Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Розумовський стояв в ахуї від того що зараз сказав Руслан. Ну він закрив двері і вже почав розсуждати що ж він буде робити з ним завтра. Тут у нього різко заболіли шрами.

    М-Ах ти ж..мммм

    Максим простогнав від болю і пішов у ванну щоб обробити ранки.

    М-Слава богу, що їх не побачив Русік….

    Після цієї процедури він впав спати.

    На наступний день, Макс прокинувся одразу і зразу пішов перев’язувати рани. Після заварював каву і дивився новини. Наче все було добре. Але ось настало те чого Макс неочікував Десь була 10 ранку як у двері хтось постукав.

    М- ой бляха….

    Він пішов відчиняти двері, там на диво був Русік. Він зайшов і закрив двері а після взяв Макса за плечі.

    Р-Як ти міг? ЯК ТИ МІГ ТАКЕ ЗРОБИТИ???!?!?

    М- що саме?….

    Р- А ти типу не розумієш… добре я нагадаю.

    Він вдарив максима по обличчю.

    М- Ай ,а що??

    Р-ТИ ЯКОГО БІСА ЧІПЛЯВСЯ ДО КАРІНИ!??!?

    М- Я!?!?? ДА ТИ ЗНУЩАЕШСЯ!!

    Маяков знову вдарив Розумовського.

    Р- ВОНА МЕНІ СКАЗАЛА ЩО ТИ ДО НЕЇ ПРИСТАВАВ!!

    Він знову вдарив друга і тепер той вже опинився на підлозі.

    М- АЙ БЛЯТЬ!!

    Р-ТАК КАЖИ ЧОГО ТИ ДО НЕЇ ЧІПЛЯВСЯ??!??

    М- Да вона нахер мені не сдалась!!!!!!! Я її терпіти не можу!! Ти з нею зустрічаєшся, то й зустрічайся!!!

    Руслан схопив Макса за руку.

    М-АЙ ВІДПУСТИ БОЛЯЧЕ!!!

    Р- у тебе є якісь докази проти неї?? Ось нема!!!!

    М-Руку відпусти!!

    Максим це майже прошипів.

    Р-Та на здоров’я!!

    Він відпустив руку. Максим відвернувся і подивився на руку.

    Думки М- БЛЯТЬ ЗНОВУ КРОВ ПІШЛА

    Максим тільки пішов у сторону ванної як Руслан знову схопив його .

    Р-Скажи, чому ти не можеш бажати мені і моїй дівчині щастя?

    М- та ти думаєш я проти! Я скажу мені плювати!

    Він видер руку сам забувши що там рани. Він прошипів і від болю впав на коліна. Руслан сів до нього і подивився на руку. Там він побачив сильні порізи.

    Р- Макс… нащо ти це робив?…

    М-ВІДПУСТИ І ЙДИ ГЕТЬ Я ТЕБЕ НЕНАВИДЖУ І БАЧИТИ БІЛЬШЕ НЕ ХОЧУ!!!! ТАК І У МЕНЕ Є ДОКАЗИ!!!! АЛЕ Я ТОБІ ЇХ ПОКАЖУ НЕ ДЛЯ ТОГО ЩОБ СЕБЕ ОБІЛИТИ А ДЛЯ ТОГО ЩОБ ТИ ЗНАВ З ЯКОЮ ШАЛАВОЮ ТИ ЗУСТРІЧАЕШСЯ!!!!!

    Він включив диктофон з тим самим діалогом

    «Кар-слухай,а ти сьогодні вільний? Може поїдимо до…

    М-ні я не вільний і ні не поїдимо.

    Кар-Ну хоча б номерок залиш((

    М-Слухай,сходи нахер.

    Кар-ох як грубо»

    Р- Я..я не знав…

    М- НЕ ЗНАВ ВІН!!!!! А ЯК ПО ОБЛИЧЧУ БИТИ ВІН НЕ БОЯВСЯ!!!! ЗНАЕШ ЩО??? ПІЗДУЙ З ВІДСИ!!!

    Максим відштовхнув його від себе і зайшов у ванну. Він не плакав, він лише знову зализував рани. Біль з порізів була у мільйони разів меншою від образи. У Максима прокручувався той діалог з Русланом.

    Р-Максим… пробач…пробач за все…. Я дійсно не знав.. Не роби з собою нічого чуєш?!? Не роби!! Я скоро приїду..

    Руслан вибіг і на всяк випадок взяв дублікат ключів від квартири Розумовського. Він поїхав розібратися з нею. За весь час дороги він не розумів нічого. Чому його дівчина йому брехала? Чому Максим так вчинив з собою? Ось він заходить у квартиру,а тут уже і в кімнату в якій Каріна робила собі макіяж.

    Р- КАРІНА.

    Кар- О а.. Привіт Русік))) а чого ти такий злий?)

