Фанфіки українською мовою
    Фандом: Bangtan Boys (BTS)

    ” Сенсація!!! Найкраща чоловіча модель Кореї була знову помічена з соло айдолом – Кім Техьоном. Пару помітили у центрі  району – Іттевон, в кафе де вони пили, скоріше за все, каву. Очевидці які знаходились у самому приміщені заповняють, що зі сторони Кім Техьона добре можна було побачити неорденарні погляди. Скоріше за все пара можливо у відносинах або симпатії один між одним. Якщо будуть відомі ще якісь подробиці, ми обов’язково вам про все розповімо. Дякуємо” – Корея Діспач.

    – Я вдома. – гукає Юнгі.

    Він роззувається, скидає з себе верхній одяг( теплі навушники, дуту молочну куртку, чорні брутальні черевики). У квартирі тиша. Таке відчуття ніби все в одну хвилину зупинилось і лише однин маленький вогник від лампи освітлював вітальню. Юнгі зайшов до кімнати. Чімін сидить на дивані з планшетом у руках і щось активно та хмуро переглядає. Він зовсім не помічає, що до кімнати хтось зайшов, лише маленький коричневий пудель махає невеличким хвостиком та біжить до господаря. Юнгі обіймає цуцення і підходить тихенько до дивану та заглядує у екран планшету. “Знову скандал. Кожен тиждень одне й те саме…” – подумав Мін. Він забирає планшет з рук Пака.

    – Ей! я ще не дочитав.- пихтить розлючено Чімін.- Віддай плашет.- він хоче забрати з рук Міна, але все марно.

    – Скільки вже можна читати ці новини?- Юнгі не меньше розлючений самого Чіміна.

    – Я читав статю про себе. Що тут крімінального?- з подивом дивиться на нього Пак. – І взагаліто це мій планшет, і це не твоє діло.

    – Ні, сонце. – коротко, чітко і водночас ласкаво відповідаю Юн. – Це моє діло. Оскільки ти мій хлопець, і мені погано на душі коли я бачу твою сумну моську після всіх цих коментарів та статей. Тому, сьогодні твій час в екрані обмежаний до світанку завтрашнього дня.- Юнгі витягує руку до обличчя, але не торкається його. – Телефон…

    – Ні… Ні,ні,ні. Юнгі, я чесне слово не буду в ньому сидіти і читати статті. Чесно, чесно.- Пак пересів на коліна та руками благав Юнгі. Дарма старається. Мін легко покачав головою в знак протесту слів партнера і наполягав на своєму.

    – Або ти віддаєш свій телефона бо ніякого обіцяного сексу та прогулянки на наступні три дні.- хороший ультиматум.

    – От скотина. Що я такого зробив, що ти в мене найцінніше забираєш?

    – Ти про телефон?

    – Я про тебе. – Чімін віддає, нарещі, свій телефон і Мін його коротко чмокає у пухлі губи. – Тож… У мене сьогодні буде обіцяний…

    – Спочатку їсти, а потім подивимось, як підуть справи далі. – перебиває Мін.

    – Але ти обіцяв, – насуплено говорить Пак. – Я навіть з фотосесії раніше звільнився, лише щоб з тобою більше часу провести.-  Чімін червоніє від злості та смутку.

    – Я це дуже ціную.- Юнгі нахиляється до обличчя партнера і знову коротко цілує в уста. – Не засмучуйся, це був жарт. Ми сьогодні зробемо все, що запланували. Ходімо на кухню.- він бере його за ніжну та худу долонь.

    Вони прямують до кухні. За ними  біжить Холлі віляючи хвостиком. Що може бути краще? Хіба, що думка про те як вони закінчуть сьгоднішній вечір. На превеликий жаль, їм не завжди вдається так посиді у ввечері. Кожен зяннятий своєю роботою.

    Пак Чімін- найкраща чоловіча модель Кореї та сьома у світі. Постійні зйомки, командеровки, здебільшого у США, нажаль не дають достатньо часу провести дні зі своїм коханим. Такі вечори не рідкість, але, завжди тактильному, Чіміну цього мало. Він хоче бути з Міном завжди: кожну годину, хвилину, секунду. Це для нього щастя, але покищо він не може змінити свою роботу. Його слава на самому піку кар’єри. Не доречно кидати все і всіх. Його мрія- жити у будиночку десь на острові, про якого мало хто знає, разом з Мін Юнгі та дітьми. Хтось скаже:” Ви ж геї! Як у вас появляться діти? Можливо тільки усиновлення, але як можна забирати чужу дитину. Короче, це все туфта. Не займайтесь херньою і знайдіть собі жінок і все у вас буде добре.” Чімін ніколи не чує таких людей, адже їх ніхто не питав, що йому робити.

