29.08.2023 — 22:05
від Serpentes21
Вони зайшли до квартири як завжди. Роззулись, помили руки. Допоміг зняти ланцюжок перед дзеркалом в коридорі. Поцілував в шию, огорнув талію і притиснув її до себе. Почув тихе “ахх”. Далі пішли гарячі поцілунки, в губи, в шию. Зняв з неї блузку, почав цілувати груди, лишаючи невеликі сліди, про які знатиме тільки він. Руками притискав її тіло до свого. Вона цілувала його шию. Вкусила.
Він притиснув її до стіни і взяв за шию.
– Кусатись не дозволено. Ти порушила правило. – сказав він тихо з легкою посмішкою.
– На коліна.
Він опустив свої штани разом з білизною і взяв в руку член. Вона спустилась до низу.
– Візьми його в ротик. Хороша дівчинка. А тепер смокчи.
Вона почала першу не дуже впевнено, але потім взяла глибше. Він тримав свою руку в неї на голові, але не тиснув. Вона робила все сама.
– Хороша дівчинка.. Повторив він.
Прибрав трохи волосся від її обличчя і поклав другу руку. Йому подобалось. Проте не дуже довго, він не хотів щоб ц затягувалось.
– Досить. Тримай, одягни презик і піднімись.
Подивився на неї, трохи задихану і збуджену. Поклав руку на обличчя, опустив до шиї і трохи стиснув. Тут же поцілував її в губи.
Скинув з себе все зайве, взяв її за руку і потягнув до спальні. Вона лягла на ліжко, він зверху. Поцілував її в губи, в шию, спускаючись донизу. Чим нижче опускався, тим більше вона збуджувалась. Стягнув з неї штани, разом з білизною і відкинув подалі. Розвів її ніжки.
– Як у нас тут гарно. -він посміхнувся і провів по ній пальцями. Її тіло пройняло наче блискавкою і вирвався тихий стогін.
– Подобається? – капнув трішки смазки, провів ще раз пальчиками, а потім ввійшов одним. – А якщо так?)
Вона не встигла відповісти, він її поцілував швидше, продовжуючи рухатись внизу.
Вона вже постогнувала.
– Гаразд, не буду тебе мучити)
Вийшов пальцями, взяв член в руку, готуючись ввійти. Вона вже була готова, але… вирішив трохи почекати. Спершу погладжував внизу, проводив членом вверх-вниз, зачіпаючи клітор, далі вже опустив член нижче.
Він грався біля входу. Знав що там їй подобається
– Будь ласка..ввійди.. благаю – озвалась вона – будь ласка…
– ну раз ти просиш
Він нахилився над нею
– Я твій власник, чуєш? Прошепотів він їй на вухо
– Я тобою во-ло-дію. Промовляючи це, він ввійшов в неї
– мхх..
Він почав повільно, пришвидшуючись. Гладив її тіло, оголені груди, цілував. Вона стогнала,не чуючи себе і нічого навколо. Лише думала про те, як він входить в неї раз за разом.
Він поклав палець їй на клітор. Раптом стогони посилились, було чути як вона дійшла до піку.
– Звучало так, наче ти кінчила.
Вона ствердно кивнула. Він вийшов, вперся членом в її клітор, який ще легко пульсував. Почекав секунд 30.
– Добре. Продовжимо.
Спершу повернув її зігнуті ноги набік, а потім перевернув її і поставив на коліна. Вона сперлась на лікті.
Капнув трохи холодної смазки, пройшовся членом від клітора до входу і ввійшов. Глибоко. Тримав її за талію і входив, потрохи нарощуючи темп.
Удар. Ще один. Її сідниці горіли. Він тримався вже за них, вдаряв і входив.
Якщо можна було загубити розум, вона вже це зробила. Все, що вона відчувала це своє тіло, в яке входив його член.
Він зупинився, вийшов, простогнав. Вона зрозуміла що сталось. Знесилено впала на ліжко. Їм обом потрібно було кілька секунд щоб вернутись до реальності.
– як ти, все добре? – запитала вона
– так, а ти?
– добре
-Добре.
0 Коментарів