Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ж

    – Що відбувається? Ти останнім часом сама не своя, – сказав Кіліан тяжко дихаючи, адже лише оговтався після їх сексу.

    – Просто багато проблем з навчанням, не можу розслабитися, – брехала дівчина.

    – Можливо, я можу чимось допомогти?

    – Наврядчи, в нас різні профілі.

    – Моя мама на твоєму профілі викладає.

    Емма тихо зітхнула. Зараз був не самий слушний час згадувати Реджину.

    – І що ти пропонуєш? – все ж продовжила вона цю тему.

    – Можеш попросити в неї допомоги, можливо, вона знає, як що зробити.

    – Якщо все буде ну дуже погано, я звернуся до неї, – сказала вона і перевернулася на живіт, запускаючи руки під подушку. Коли під пальцями, вона відчула щось лишнє, дівчина взяла це в руку і витягнула з під подушки, розглядаючи,що ж це таке.

    – Мать твою…- прошипіла Емма, тримаючи в руках трусики. Вона чудово знала чиї це трусики. Збудження відразу підійшло до її центру. Емма взяла ці трусики, і направилася в сторону ванної кімнати.

    – Я не почув. Все ж хочеш позайматися з мамою?

    – Ем…ні, я нічого не казала, – швидко відповіла вона і прослизнула за двері, зачиняючи їх на замок, чого ніколи не робила раніше.

    Вона провела майже п’ятнадцять хвилин, витріщаючись на шовкові, дорогі трусики, які Емма у звичайній ситуації залишила би собі, якби не спокуса постійно смикати їх у руках, наче вона якийсь стурбований підліток.

    Після цього їй знадобилося п’ятнадцять секунд, щоб увімкнути воду та прийняти рішення. І звичайно, оргазм був чудовим. Можливо, не таким прекрасним, як спостерігати за оргазмом Реджини, але…

    Вона повернулася в спальню і діставши телефон, почала швидко щось друкувати.

    “Мені здається, ти дещо забула”

    Вона не хотіла підіймати питання про трусики, але допитливість просто вбивала її. Спогади про ту ніч глибоко засіли в світловолосій голові.

    – Отже, Еммо, – підкреслено твердо вимовляє Кіліан, – Чим ви з мамою займалися в четвер ввечері?

    Емма так швидко скидає голову, що їй здається, при цьому лунає звук, як від удару батогом, і вона мимоволі здригається.

    – Що?

    Кіліан розгублено дивиться на неї.

    – Мама сказала, що ви були вдвох.

    – Ну так.

    – Так? І тобі сподобалося?

    – Що? – запитала Емма з жахом.

    – Вечеря, Еммо! – Кіліан кидає на неї роздратований погляд.

    “Вважай це прощальним подарунком.”

    Хріна з два це прощальний подарунок, — думає Емма і швидко друкує відповідь,закусивши губу.

    – Емма, ти мене чуєш?

    – Вечеря пройшла чудово, ясно? Ми поговорили, дізналися одна одну краще.

    — Ага, певен, так і було…

    «Це, між іншим, дизайнерські, французькі трусики. Вся твоя колекція нижньої білизни коштує непристойно дорого? Вони коштують більше, ніж я заробляю на тиждень.»

    «Я можу забрати їх назад, якщо вони завдають тобі незручностей.»

    Емма подумки стогне. Незручно- це повна протилежність тому, як вона себе зараз почуває. Ці чортові трусики – єдине, що підтримує її самоповагу, доводячи, що все це не було лише її фантазією.

    – Вона нічого такого не казала? – знову запитав Кіліан.

    «Ні. Жодних незручностей, але, якщо ти планувала влаштувати мені розрядку, то це спрацювало.»

    Емма не розуміє, що тільки-но написала, поки не стає занадто пізно. Це, напевно, мало залишитися приватним моментом між нею та її рукою, але через питання Кіліана, збилася з думки.

    – Ні, нічого. Все пройшло дуже добре. Ми отримали задоволення.

    – Якщо це так, то я радий, що ви подружилися. Вона має досить тяжкий характер.

    «Влаштувати тобі розрядку?»

    Емма майже не слухала Кіліана, адже була зайнята набагато важливішою розмовою.

