Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Мітки: AU
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Так пройшов рік, мабуть це був найкращий мій рік.Я закінчила 10 клас, ми з Hoshi досі разом, і щасливі.З Мізукі ми теж дружимо, я познайомила її з Hoshi. І в нас з’явилася наша компашка, в якій ще є Хіроку.Літом ми всі разом поїхали на море . Літо пройшло швидко, сьогодні вже 1 вересня.

    •••
    Я прокинулась.На годиннику було 07:00. Літо швидко пролетіло , і ось вже 1 вересня.Остальній рік в школі.Я почала збиратися , коли я вдягалася,я почула звук сповіщення.Від незнайомого номера. Його вміст мене злякав.Моє серце почало шалено битися, з очей потекла сльоза.
    В повідомлені було фото Hoshi і якоїсь дівчині , яка на диво була схожа на мене , але не я.Під фото був підпис.
    Невідомий
    ^фото
    Це колишня Hoshi.Вона померла рік тому, після цього в житті Hoshi трапився переломний момент, вона нічого не їла, цілими днями сиділа вдома. Місяць тому їй стало краще, почала посміхатися , і повернулася до свого звичного життя. Я сильно здивувався цьому, але коли вона розповіла мені про тебе.Я жахнувся.Вона давно за тобою стежила . Знайшла твій інстаграм акаунт, і все це почалося.Вона чекала поки ви зустрінетеся, і через це перевелася в твою школу.Вона постійно за тобою стежила, вона знала про тебе все, починаючи від улюбленої страви , закінчуючи улюбленою музикою.Місця де ти гуляла, вона стежила за тобою.
    Коли я це прочитала, я відчула страх і розпач . Я взагалі її не знала, але вона навпаки стежила за мною . Я спочатку в це не повірила , може хтось пожартував. Але потім мені прийшли ще фото , на яких була я.На прогулянкі, біля школи, в себе в будинку.Раптом мене як облили окропом. Я згадала одну з своїх прогулянок. Вже був вечір я прямувала додому, але мене не покидало відчуття що за мною хтось стежить.Повернувшись , я побачила чийсь силует.Спочатку я не звертала на це увагу.Але на пів дорозі додому, я зупинилася.Я повернулася хтось стояв на місці.Я пішла , але зменшила швидкість, та людина теж зменшила швидкість. Мене охопила паніка, я дістала телефон і зателефонувала мамі, мене це трохи заспокоїло.
    Я повернулася в реальність, я не хотіла в це вірити. Як людина яку я знаю рік, яку я люблю, могла таке зробити. З очей текли сльози . В мене було багато запитань, але ні одної відповіді.Я вирішила заспокоїтися, продовжити збиратися в школу, там неодмінно буде Hoshi.І вона просто скаже що це все брехня,що хтось просто пожартував,я просто не хотіла в це вірити.Я люблю її, і вона мене , вона немогла це зробити…адже.

     

    0 Коментарів