    Вже на кухні вони готовлять їсти. Взагалі, у їхній едилії готує Мін. Його робота, майже, завжди вдома, тому часу достатньо щоб навчитись готувати. Він знає, що ввечері прийде стомлений Пак і дуже зголоднілий. Мін любить готувати. Це його хоббі. Пак – модель, тому у Юна є велике завдання у їх сім’ї- готувати корисну і смачну їжу.

    – Поки ти сидиш, насип для Холлі корму.- віддає преказ Мін. Він нарізає овочі та кидає їх у сковорідку. Бере куряче м’ясо та робить із них форму котлет і ставить у розігріту духовку. До кіноа, що майже готова, додає порізаний шпинут та мілко потртий пармезан.

    Чімін підходить до тумбочки , бере пакет – мішок з кормом та печево для собак зі злаками та курячим білком. Холлі теж на ПХ. Підходить до мищинки для їжі та насипає смаколики. Побачивши, що води немає у другій ємкості, набирає теплу воду з кулира, наливає для собаки. Холлі помічає, що для нього готують їжу та вже хоче підбігти і скоштувати все, що є у мищинці. Та його зупиняє ніжний голос.

    – Холлі, сидіти. – Пак зупиняє цуцення. – Можна.

    Ось він омріяний дозвіли поїсти, що може бути краще? Тільки акуратні дотики коло макушки ніжних рух господаря.

    – Він такий милий. У нього була вечірня прогулянка?- питається Чімін

    – Ні. Сьогодні він цілий день сам, не враховуючи гулянку зранку та в день. Ти на зйомках, я роман пишу. От йому і скучно.

    – Доречі. – завдяки словам Міна, Чімін пригадує, що не він один зайнятий роботою. – Як твій роман? А то я вже хочу знати, що там буде. Ти ж романтику пишеш, на скільки я пам’ятаю, ось мені і цікаво.- Чімін підходить то плети де стоїть Юн і перемішує овочі до яких додає соус. Пак обіймає зі спини коханого та говорить: – Твої твори для мене найкращі. Вони єдині, хто дозволяє мені бути з тобою коли я дуже далеко.

    – Зачекай ще місяць і він буде на твоїх руках. Завтра я відправлю його на редакцію помилок, а потім друкарня. Ти будеш першим хто прочитає його, як нову роздруковану книгу… Як і завжди. – тихо домовляє Мін і повертається обличчям до Чімі. Бере його маленьке лице з трішки пухкенькими щічками і акуратно цілує у самісінькі губи.

    Цей поцілунок був сповнений великою любов’ю обох тіл. Вони хотіли цього.

    – Чімін…- Юнгі хутко відчипляється від Пака. – Ми ще не повечеряли, а я дуже голодний.Чи сподівався на щось окрім поцілунку? – питає Мін. Звісно ж ні, якщо Юн сказав, що все після вечері, то так воно і буде. – Я хотів… – Мін опускає свої руки на талію коханого. Чім тихо угукає, говорячи, типу: ” давай, говори”. – Можливо це недоречно, але ти дуже часто проводиш час із Кімом. Не зрозумій мене не правельно, але я переживаю.- оголошує свою думку Мін. Він знає, що між ними нічого немає, але краще бути знову впевненим і знати що твоя половинка тобі не зраджує. Ось, що для Міна означає любов.

    – Ти мені не довіряєш? – схвильовано питає Пак. Він бачить , що Юнгі вже хоче заперечати. – Це був жарт. – посміхається білосніжними устами Чімін. Юнгі з явним полегшенням робить видих та теж посміхається. – Я знаю, що ти хвилюєшся, але не переймайся. Техьон виходить заміж. Я так здивувася коли дізнався, що він з Чіхе вже більше року у стосунках, а тут ще й весілля. Вони один одного ненавиділи в університеті. Хоча правду кажуть: від ненависті до кохання один крок, а от в який напрямок вже вирішують вони самі.

    – Я радий за них.- Юнгі відпускає талію Пака з міцного полону його рук. – Вечеря буде лише чепез двадцять хвилин, тому можеш поки погуляти з Холлі. Ти вже давно з ним не гуляв, лише з ним одним, думаю він буде радий. – Мін цілує коханого на останок і повертається до овочів на пательні.