    «Ну, ти знаєш …Випустити пар? Зайнятися керованою медитацією? Пограти пальчиками…»

    «Перестань нести це марення, Емма. Що, чорт забирай, значить все це безглуздя?»

    «Реджина, МАСТУРБАЦІЯ. Все це означає – мастурбація. Отримати розрядку – це коли кінчаєш. У сенсі … отримуєш оргазм»

    Затамувавши подих, Емма спостерігає, як сірі крапки набору тексту на екрані чату зникають і з’являються знову вже вшосте. Вона точно збожеволіє.

    «Так ось, що ти робила? Ти … кінчила?»

    «Так.»

    « Після нашої ночі, мій син більше не задовільняє тебе в ліжку? »

    «До речі про це…»

    «Так?»

    Емма важко ковтає.

    «Мені сподобалося. Мені подобається цілувати тебе. Дуже.»

    Відповіді на це повідомлення не було. Емма кинула телефон на тумбочку, що стояла біля ліжка і розчаровано видихнула в подушку.

    Напевне, не варто було це писати.

    – Щось сталося? – помітив це хлопець.

    – Проблеми в університеті, вирішу. А тепер, давай спати.

    – Давай я поговорю з мамою, домовлюся на зустріч. Я не можу бачити, як ти погасаєш через університет, – він сумно усміхнувся і провів рукою по її щоці.

    – Я не знаю…мені здається, вона надто зайнята для того, щоб ще допомагати мені.

    – Я запитаю завтра, добре?

    – Дякую, – вона м’яко усміхнулася.

    Кіліан вже хотів її поцілувати, але вона встигла відвернутися від нього.

    Він як і обіцяв, домовився зі своєю мамою, щоб та допомогла Еммі закрити деякі предмети. Точніше допомогла розібратися з лабораторними.

    – То вона може прийти? – радісно запитав він.

    – Так, нехай завтра прийде в університет до мене, – відповіла жінка.

    – В тебе точно є час? Бо вона дуже переживає за це.

    – Для неї знайду.

    Реджина подумала над фразою, що сказала. Це мало декілька сенсів, але…вона дійсно вже скучила за дівчинкою, тому б знайшла для неї час навіть, якби все було забите.

     

    – Дякую, що погодилися, – сказала Емма.

    – Мені не тяжко. Розказуй, в чому проблеми.

    – Я не розумію, от наприклад в програмуванні, як створити цей масив, щоб там були всі ці вирази.

    Реджина сіла до Емми, заглядаючи в екран, щоб почитати завдання.

    Вона була так близько, що дівчина могла відчути аромат її парфумів, який дуже їй подобався.

    Емма знову згадала ту ніч, знову згадала ті поцілунки.

    Їй стало жарко.

    – Все добре? – помітила це Реджина.

    – Так, я просто…тяжко це все. Ти…я

    – Не уявляєш як мені тяжко. Особливо, коли ти спочатку спиш з моїм сином, потім пишеш, що тобі подобається цілувати мене.

    Реджина була у розпачі. Вона відійшла від дівчини і стала дивлячись у вікно.

    – Нащо ти це робиш? Цілуєш, дивишся на мене так, що земля з під ніг пропадає.

    – Вибач…я розумію як це тупо виглядає, але…я перестану це робити, якщо ти хочеш, я …- вона підійшла до жінки.

    Реджина не витримуючи цього монологу, бере студентку за майку та тягне її вперед. Їхні губи стикаються у спекотному, вологому поцілунку, який застає Емму зненацька і, водночас, змушує її коліна затремтіти. Вона, мабуть, відскочила б убік від несподіванки, якби Реджіна не подалася вперед, підштовхуючи блондинку стегнами. Сідниці Емми врізається в стіл.

    Здивування та ступор від несподіванки швидко переростають у жадібну потребу, що змушує думки Емми повністю відключитися. Поцілунок глибокий, гарячий і брудний, і блондинка не може насититися ним, навіть коли щелепа починає нити від напруги, а легені горять.

    Губи Емми поколює, коли Реджина усувається. Від того, як жінка дивиться на неї з широко розплющеними очима, розширеними зіницями, трохи відкривші почервонілі й припухлі губи — у горлі у Емми застряє здавлений звук.