    Р- Ти нічого не хочеш пояснити?

    Кар-Що саме?..

    Р-А ось це наприклад.

    Це був той самий запис..

    Кар- Ах він падлюка…

    Р-Так що? Нічого розказати не хочеш?

    Кар- ДОБРЕ Я ХОТІЛА ЩОБ ТИ СТАВ ТІЛЬКИ МОЇМ І ЩОБ ТИ ЙОГО НЕНАВИДИВ, АЛЕ ЦЕЙ ЗАПИС ЗІПСУВАВ УСЕ!! РУСІК… Я ПРОСТО ХОТІЛА ЯК КРАЩЕ…. А ЩЕ ЗНАЕШ…

    Р-ти краще скажи… скільки разів ти мені зраджувала?

    Кар- не знаю разів 10 так точно… а і ще ми розлучаемося!!

    Р- Вау я тільки це хотів тобі сказати!!

    Каріна зібрала усі свої речі і звалила.( нарешті) Руслан теж швидко зібрався і поїхав вибачатися перед Максом. Руслан відчинив двері запасними ключами.  Максим стояв у коридорі.

    М- я тобі казав не повертатися, а ти ще й мої ключі забрав.

    Р- Максим, пробач я розумію що на словах цього не довести, але я дійсно нічого не знав…

    М-Мг…

    Р-Так ти мені пробачиш?

    М-Єххх казала мені мати «Максиме, вмій не вибачати людей, а давати їм зрозуміти що вони накоїли..» Але знаеш я не можу тримати на тебе довго зла… Тому напевне..

    Р-Будь ласка.. Я розумію що я накоїв… Я дійсно її кохав..

    М-Добре я тебе пробачаю, але ставай на коліна і вибачайся

    Р-Ти серьйозно?

    М-Абсолютно)

    Р- Ти іноді таке скажеш.. Але добре))

    Р- Я Руслан Маяковський прошу вибачення, за те який сліпий я був і наскільки не знав з якою повією я зустрічався.

    М- добре, тепер пробачаю.

    Р-Дякую

    М-добре проходь.

    Руслан роззувся і пройшов у середину. Там було чисто і гарно. Він сів на диван і Максим дав йому чай. Розумов сів біля нього і запитав.

    М-слухай, то ти лише через мене з нею порвав?

    Р- Ні вона мені зраджувала.

    М-ого…

    Р-10 разів…

    М-Питання, як?

    Р-  Не знаю. Так а ти послухай що вона мені вчора ввечері розповідала..

    Той самий вечір у Руслана і Каріни.

    Руслан зайшов у квартиру і на нього одразу вилетіла каріна.

    Кар-Руслан, де ти був?

    Р- У друга. Ти ж поїхала і я вирішив в дома не сидіти і пішов до нього…

    Кар- ТИ ПОВИНЕН СИДІТИ В ДОМА!!!!

    Р-Чого це?

    Кар-Розуміеш… Макс на тебе погано впливає.. і щоб ти знав, він до мене приставав!!

    Р-Що?..

    Кар-Таааак а ще він хотів… щоб я з ним переспала..

    Р- Цього не може бути…

    Кар-він хотів щоб я пішла від тебе, а коли я сказала ні, то він обізвав мене повією…

    Р-Ти не брешеш?….

    Кар- Ти ж знаєш що я тобі брехати не буду..))

    Р- Я завтра ж з ним розберуся))

    Кар-  Ти мій герой! Ну може пішли у ліжко? Там зараз буде дуже гаряче…))

    Р-ні вибач.. я стомився…

    Каріна подивилася на нього і сказала

    Кар-Добре тоді йди спати)

    Вони лягли спати окремо один від одного.

    Повернемося до наших друзів.

    Р- Максим нащо ти різався?

    М- Бо погано було.. а це стрес зняло..

    Р- Ти ідіот… Ти ж міг вбити себе!

    М- Ой да хто б говорив))

    Р-Я ж бачу що ти мені брешеш)

    М- Ні я… Гей куди ти мене несеш!!!!

    Р-…

    Руслан взяв його на руки і поніс у спальню, після чого кинув його на ліжко і надвис над ним.

    М-МАЯКОВ ТВОЮ МАТЬ БОЛЯЧЕ!!!

    Р- ага значить ти не тільки руки всі порізав…

    Маяков буквально здер з Розумовського футболку, під якою виднілися величезні шрами. Розумовський тихо простогнав від болю.

    Р-Ти нащо собі все тіло розрізав??

    М- Кажу ж стрес зняв..

    Р- ТИ РОЗУМІЕШ ЩО ЦЕ ШРАМИ НА ВСЕ ЖИТТЯ?

    М-Може й не на все..

    Руслан нахилився до його вуха і тихо прошепотів.

    Р- Ти ж знаеш що погані хлопчики получають?)))

     

    0 Коментарів