Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    -Ну що ж, Ешлі, в ліжку ти досить вправна, а що з приводу обов’язків дворецького, зможеш і в цій стизі себе вдало проявити? – З обличчя Амалії не сходила посмішка. 

    Дівчина у відповідь посміхнулася.

    -Ну, зазвичай мені кажуть, що в ліжку я просто неперевершена, тому не знаю наскільки правильно буде порівнювати ці дві справи, але…- Ешлі підійшла до Амалії, і став позаду неї, нахилилося до вушка – Але для гарних пані я можу зробити багато чого, лише попросіть…- після цих слів дівчина прикусила шию керуючої.

    -Тц, дивлячись на те, що ти не запам’ятала, що не можна залишати сліди від своїх зубів на відкритих ділянках тіла, я вже можу сумніватися у твоїй компетенції? – жінка провела по сліду рукою й зітхнула, поправивши комір сорочки.

    -Сказала людина, що за день забула як виглядає дівчина, що лишила ледь помітний засос.

    -А тобі, я бачу, палець в рот не клади, по лікоть відкусиш. Добре присідай на диван, обговоримо твої обов’язки й усі інші деталі.

    -Шкода що на диван, я б віддала перевагу твоєму обличчю, але диван так диван – Ешлі пішла до дивану, куди й сіла.

    Витратив трохи часу жінки обговорили всі нюанси.

    -Ну що, все зрозуміло?

    -Майже, залишилося останнє питання

    -Яке саме?

    -Вас більше приваблює костюм Дворецької зі спідньою білизною, чи без? – грайлива посмішка осяяла обличчя Ешлі.

    -Хах, ну це залежно від ситуації

     

    0 Коментарів