Фанфіки українською мовою
    Мітки: AU: Role swap
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

     

    С-Але на місці вбивства ніякої цегли не було, блін, навіть зачепитися нізащо немає…

    О-Стасік, по-перше не виражайся у мене в кабінеті, а по-друге йди працюй.

    С-по-перше вибачте, а по-друге у мене є одна версія.

    О-кажи.

    С- а що якщо жертву, підвісили за допомого. Телекінезу?

    Ма-За допомогою чого? Стас ти звісно вибач, але це якось… погано звучить.

    О- чому ти так думаєш?

    С- На мотузці окрім відбитків якогось невідомого і то на кінцях там де зав’язували нема нічого.

    Ма- Ну… щось мені не віриться може їх було 2 або навіть 3?

    О-Маша молодець, а Стас іди краще відокремлюй якісь днк ,відбитки чи щось ще!

    Оля це майже прокричала, бо сама вона не спала вже 3 день. Робота, робота і робота ось ця причина. Стасік жеж вийшов і чомусь йому хотілося потрапити швидше до Брома щоб тому усе розказати. Тому він швидше побіг до лабараторії щоб з ним побачитись.

    С-А де Андрійко?(

    Андрій вже пішов до-дому бо він зробив всю роботу та й на годиннику вже було 7 вечора. Стасу аж погано стало. Але він хлопчик слухняний пішов працювати і думати як довести свою версію. Перебравши усі речі жертви він знайшов якусь дуже маленьку часточку.

    С- тааак на футболці чорного кольору з надписом Tokyo” була знайдена часточка невідомого походження.

    Наш геній почав проводити експертизу. Перша спроба не вдалась бо програма не розпізнавала предмет. На другий раз все вийшло-і це виявилась звичайна часточка якогось печива. Стас вирішив продовжити шукати.

    00:08

    Шугаєв сидів і перебирав речі вже мільйонний раз,він гадав що знайде хоч якусь зачіпку і бінго він знайшов маленький клаптик паперу на чорних джинсах.

    С-ЙЕЕЕЕСССС на чорних джинсах знайдена мікро-часточка паперу імовірно з щоденника жертви.

    Експертиза довела що це клаптик з щоденника. Потім він пішов передивлятись щоденник, можливо там де нема частинки сторінки. І так він знайшов цю сторінку. Це була сторінка на якій було розписано все про телекінез (совпаденіе? Не думаю)

    8:10

    На роботу прийшла Альбіна. Стас мирно спав. Перед ним лежали реч-доки пробірки а на екрані була картинка з фрагменту знайденого на одязі і щоденником і збіг 99,8 відсотків.

    А-Боже Стасік, ти як?

    С-Нормально… Альбіна дивись..

    Він розповів їй свою гіпотезу і те що він вчора знайшов.

    Б-Добрий ранок.. Стасік чого у тебе синяки під очами наче ти не спав всю ніч?

    А-Він і не спав, а ось що він знайшов.

    Альбінка-Апельсинка показала на екран.

    Б-Ага…

    А-Так хлопці я пішла за кавою, кому ще принести?

    С-Мені.

    Б- я обійдуся

    А-Окі

    Альбінка вийшла з лабараторії

    Б-Стас, сонечко чому ти сьогодні не пішов до-дому?

    С-Бром, це не так важливо..

    Б-Послухай все що стосується тебе і твого здоров’я мене хвилює

    Бром зрозумів що він ляпнув але Стасік настільки був вимотаний що йому було начхати.

    С-Послухай я не маленький щоб ти мені ще нотації читав.

    Б-Сонечко я ж про тебе думаю..

    С-Слухай Андрій! Відсепись від мене!

    Весь психований він вибіг з лабараторії до Косач щоб показати їй результати своїх експертиз.

     

     

    0 Коментарів