Фанфіки українською мовою
    Мітки: AU: Role swap
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

     

    Ранок .Першим прокинувся Стас. Заглянувши на екран телефона він побачив 07:01.Він встав і пішов одягнувся.На той момент Бром тихо і спокійно спав .Рання пташечка Стасік вирішив його не будити, а піти приготувати щось. Він зупинився на смажених яйцях бо, це найлегша страва і це єдине шо він нарив у холодильнику. Наш кухар почав готувати. Ось вже він ставить харчі на стіл як тут на запах їжі приходить Бром.

    Б-О я не помру з голоду!!

    С-ну звісно! Я ж молодець)

    Б-А як жеж) Давай їмо і збираємось.

    С-Окі

    Вони смачно поїли завдяки Стасіку .Через 30 хвилин вони вже були готові і вийшли з квартири.

    8:20

    О-Так усім в переговорну

    Косач усіх загнала, і розпочала.

    О-І так наша жертва-Анастасія Цуруль,27 років, жорстоко вбита, тіло знайшов лісовик що йшов на денне полювання о 6 ранку. Дівчина була прив’язана до дерева в лісі біля села Криниця. Лице вщент розтрощенне, що цікаво, немає ніяких слідів супротиву, навіть документи при собі. Наче її загипнотизували і привели. Так добре, на місці вбивства зараз Толік з Шаблієм і привезуть реч-доки ними займуться Стас і Бром, Маша на тобі труп Катя якщо що допоможешь їй. Все працюте.

    Усі вийшли звідти і пішли по робочих місцях.

    То-І так Бром тобі волосина і кора з того дерева. Стасік тобі мотузка та ґудзик невідомо кого бо на жертві пальто чи іншого предмету з ґудзиками не виявлено.

    С-може зняли його з неї да і все?

    Б-А нащо? Тоді нам не було б за що прикопатись і їм було б легше сховати уліки чи що…

    То-добре ми з Шабліем до квартири загиблої і привеземо ще її речей а і скоро ще принесуть одяг загиблої. Не сумуйте)

    Б-да йди вже!

    С-слухай, а може її дійсно загіпнотизували?

    Б-Стасік ось чесно це вже якийсь брєд)

    С-Так але на мотузці нема ніяких відбитків окрім одних на кінці мотузки там де треба було зав’язати ..

    Б-і що?

    С-А то!

    Б-Ну може він працював не один.

    С-Ага, що той хто обкидував мотузку був у рукавичках а той хто її прив’язував то був без? І ще питання як її так високо повісили?

    Б-драбина?

    С-ой да ну тебе!

    Б-та-та звісно це ж за допомогою телекінезу її туди запихнули)

    Стасік промовчав. Через деякий час підвезли речі загиблої і мати з старшим братом загиблої. Допитував їх Шаблій .А у речах не знайшли нічого цікавого окрім…

    С-Бромчик.. А ну глянь..я ж не помиляюсь?

    Б-Ні…

    С-Я побіг казати Косач!

    Стасік вибіг з лабороторії і забіг до кабінету Ольги.

    С-ОЛЬГО СЕРГІЇВНО

    О-СТАСІК ЙОБТВОЮ ЗА ЛІВО ЩО ТИ КРИЧИШЬ!!??!?!?

    С-вибачте….(

    Стасік зробив дуже жальогідні очки.

    О-Що там в тебе?

    С- А ось на речах загиблої

    знайшли дезоморфін.

    О-ого той самий?

    С-Ага, знайшли його на кофтині ,і на джинсах.

    (Корисна інфа:Дезоморфін. Найстрашніший наркотик у своїй категорії, має назву «крокодил», при довготривалому вживанні організм починає вмирати, доки людина ще жива. Легко зробити самостійно, в домашніх умовах, а складники є у відкритому доступі: аспірин, нурофен, йод, тощо.)

    С- є вірогідність що вона його сама готувала в дома. З якихось жарознижуючих, точно з яких сказати не можу.

    О-Що прям ніяк не визначити?

    С-лише якщо передивитися її аптечку, але вірогідність що я там щось знайду zero..

    О-Добре туди зараз відправлю Толіка.

    Тут постукала Маша у двері.

    Ма-Можна?

    О-Так заходь.

    Ма-Олю я знайшла в її крові  дезоморфін. Вона вживала його за 2 години до смерті.

    С-Жах…Така дівчина гарна…була… а вбивала себе наркотою.

    Ма-і не кажи… А ще на її обличчі я знайшла залишки чогось червоного. Імовірно це були залишки цегли.

    О-тобто розбили лице цеглою…

     

    0 Коментарів