Фанфіки українською мовою
    Фандом: Stray Kids
    Персонажі: Han JisungLee Min-ho
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    очі втомлено закриваються; за вікном світить денне сонечко, галасуючі студенти носяться по всіх коридорах, певно думаючи, що завадять йому подрімати, а нестерпний викладач продовжує свою монотонну нецікаву лекцію. роздратування вирує десь на рівні шлунка, але мінхо вперто воліє це ігнорувати.

    — не спати, друже, у нас ще дві пари, — хтось лагідно проводить по його по спині. ігнорувати зовсім уже не виходить: хлопець за всю ніч не стулив очей, здається, взагалі, тому він вимотаний настільки, що не в змозі навіть відповісти. губи лише кривляться на бадьору чужу фразу, а повіки стискаються ще міцніше, відверто протестуючи.

    чан тихо зітхає, усе таки здаючись і підкладаючи блідому хлопцеві під щоку свою складену кофту, яку він зняв нещодавно, бо весна на вулиці почала перетворюватися на справжню теплу фею.  лі задоволено мурчить, влаштовуючись на ній зручніше, і дозволяє собі поринути в розпливчастий затишок хоч зараз. хоч трохи. це єдині кілька хвилин спокійного сну, що він може отримати.

    далі не чутно нічого. ну.. майже. сторонні голоси на фоні спотворюються в дивні відрізки від повноцінних реплік, деякі різнокольорові картинки з його напівсну біжать перед очима, але він точно чує кінець чиєїсь розмови.

    — …виглядає таким змученим останніми днями, — нерозбірливо бурмоче чан, явно звертаючись до когось, хто прийшов певний час назад. мінхо відчуває легкі дотики до власного волосся і практично розпливається у сонній посмішці. знайомий запах парфуму досягає його обличчя, проте не змушує остаточно прокинутися, щоб поглянути на джерело. — гадаю, він не може заснути ночами.

    копошіння звучать як докучливий шум у голові – лі кривиться на це, носом сильніше зариваючись у чужу кофту і видихаючи. рука на його волоссі повільно рухається до щоки і ласкаво погладжує, скоріш за все, боячись розбудити. навіть погано розуміючий зараз мінхо вирішує, що це мило.

    — я був дуже зайнятий, тому не помітив, — шепоче слабкий голос десь праворуч, поки долоні продовжують ніжно торкатися його, заправляючи безладні пасма за вухо час від часу. — мені так шкода..

    після цього мінхо їх не чує. від заспокійливих дотиків стає надзвичайно легко, настільки, що він забувається і дозволяє собі повністю поринути у недовгий сон. сонечко за вікном більше не турбує, лише зігріває холодний, стирчащий з-під тканини ніс, і це змушує його почувати себе в приємній безпеці.

    коли пара, схоже, закінчується і коли інші студенти розуміють, що прогавили як мінімум половину, мінхо будять: акуратно гладять потилицю, звуть по імені і хихикають через похмуре обличчя, тому що він не одразу розуміє, що звуть його не уві сні. погладжування незабаром припиняються і свідомості доводиться піддатися інтересу. очі неохоче розплющуються, спочатку не помічаючи того, хто сидить поруч, а позіхання вільно злітає з вуст. і за деяку мить вуста здивовано відкриваються лише ширше.

    — джісоні?.. — хрипить старший, фокусуючись на чужому лиці. джісон обережно переплітає з ним пальці і поволі похитує їх долоні, ласкаво посміхаючись, ніби він може перемогти те саме сонце з вікна(і перемагає).

    — привіт, — так тихо і трепетно вимовляє хан, наче не хоче руйнувати атмосферу спокою та комфорту після його дрімоти. мінхо відчуває теплий вузел у своїх грудях, тому поспішає посміхнутися у відповідь. вони нарешті побачилися.

    — привіт, — неголосно відповідає лі, і вони

    разом сміються, не звертаючи уваги на відлуння, яке розноситься вже порожньою авдиторією. навіть чан встиг злиняти під шумок і, напевно, це було, поки він прокидався. його кофтина все ще лежить біля них, але мінхо попіклується про це пізніше: просто зараз він хоче лише триматися з джісоном за руки так довго, як тільки можливо.

    — я прийшов викрасти тебе, — наближається молодший, не відриваючи погляду від чужих очей, і це відчувається так, ніби ось-ось і уявні серця почнуть літати навколо них.

    — викрасти? але в мене ще дві пари.

    хан цокає і залишає крихітний поцілунок у нього на носі. мінхо безперечно знає, що він скаже на це.

    — зануда, — старший хихикає, а джісон не може противитися його чудовій посмішці, тому тягнеться цьомнути в губи. коротко. проте настільки необхідно їм обом, що всі смішки одразу ж припиняються, і вони, переконавшись, аби нікого точно тут не було, продовжують свій маленький контакт. цілуються, відчуваючи поколювання, тому що довго не бачилися, цілуються, відчуваючи трепет під ребрами і величезне бажання стиснути в обіймах, цілуються, вкладаючи у м’які дотики губ трохи більше, ніж можна пояснити словами. вони просто цілуються, але мінхо показує цим, як він сумував.

    джісон відсувається першим, змахуючи впавший чубчик старшого з його очей і оглядаючи почервонілі кінчики чужих вух. хлопець перед ним виглядає справді чарівно.

    — може все-таки втечеш зі своїм викрадачем, щоб цілуватися з ним на ліжечку декілька годин підряд, чи залишишся тухнути тут? — хитрує хан, відкидаючись на спинку свого стільця та стріляючи в нього самовдоволеним поглядом. от же лис. — мм, хьоне?