    Цей вид змушує прискорене серцебиття Емми просто зірватися з ланцюга.

    – Ні, – нарешті шепоче Реджіна. – Не переставай це робити.

    – Гаразд.

    Їхні губи всього в декількох сантиметрах один від одного, тепле дихання змішується.

    Тіло Емми у вогні.

    Вона дозволяє своїм пальцям ковзнути вгору по плечу Реджини, обережно заправити пасмо темного волосся за вухо. Вона лагідно третье носом об ніс Реджіни.

    – Гаразд, – повторює Емма. – Не перестану.

    Посмішка Реджини боязка і ніжна. Емма тихо дивується їй. Вона ковтає. Карі очі стежать за рухом її шиї, і Емма, скориставшись цим швидкоплинним відволіканням, знову нахиляє голову для поцілунок. Губи Реджини відкриваються, язик ковзає по нижній губі Емми, перш ніж зануритися всередину. Реджина відпускає майку Емми, щоб ковзнути руками вниз, забратися під поділ, і невагомо провести долонями по оголеному животі Емми. Від цього дотику у блондинки перехоплює дихання, і вона вигинає спину, подаючись назустріч ласки.

    – Чорт, – тихо видає вона.

    Тиск тіла Реджини, кожним своїм вигином притискає її до столу, зводить Емму з розуму.

    Емма ловить ротом легкий смішок Реджини, проводить язиком по пухких губах, які раптово відкриваються, ловлять його і починають млосно посмоктувати. Руки Реджини ковзають вгору по животу Емми. Дівчину пробиває хвиля тремтіння.

    – Як ти себе почуваєш? – муркоче Реджина і обіймає Емму за талію. Вона проводить пальцем вгору, вздовж хребта Емми.

    – Добре, – насилу хрипить Емма.

    Як вона себе почуває?!

    Вона почуває, що може кінчити від одного лише невинного дотику Реджини.

    – Але я не думаю … Боже … – Емма звивається і піднімає підборіддя, коли Реджини губи впиваються в її шию, – … що ми можемо займатися цим, коли…хтось може увійти.

    Реджина хмикнула, та відірвавшись від дівчини, підійшла до дверей.

    Двері клацнули.

    – Що ти казала? – посміхнулася Реджина.

    – Ти просто неймовірна.

    Реджина слідує цьому компліменту, злегка проводячи зубами по напруженій вені на шиї Емми. Теплий, вологий дотик відкритого рота Реджини змушує Емму ахнути. Вона знову звивається, шукаючи хоч якесь тертя, що завгодно, аби полегшити пульсуючий біль між ніг. Нігті Реджіни дряпають її живіт, змушуючи блондинку ще сильніше втиснутись у стіл. А потім руки Реджини злітають вгору і стискають груди Емми.

    І знову рваний вдих.

    Емма запускає пальці у волосся Реджини і тягне її вгору для майже болісного, вимогливого поцілунку. Він жадібний і вологий і, можливо, занадто багато язика, але він виражає весь її голод, і Емма задихається.

    – Знаєш, я якось уявляла собі секс на столі з тобою, але…

    Вії Реджини тремтять. Її погляд пронизливий і трохи збентежений.

    – Ти думала про це?

    – Ну … так, – підтверджує Емма і кладе руки на талію Реджіни. Долоні на її грудях справді не допомагають розумовому процесу блондинки, – А ти?

    Реджина знову проводить губами по шиї Емми, зачіпає мочку її вуха.

    – Я уявляла, як беру тебе на цьому столі. Прямо тут.

    Емма стискає зуби, слова Реджини обпікаючим теплом проникають у неї. Таким темпом вона не протримається навіть на час попередніх ласок.

    — Береш, – луною озивається Емма напруженим голосом, – Ти уявляла як береш мене тут?

    –Так, Емма, – каже Реджина з відтінком роздратування, але її голос звучить хрипко біля самого вуха Емми, коли вона додає, – Я уявляла, як трахаю тебе. Багато разів.

    Боже, чого б Емма тільки не віддала, щоб знову почути, як Реджина вимовляє слово “трахати”.

    Реджина щипає пальцями тканину ліфчика Емми, соски твердніють під цим дотиком і дівчина тихо схлипує.

