Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ж

    Зараз Енід була у відчаї — це було забагато для однієї ночі. Вона може з таким же успіхом розлучитися зі своїм розумом, хоча сьогодні це їй зовсім не допомогло. Прямо перед нею стояла брюнетка, що виглядала неймовірно приголомшливо, кажучи, що чекала на неї. Це був чи то сон, чи то кошмар, вона ще не могла сказати, в якому напрямку він рухався, але те, як вона поводилася на Венздей, здавалося кошмарнішим за все інше.

    Що до самої Аддамс? Вона, очевидно, була до біса привабливою — нічого страшного, вона просто була абсолютно довбаною богинею, посланою в це земне царство, щоб трахнути таких безнадійних лесбіянок, як Енід, — але насправді це були лише темні очі, які містили більшу частину магії.

    Вони були майже анімешними, які мали бути темно-карими, але здавалися чорними цього освітленого ліхтарями вечора. Здавалося, ці очі проникали тобі в саму душу, коли вона дивилася на тебе. Крім того, їх володарка, здавалося, не моргала, тож її зоровий тиск не міг призупинитись. Енід ніколи б не уявила, вирушивши на роботу кілька годин тому, що в підсумку буде загіпнотизована до безглуздого рівня дурості маленькою готкою. Хоча вона можливо, також махала кишеньковим годинником перед очима блондинки.

    Але хей, іноді ви повинні справлятись з цим. Енід була винахідливою – вона мала бути такою. Тож, що можна зробити, щоб побороти цю неземну силу, яку мала маленька дівчинка?

    Сінклер мала власні таланти, вона це знала. Вона була високою, атлетичною, з гарним волоссям, і багато людей казали, що вона гарна. Яким може бути криптоніт Середи і чи був він у блондинки? Що може позбавити її повноважень?

    Раптом це прийшло до Енід, коли вона мимолітньо глянула на своє відображення у вітрині магазину, побачивши себе одягненою в різноманітні кольори, повну протилежність готки.

    Вона знала, їй не вдасться перемогти Венсді у її ж грі — єдиним способом було підвищити свою милу жіночу персону до небезпечно надмірних рівнів. Це була єдина надсила, яку вона могла використати проти такої дівчини, як Аддамс.

    Енід глибоко вдихнула….

    «Привіт Вендс! Чудово, що ти залишилась, маленька милашка, я дуже хотіла з тобою побалакати, але сьогодні ввечері був дуже зайнятою! Чим хочеш зайнятись?»

    Закіняивши це солодке вітання сяючою посмішкою, вона почала крутити однією ногою по підлозі, вдаючи, що нервово перебирає светр, і одночасно тріпотить віями на Середу.

    Це спрацювало…

    Готка витріщилася на блондинку, здивовано розплющивши очі. Вона мовчала й не реагувала, але Енід знала, що влучила. Їй подобалося думати, що використала опис «маленька милашка» – вона пишалася цією фразою.

    “Еер… Добре….” Аддамс запнулась.

    У Енід було ще трохи запасу, щоб добити її — вона розтягнула усмішку до майже психотичного рівня й опустила голову, дивлячись на Середу крізь довгі вії. Здавалося, це справді спрацювало, оскільки готка вражено мовчала ще кілька секунд, напруга в повітрі була відчутною.

    Блондинка не могла довго тримати цю посмішку, це виглядало б божевільно, тому трохи розслабила її. У цей момент Середа зуміла взяти себе в руки, випроставшись, перш ніж спробувати відповісти ще раз, ковтнувши слину перед тим, як заговорити.

    «Я хотіла переконатись, що ти благополучно повернешся додому, оскільки я дізналася, що ти йдеш сама». Врешті-решт сказала нижча.

    «Ого, ця дівчина хороша» — подумала Енід. Незважаючи на те, що готка, здавалося, досить швидко повернулася до себе, можна було сказати, що блондинка трохи пом’якшила її, відчуваючи полегшення, знайшовши трохи добрішу сторону Середи так швидко. Вона також зрозуміла, що барменша, мабуть, розпитувала про неї з іншими співробітниками того вечора, як інакше вона могла знати, що Енід йшла додому сама? Це не був великий результат, але цього поки що достатньо, плюс пропозиція була багатообіцяючою, принаймні вони могли провести трохи часу наодинці.

    «Ваааууу, це така добра пропозиція, Вендс. Тут безпечно, але приємно, що така гарна дівчина, як ти, піклується про мене. Я всього за пару кварталів на захід, ходімо!»

    Не чекаючи відповіді, Енід взяла готку за плече, чиї руки все ще були в кишенях штанів, потягнувши Вензді в напрямку, куди вони прямували, перш ніж менша дівчина встигла заперечити. Блондинка помітила, що здивований вигляд повернувся, і вона знову затихла, вираз обличчя демонстрував її збентеження щодо того, що відбувається. Середа явно звикла брати на себе лідерство, і Енід сподобався контроль, який вона мала в цей короткий момент.

    Але Сінклер була шанобливою та швидко відпустила плече молодшої через кілька секунд. Вона не знала, наскільки Венздей любить фізичні дотики, тому трохи сповільнилася, щоб зрівнятись з брюнеткою, коли вони дійшли до першого перехрестя, зупинившись, щоб почекати, доки зміниться світло. Енід глянула на Середу, яка знову стояла прямо, її темні очі більше не розплющувалися. Вона коротко подивилася на блондинку, перш ніж вони перетнули дорогу, тепер виглядаючи набагато спокійнішою.

