Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

     

    – Точно це я заказав доставку , просто був не впевнений що получится в мене приготувати.-сказав старший.

    -Ясно. Я думав що то вже сусіди прийшли.

    *Поснідавши вони виріши трохи пограти в ігри і розважитися*

    – Ти часом не знаєш чому саме таке сказав тобі Марочкович? -спитав Ury .

    -Ні незнаю , але може це якось пов’язано з Ярославом.-відповів молодший .

    -Може бо  Клуба не було в школі декілька днів може він так і розсердився дивлячись на нас , як ми спілкуємося в класі .

    -Може . Доречі я запросив в гості Віталіка , щоб перепросити за те що тоді я йому наговорив. Ти не будеш проти? – спитав Dam.

    -Я особисто не проти , як тобі завгодно . -відповів жолудь .

    -Окей . Він десь зараз має прийти .

    *Після слів молодшого почувся звірок в двері . Діма піднявся і пішов відчиняти двері. Не встиг відкрити , як почулося*

    – Ну привіт ревнива стервочка, а я з подарочками . – сказав Віталік.

    – І тобі привіт . Я не стерва і зовсім не ревнивий-відповів в повному шоці із соромом стоячий коло дверей .

    – Ще й який ревнивий . Я точно не оцікував почути від тебе настільки принизливих слів в мою сторну , і мені цікаво з відки ти такого про мене дізнався що я й сам не знав. – друг засміявся .

    – Давай проходь в мою кімнату там поговоримо . А я це віднесу на кухню

    -Окей , окей .

    * Зайшовши в кімнату Веталь побачив як Юра лежить на животі і грає в ігру . Довго не роздумуючи він стрибнув на лежачого , що той аж закричав *

    – Ти тяжкий , злазь . Ох блін моя спина .

    – Та чого ти так не такий ж я тяжкий . Ну розказуй як ви помирилися мені не терпиться дізнатися ?

    -Це ти , а я думав що то Діма.

    – Це я , ну непериводи тему . Нужбо розказуй .

    – Ну в першу чергу дякую що нас посварив хоча ти в нічому не винен , а вдругу чергу що подарив незабутню ніч …

    -Яку ніч.. ? – спитав Дмитро тільки що зайшовший до кімнати перебивши старшого.

    – Та я за прекрасну ніч з тобою яку ми провели вчора . Потрібно буде повторити …

    – Да ну розказуйте мені капец як цікавить ви собі навіть не представляєте .

    – Що розказувати це майже все відчуття і емоції які потрібно відчути . -Засміявся Ury.

    – Ну незнаю . Мені б хотілося дізнатися як ви себе почуваєте і як ви це робили .- легким смішком промовив недавно перебувший гість.

    -Та нічого такого не було -заперечив Діма сідаючи на крісло коло стола .

    -Та ну я не вірю коліться . – Не переставав задавати питання Віталік.

    -Доречі перепрошую, що всякого на говорив це все було на емоціях. – схиливши голову промовив Каспер.

    -Та нічого страшного, я б і сам розізлився як щоб мені таке сказали про Павла . Мене більше цікавить чи спали ви разом чи ні .

    *Після пів години вмовляння вони так і не розкизали що було. Але гість не полишав надії все виписати . Дочекавшись коли Діма вийде з кімнати і він лишився лиш з старостою (Юра був староста класу)в кімнаті він зміг вмовити на певний експеримент *

    До зустрічі в четвертій главі😅

     

    0 Коментарів