Фанфіки українською мовою
    Мітки: Abuse/Comfort
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

     

    8 частина

    М- …

    Р- Правильно…

    Руслан обдивлявся шрами максима.

    М-Ти мене лякаеш..

    Р- Ага.. тобто коли різатися ти не боявся, а як я тут то ти боїшся))

    М-Може відпустиш?

    Руслан подивився на Максима і проговорив

    Р- Так ось… такі погані хлопчики як ти получають…. ПИЗДИ

    Руслан лише трохи шльопнув його по ляшці.

    М- ДА ТИ ЕБАНАТ …

    Максим почав стогнати ніби його катують.

    Р-почекай…. ТИ СОБІ ЩЕ Й НОГИ..

    М-ТАК ПРИКИНЬ

    Р-УХ ДЕБІІІІЛ….хоча ні.. тепер ти будеш побитою барашкою)

    М- відпусти свою барашку хазяїн)

    Р- ах ну раз я хазяїн то…

    Він знову нахилився до вуха Максима і трохи прикусив її.

    М-Аххххх~….

    Р-тобі подобається?)

    М-Дуже..Хазяїн))

    Р-Хах..тоді продовжимо)

    Він спустився трохи нижче до шиї. Руслан трохи прикусував, а після цілував. Бідний Макс забув про все на світі. Зараз він жив тим що робить маяков. Він обхватив шию верхнього і притис до шиї.

    М-Будь ласка не зупиняйся~

    Руслан промовчав і продовжив робити те що і робив. Через деякий час розумов послабив хватку і ледь не розтаяв.

    Р- На сьогодні все..)

    М- В сенсі?

    Р- От так)

    М-Маяков!

    На годиннику було 9 вечора. Розумовський схопив за руку руслана і кинув його на ліжко. Після сів зверху, і нарешті поцілував його. Він робив це хоч і м’яко але все одно через те що давно бажав цього дуже грубо. Маяков лише прижав його сильніше до себе. Через цей поцілунок він передавав усе. Усе що терпів, точніше скільки він терпів і чекав цього. Максим почав знімати з маякова футболку.

    Р- Хах… ти дійсно цього хочеш?..

    М-Дуже тато..Я хочу тебе.. вже дуже довго)

    Р-мгх..ну раз ти просиш))

    Він одним лише рухом перевернув його.

    Р- Запам’ятай.. я буду головним сьогодні)

    М-Ах татку… я згоден~

    Руслан почав робити засоси. Максим стогнав і вигинався. Маякова це лише збуджувало. Максим схопив Руслана за підборіддя і перевів його увагу з шиї на його губи. Тут Розумовський вже не хотів просто губ маякова. Він хотів усе що у ньому е. Тому він пустив язик у рот Маякова, через це той трохи простогнав. Нарешті з маякова знялася та клята футболка. Нарешті вони у двох майже голі. Як би хто не говорив вони давно хотіли цього. Тому ось вони у двох вже повністю голі цілуються і ось , ось вже почнеться сама кульмінація. У повітрі був солодкий запах справжнього кохання, яке ще більше збуджувало.

    (що було далі ви і самі знаєте)

    І ось, після усього того що зараз було, вони лежать під ковдрою, і обіймаються.

    М-кохаю тебе)

    Р-а я тебе)

     

     

    0 Коментарів