    Старша відчула полегшення. Вона не хотіла повністю збожеволіти і зробити неприємно . Єдине, чого хотіла Енід, це спробувати на короткий час позбутися чар, які наклала на неї Середа, сподіваючись трохи пізнати її під час прогулянки до квартири.

    Коли вони перейшли дорогу, блондинка заговорила, обережно, щоб не дивитися на Середу надто довго, щоб від її вигляду мозок знову не відключився.

    «Тож Вендс, де ти живеш? У тебе є машина?»

    «Я живу на іншому кінці міста, і мене підвезуть пізніше».

    «Ти замовила таксі?»

    «Думаю можна і так сказати».

    «Круто, добре». — відповіла Енід, трохи збита з пантелику нестандартною відповіддю. «Як тобі робота?»

    «Це легко, змішувати коктейлі просто. Мені просто подобається спостерігати за людьми».

    «О справді? На яких людей ти любиш дивитися?»

    «Немає різниці. Сьогоднішній вечір був справді дуже цікавим, я рада, що отримала роботу у вашому барі».

    “Чому так?” Енід здивувалася: в її барі не відбувалося багато цікавого, щовечора було те саме.

    «Я б працювала безкоштовно, якби могла спостерігати за тобою всю ніч». Аддамс відповіла більш низьким тоном, і підійшла на півкроку ближче, спрямовуючи слова прямо у вухо блондинки, коли та повернулася до неї.

    Енід сильно почервоніла від очевидного підкату. Вона була втішена, але щось у глибині свідомості відзначило, що Середі було важко сказати це, мабуть тому, що вона забагато тренерувала цю фразу. Здавалося, це не дуже пасувало до персони готки. Ця марна думка була обірвана, коли вона зупинилася перед дверима й повернулася до меншої.

    «Ну, цей – дууууже дякую, Вендс, що відвіла мене додому, ти тааака уважна».

    «Без проблем, це було правильно».

    Енід могла подумати, що це була дивна відповідь, але зіткнутися з темним поглядом було важко, закляття прекрасних очей було напрямлено до блондинки, тож воно “омило” її.

    Тіло Сінклер вирішило, що ніч тривала достатньо довго, йому терміново треба було в ліжко. Як можна завершити цю зустріч на гарній ноті? Надлишок миловидності – це працювало раніше. Перш ніж відповісти, Енід ще раз широко посміхнулася Середі.

    «Тож побачимося завтра ввечері?»

    “Так.”— сказав Середа, на півкроку наблизившись до Енід. Чого вона очікувала?

    «Круто, а тепер іди сюди, маленька милашка».

    Енід легенько поклала пальці однієї руки на щоку Венздей, бліда шкіра контрастувала з темнішою шкірою лодоні, особливо з кольорами веселки на довгих нігтях. Сінклер нахилилась і коротко поцілувала готку в другу щоку, тепло її шкіри зігріло блондинку на прохолодному вечірньому повітрі, незважаючи на такий короткочасний контакт.

    Старша проскочила сходами до своїх дверей і повернулася до Середи, коли відчинила двері. Аддамс була на місці, бліда рука торкалася місця, де її поцілувала Енід, на обличчя повернулося легке здивування.

    У той час як готка знову подивилась на вищу дівчину, Енід запустила свою найкращу зброю, ту, яку вона зберігала відтоді, як вони зустрілися біля бару – підморгнула їй, при цьому злегка примруживши очі. Не чекаючи на реакцію, Енід увійшла всередину й зачинила двері, прихилилася до них і глибоко зітхнула, зусилля цього вечора були надто важкі для неї.

    Зазвичай дівчина поверталася до думок про коледж, сім’ю, час, проведений у Неверморі, коли вона роздягалася, щоб втомлено залізти в ліжко. Сьогоднішній вечір був кардинально іншим, у думках була лише Венздей та смак її шкіри під час того короткого поцілунку. Енід боялася облизати власні губи, щоб цей смак не зник. Вона знала, що те, як одягнена готка, її статура та очі захоплюють, але смак був на зовсім іншому рівні. Сінклер була зобов’язана пережити це знову.

    Коли очі нарешті заплющилися, а втома швидко долала під ковдрою, Енід наважилася дозволити своєму язику обережно облизати губи, оновлюючи смак чарівної дівчини, яку вона зустріла сьогодні ввечері, яка стала наркотиком для її почуттів. Хоча втома швидко перемагала тіло, смак Венздей на язиці надмірно спрацював на її підсвідомості, породжуючи один з найбрудніших снів, який вона коли-небудь бачила.


    Мій куток

    Так, я сильно затримав проду, перепрошую, були проблеми з мотивацією (зате о 3 ранку вона повернулася).  Думаю перекласти і викласти наступну частину сьогодні вдень-вечері або завтра. Дякую за увагу і прочитання!Поставте вподобайку для мотивації…

    Посилання на оригінал відтепер залишаю тут:

    https://archiveofourown.org/works/45442546/chapters/114590659#workskin

     

     

     

    0 Коментарів