    – Знову, – продовжує Реджина, проводячи зубами по краю вуха Емми, – і знову, і знову.

    – Реджина, – видихає Емма.

    Сковзнувши руками туди, де Емма долонями спирається об стіл, Реджина чарівним чином закріплює їх, і білявка скептично вигинає брову. Вона піднімає очі та зустрічається поглядом з Еммою.

    Вона все ще дивиться на неї, мовчки вивчаючи її обличчя з таким виразом, що у Реджини всередині все перевертається. Цей погляд такий хижий.

    Зрештою, Реджина знаходить у собі сили поворухнутися. Вона зауважує, як піднімається груди Емми, коли жінка повільно проводить пальцями по стегнам білявки, проникаючи під поділ її джинсової юбки ковзаючи по голій шкірі. Реджина піднімає її і садить на стіл.

    З рота Емми виривається судомне зітхання, змушуючи брюнетку трохи сповільнитися, а потім зробити крок вперед, влаштовуючись між ніг Емми. Вона ні на секунду не перериває зоровий контакт.

    – Привіт, – шепоче жінка.

    Реджина відчуває, що її нутрощі можуть вибухнути від напруги, коли Емма розсовує стегна, піднімаючи коліна та обвиваючи талію Реджини ногами.

    – Привіт, – шепоче Емма у відповідь, і її рука хапається за передпліччя Реджини відірвавшись від краю столу. Вона ковзає долонями вгору і обіймає брюнетку за шию.

    Емма присувається ближче, і Реджина тягнеться до неї назустріч.

    – Про що ти зараз думаєш?

    Емма мовчки бере руку Реджину і просовує її між ними, опускаючи між своїх ніг.

    – Сама подивися.

    Відчувши промоклі трусики Емми, Реджина мимоволі стогне в шию дівчини. Емма направляє її, спонукаючи сильніше притиснути пальці до вологому шовку, що Реджина і робить, насолоджуючись тим, яка вона тепла, і така страшенно мокра. Дівчина розуміє, що має близько трьох секунд, щоб почати контролювати своє лібідо, перш ніж вона втратить будь-який натяк на контроль прямо тут і зараз.

    — Це відповідь на твоє запитання? – Запитує Емма і проводить руками по сорочці Реджини.

    Брюнетка може відповісти тільки тремтячим кивком. Вона охоплює долонями щоки Емми і цілує її – голосно, шалено, відчуваючи тільки губи та уривчасте дихання. Емма приймає вторгнення язика Реджина зі щасливим зітханням. Жінка діє чисто інстинктивно, охоплюючи Емму за дупу і притискаючи її до свого живота, де її блузка вже трохи задерти вгору. І гарячий тиск центру Емми доторкається до шкіри Реджини, змішане з хрипким стогоном, який блондинка видихає їй у рот. Бажання, спрага, потреба відчувати Емму повністю, без бар’єрів , настільки всепоглинаюче, що Реджина навіть не може думати.

    Емма прикусує губу Реджини, супроводжуючи це різким зітханням.

    – Джина, – видихає Емма, запускаючи пальці у темні локони.

    Їхні губи знову зустрічаються, стегна погойдуються, рухаючись в унісон круговими рухами, дихання перетворюється на швидкі, нестримні зітхання.

    – Джина, – знову шепоче Емма, і цього разу в її голосі чується нужденне благання, яке вбиває брюнетку, – Просто трахни мене.

    Реджина не може чекати жодної секунди довше. Вона опускається на коліна, залишаючи палаючий слід поцілунків на внутрішній стороні стегон Емми, цілує і покусує ніжну шкіру, а білявка похитує стегнами, не зустрічаючи поки що нічого, крім повітря.

    – Джина … – фраза Емми різко обривається, коли рот Реджина нарешті притискається до неї.

    Хрипкий стогін у відповідь зривається, і це самий оргазмічний звук, що жінка колись чула.

    Емма на смак солона та солодка одночасно. Реджина проводить язиком по всій довжині, пестячи і проникаючи в кожну складочку. Вона кружляє кінчиком язика по затверділому горбку клітора, перш ніж ніжно посмоктати його, знову і знову, смакуючи кожен із тихих стогонів Емми та її уривчасті підбадьорливі схлипи.