    – Добре.

    Ця посмішка Чіми скоро стане проблемою його відчаю. Його миле, біленьке, ніжне і водночас брутальне обличчя просто неперевершане. Це саме те, що було недостатньо у його житті весь цей час. Коли вони з Чіміном вперше зустрілись( у бібліотеці), то не звернули увагу одне на одного, але саме ця зустріч стала початком всього. Наступна зустріч відбулася коли Міна запросили на один із найкращих показ мод у Кореї. Чесно кажучи він не хотів туди йти, але у нього не було вибору. Менеджер заставив туди піти. Ось він сидить на своєму місці у першому ряду та не розуміє чому він взагалі тут. ” Я письменик. Навіщо я тут? Я навіть не якийсь крутий дезайнер чи людина яка у цьому розуміється” – подумки скаржався Юнгі. Він був один із найвпливовіших гостей, адже Мін був найкращим та найталановитішим письменником. Як вже можна було зрозуміти, що саме на цьому показі був Чімін, у ролі моделі. Його вихід був найкращим. Третя зустріч відбулась у тій самій бібліотеці. Пак роздивлявся роман написаним Юнгі.

    – Як вам книга?- спитався Юнгі.- Подобається?

    – Так. Я люблю цього автора. Його романи настільки живі, що це дуже мені допомагає відчити себе… Свіжим. Ви читали його романи? – хутко спитався Чімін.

    – Як вам сказати… – Мін був у масці тому зняв її для Пака. – Я їх пишу.

    Чімін був дуже здивований такою несподівануою. Пак попросив номер у Міна і все пішло як по маслу. Вони разом уже два роки. У їх квартирі повна едилія. Сварки бувають, але це ніщо в порівнняні, як вони миряться.

    Чімін повернувся з прогулянки з червоним носом та сльозливими очима( це через тиск холоду і повітря).

    – О, Холлі. Ми вчасно з тобою прийшли.- Чімін дивиться на всю смачну їжу на столі і потирає руки, замерзли мабуть.

    – Мий руки,- Показує пальцем на Чіміна. – а ти лапи.- Юн погладив собачку по головці.

    – Так точно, сер.- відповів Чімін і хутко пішов до ванни.

    Вечеря пройшла ніби у сімейному кругу родини, але вони були лише у двох, разом із Холлі. Преємні відчуття повністю огортоють дві особини лише приємнеми словами та думками. Це щастя? Так, хоч воно і відображається лише у таких маленьких дрібницях. Достатньо лише обіймів або поцілунку і все стає на своє місце.

    Після закінчення вечері вони прямували у спальню. Недійшовши до дверей кімнати, Юнгі говорить:

    – Заходь у кімнату та одягни те, що я тобі підготував. Я поки почекаю.- Юнгі зі злорадною, але доброю посмішкою йде у вітальну.

    Чімін заходить у кімнату. “Що він підготував? Після останього разу мені вже страшно взагалі думати про це. Хоча, тоді все було добре.” Він бачить, що на ліжку стоїть коробка з гарною білою стрічкою. Він акуратно відкриває її, що б нічого не порвати.    ” Це, що таке? Охреніти.” – це єдини, що зміг подумки проговорити Чім.

    – Тобі подобаєтся?- Мін заходить до кімнати та обіймає Чіміна.

    – Так, але…

    – Це заннадто? – не встигає Пак договорити, як його перебивають.

    – Ні. Я вже давно хотів щось по типу такого. Мені дуже подобається. – легко відповідає Чім.

    – Тоді чому ти ще не надягнув його.- хитра посмішка показує себе.

    – Тому, що мені завадив один дуже красивий чоловік.

    – Здається мені, що білизна сьогодні нам не потрібна. – бистро проговорив Мін і повалив Пака на постіль.

    Ця ніч була сповнена любові, ласки, грубості та пошлості. Вони кохали одне одного до нестями. Це була не перша і не остання ніч у їхньому житті. Вони популярні люди і зовсім різні характером, але саме це і дає таку віддачу у їх відносинах. Вони завжди разом навіть коли дуже далеко один від одного.

    Чімін бачить сьонячні промені сонця на світанку. Він не може стримати усмішки, адже наразі він лежить на підкачаних м’язах чоловічих грудей його найкращої у світі людини. Мін спить, але це не надовго.” Потрібно зробити сніданок”- посміхається Чім і прямує на кухню разом із Холлі.

     

     

    0 Коментарів