    мінхо закочує очі, прекрасно знаючи, що усмішка з джісонового обличчя нікуди не зникла і найближчим часом не збирається. він повертає до нього голову, закохано роздивляючись улюблений профіль, перед тим як здатися, думаючи, що втече з цією людиною куди завгодно, якщо він попросить.

    мінхо слабкий для нього і навіть не заперечує.

    — гаразд, викрадачу, але ви повинні зробити дещо для своєї бідної жертви, — старший корчить страждальницьку гримасу, і джісон голосно сміється з цього, як робить це зазвичай. як і зазвичай активно реагує, розмахуючи руками, жахливо шумить і гучно сміється. проте мінхо це так подобається, що він готовий слухати його сміх до кінця власних днів.

    — яка мила в мене жертва, — так само повертається до нього джісон, продовжуючи посміхатися в свою долоню. — що ж вона хоче?

    — ще один поцілунок.

    — хоч тисячу.

    ^ ^ ^

    вони приходять додому, коли минає деякий час. джісон вирішив, що прогулятися на свіжому повітрі та поїсти морозиво(яке він, в решті решт, упустив на асфальт) буде чудовою ідеєю. і мінхо теж так думав, чіпляючись за теплі ханові пальці і не бажаючи відпускати їх навіть на секунду.

    дома у джісона повне безладдя, як завжди, але старший не проти, насправді, тому що виглядає це не так уже й погано. купа худі на стільці надають кімнаті якогось затишку, а зім’ята ковдра на ліжку демонструє, що тут точно хтось нещодавно запізнювався на навчання.

    — ти прийшов на третю пару і одразу ж змотався з останніх? — вигинає бров мінхо, поки стоїть біля стіни і чекає на свого схвильованого хлопця, бігаючого по всій квартирі.

    — якщо я скажу «так», ти мене покараєш? — підморгує ввійшовший у кімнату хан(і мінхо знову закочує очі), направляючись до власного ліжка, щоб змінити постіль. він думає, що лі повинен спати у комфорті.

    проте коли його рука вже торкається простирадла, старший зупиняє його, повільно відводячи погляд.

    — постривай, — він ніяково прокашлюється, хоча соромитися абсолютного нічого, — мені подобається, як ти пахнеш, тому.. не змінюй її. дай мені лише іншу подушку.

    джісон пару секунд бездумно моргає, оглядаючи його, а потім, чухаючи потилицю, просто акуратно поправляє ковдру. і поки він шукає подушку зі своєї шафи на дальній поличці, до мінхо точно долітає «неймовірно милий», тихо зірване вголос. шия покривається рум‘янцем.

    — тоді.. — молодший нарешті закінчує, знову підходячи до відкритої шафи і зупиняючись перед нею, щоб закусити губу. — тобі дати мою футболку чи хочеш ті речі, які залишив минулого разу?

    мінхо намагається придушити щасливий блиск у власних зіницях.

    — твою.

    — добре.

    вони зручно влаштовуються біля узголів‘я; джісон перед цим прикриває вікна темними шторами, не дозволяючи світлу дратувати їх після складних днів, і залазить назад в обійми до мінхо. він так довго чекав цього моменту, коли стисне його у своїх руках і зможе пограти з м’яким волоссям(навіть якщо рука зовсім втомиться), тому зараз він такий радий, що не втримується від дрібних поцілунків у чужі щоки.

    старший під натиском звивається і сміється, бо йому дійсно лоскітно відчувати пальці на ребрах, але хан його не чує: цілує в шию і залишає непомітний слід під підборіддям, змушуючи хлопця скиглити. мінхо тепер майже повністю пахне ним і це настільки заспокійливо добре, що відірватися неможливо.

    але він все-таки відривається, охоплює талію своїми долонями, притягуючи ближче, і відчуває прискорене серцебиття у кожній клітині тіла. вилиці ниють від широкої посмішки, лікті болять від невдалої пози, а очі нарешті заглядають у його.

    — можна тебе поцілувати? — тихо шепоче джісон, потираючись з ним чолом.

    мінхо забавно фиркає.

    — ти щойно мало не зацілував мене з ніг до голови, а тепер вирішив спитати?

    — не псуй момент.

    — зануда.

    хан цокає у своїй улюбленій манері, але ніжно розтягує куточки губ у новій посмішці, роздивляючись тремтячі вії старшого. він шалено гарний.

    — можна.

    джісон не відразу розуміє сказане.

    — м?

    — ти можеш поцілувати мене, джісоне, — майже нечутно промовляє мінхо і одразу ж задоволено гмикає, як тільки сухі губи торкаються його власних. обережно, як і завжди.

    через півгодини лі спирається щокою на чужі груди, що поволі здіймаються у слабкому сопінні, і сонно дивиться кудись уперед. з молодшим більше не тривожно, спокійно так і затишно, ніби він захований у маленькому комфортному шалаші. і якщо їх кохання можна назвати цим самим шалашем, то він надійно скритий.

    — поспи, крихітко, тобі це потрібно, — заколисуючи бурмоче зверху джісон, перш ніж запустити пільці в його темне волосся. очі поволі закриваються, а свідомість падає вниз, майже не помічаючи легкого чмоку в маківку після.

    мінхо відчуває себе справжнім кошеням, коли в черговий раз засинає у нього на грудях.

     

    1 Коментар

    1. Aug 26, '22 at 21:49

      аааа така
      ороша робота!! безмежно дякую за вашу працю💗