НА ЦЬОМУ СВІТІ ХАХАХАХАХАХАХ….)))))))))))))) Я зроблю так щоб він мучався і довго…)))))»

    На фоні запису було чутно як хтось плаче. Бром ледве не стримувався щоб самому не розридатися і не об матюкати всіх на цій планеті.

    Т- Боже бідний Стас.. Добре я піду доповім Косач а ви далі працюйте.

    Б-Стасік.. Сонечко моє.. Я знайду тебе обов’язково.. чим би мені це не коштувало..

    Альба цього не чула бо Андрій це просто пробурчав. Через деякий час бром наважився запитати.

    Б-Альбін, що там з запискою?

    А- Андрій.. тільки не хвилюйся, але записку написано кров’ю. Кров’ю Стаса…

    Б- Ні, Ні ,ні, ні, ні цього не може бути..

    А-Але кров була взята поки він був живий. Ніяких транквілізаторів чи наркотиків в крові не знайдено.

    Б-…

    Тим часом у Стаса

    С-Я…

    ?- відключився. Добренько

    Дзвінок.

    ?-Алло?

    ?-это я.

    ?-Что там?

    ?-Он отключился. Везу его на место.

    ?-Хорошо ночью буду.

    Кінець дзвінка.

    Стас прокинувся у білій кімнаті. Він сидів на білому кріслі. Руки були прив’зані так що мотузка обматувала частину біля долоні і на ліктевому згині. Він не міг поворухнутися. Тут заходить людна повністю у білому, наче він в псих лікарні.

    ?-Привіт Станіслав Шугаєв.

    С-…..

    ?-Ти не мовчи, питай що хочеш.

    С- Де я?, Хто ви?

    ?-Ох ну ти у цьому приміщенні, а я людина так як і ти. Ой ти мене втомив своїми питаннями, краще скажи… Ти правда віриш у свою теорію? Про телекінез?

    С-Ні не вірю.

    ?-Стасік брехати погано.

    С-Я не брешу. Ця теорія не має сенсу..

    Стас брехав, він старався зберігати спокій. Він не хотів йому розказувати про свою теорію. Він боявся. Дуже сильно.

    ?- Стас, а знаєш.. мені начхати на те що ти мені будеш казати с приводу того віришь ти чи ні. А до речі тебе ж цікавить що ти тут робиш? Так ось… Як би ти не почав говорити про це… Ти б можливо так же працював… імовірно був би живий… А так..

    Він дістав з кишені ніж. Звичайний складний ніж і підійшов до Стаса.

    ?- Єх… Шугаєв , Шугаєв…

    Цей невідомий нахилився до його вуха і прошептав.

    ?-Якщо закричиш… буде гірше)))

    Він обережно відрізав частину рукава і почав різати йому вени.

    С-АААЙ БОЛЯЧЕ ВІДПУСТІТЬ ВІДПУСТІТЬ!!!

    ?-А я ж просив…

    Він різко пройшовся ножем і вскрив йому вену.

    С-АААЙ..

    ?-Ось так..

    Він почав збирати кров у баночку. Після він  проробив і заклеїв рани.

    ?-Бачиш нічого страшного))) Як комарік вкусив))))

    Цей псих вийшов з «Палати». Стас зі сльзоми у очах шепотів

    С-Андрійко.. я тебе кохаю.. сподіваюся що коли не буть тебе ще побачу. Будь ласка… врятуйте мене….

     

    0 Коментарів