    Вона занурює язик в Емму. Її погляд ковзає вгору по тілу блондинки, побілілим кісточкам рук, що вчепилися в край столу. Вона проникає язиком глибше всередину, що робить Емму ще божевільнішою. Реджина усувається тільки для того, щоб провести язиком вздовж вологості Емми, щоб знову обхопити клітор, викликаючи безконтрольне тремтіння стегон Емми.

    — Всередину, – задихаючись, командує Емма.

    Реджина кориться, замінюючи рот рукою, і повільно, дуже обережно вводить до неї два пальці.

    А потім заворожено спостерігає, як Емма вигинається дугою над столом все глибше сідаючи на її пальці. Від цього видовища тепер уже Реджина втягує в себе переривчастий вдих, що переходить у стогін.

    – Як ти? – питає жінка, що зайшла надто далеко, щоб хоча б спробувати приховати те, що Емма з нею робить.

    Емма запускає пальці у волосся Реджина і злегка тягне, закликаючи її піднятися. Як тільки брюнетка встає, рот Емми виявляється на ній, швидко переміщаючись від губ Реджиною до її шиї і, потім, до чутливого місця трохи нижче вуха, дотик якого зводить студентку з розуму.

    — Добре, – каже Емма у маленький простір між їхніми губами. Вона знову піднімає стегна, втискаючись в руку жінки, через що та майже втрачає рівновагу і різко вчепляється в край столу, щоб не впасти самій і утримати Емму.

    – Просто добре?

    — Ну, було б краще, якби ти почала рухатися.

    Реджина стримує посмішку. Потираючи подушечкою великого пальця навколо клітора Емми, брюнетка різко згинає пальці всередині дівчини, самовдоволено усміхнувшись, коли Емма сіпається в її руку із задоволеним нявканням.

    Реджина не знижує інтенсивності дій.

    Емма відпускає хватку на краю стільниці, щоб вчепитися пальцями в плечі Реджина, все міцніше втискаючись у неї стегнами, задихаючись від напруги.

    – Джина, я…

    Емма знову піднімається, швидше, сильніше штовхаючись назустріч руці і жінці доводиться упертись коліном у стіл для останнього поштовху. М’язи стискаються навколо пальців Реджинт – гарячі, тугі, вологі.

    Емма скрикує. Досить голосно, щоб її крик луною відбився від стін.

    Реджина хоче запам’ятати цей звук, вираз всепоглинаючого задоволення на обличчі Емми, коли її тіло здригається притискаючись до неї. Жінка все ще не може відійти від благовійного трепету, коли м’язи Емми перестають судомно стискати її пальці. Рука Реджини повністю мокра, коли вона повільно звільняє її.

    – Це було… – тяжко дихаючи говорила Емма і притиснулася до грудей жінки.

    – Я знаю, сонечко, – усміхнулася вона і почала перебирати світле волосся, пропускаючи його між пальців.

    – Що ми робимо?

    – Гарно проводимо час, отримуємо задоволення, нічого більшого.

    – Нічого більшого? – Емма піднялася, дивлячись Реджині в очі, – Тобто, між нами просто секс?

    – Так, секс без обов’язків, чи ти хотіла не цього?

    – Ти знущаєшся?! Боже…як я відразу цього не зрозуміла.

    Слова жінки пролунали як вибухова суміш, що розтрощила надії та почуття дівчини. Вона відчула, як серце стиснулося від образи, і сплеснула невпевненістю і образою. Думка, що це був лише “секс без обов’язків,” порушила її душевний спокій і розпалювала внутрішнє полум’я розлючення.

    Емма підняла свої трусики і почала квапливо їх надягати.

    – Емма, що сталося, поясни.

    – Не має чого пояснювати. Якщо для тебе круто секс без обов’язків, знайди якусь хвойду.

    – Емма, заспокойся і поясни мені нормально, – взяла її за руку Реджина.

    – Та пішла ти, – вирвалася вона.

    Дівчина відчула, як злість влетіла в її душу, мов грізний буревій. Вона сильно хлопнула дверима, виходячи з кабінету, з надією, більше ніколи не бачити цю жінку.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    1 Коментар

    1. Dec 19, '23 at 22:50

      Плак плак,так і знала,що в кінці таке буде,але всеодно сцена просто вау🫣