Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    Жінка провела свій вихідний день у своє задоволення.

    -Ну, якщо я знову поїду до клубу й проведу там трохи часу, нічого ж страшного не буде, вірно?
    З цими словами жінка заводила свій автомобіль й збиралася вирушати до клубу.
    Через півтори години Амалія сиділа за столиком з цигаркою в руках.

    -Доброго вечора, шановна Пані, чогось бажаєте? – До Амалії підійшла дівчина, яка здавалася їй трохи знайомою, але вона не могла згадати, звідки вона її знає.

    -Доброго, дякую, я приїхала сюди за атмосферою. – жінка розглядала дівчину що стояла навпроти неї – Перепрошую, ми раніше з вами не зустрічалися?
    “На офіціантку чи на когось подібного вона не схожа, вона не вбрана в спец. одяг” – міркувала Амалія, чекаючи на відповідь дівчини

    -Зустрічалися, сьогодні вночі, тому я й підійшла до вас – дівчина грайливо посміхнулася й ніжно провела по руці Амалії – не хочете повторити?

    Амалія мовчки взяла телефон й почала щось вводити в ньому.
    Через декілька хвилин їй на телефон прийшло повідомлення і жінка грайливо посміхнулася.

    -Поїхали, я забронювала нам кімнату в готелі до ранку. – Жінка кинула недопалок в попільничку й пішла в сторону виходу.

    Дочекавшись дівчину, що, чомусь, не квапилися, жінка завела двигун й рушила з місця в напрямку готелю.

    ***

    Визирнувши з промежини дівчини Амалія подивилася на годинник.

    -Ти задоволена? – На це питання жінка отримала солодкий стогін та ствердний кивок. – За кімнату сплачено, вона орендована до 11 години ранку, тому в тебе є час на відпочинок. Я пішла в душ і буду вимушена тебе покинути, справи не чекають.

    Незнайомка супроводила поглядом жіночу фігуру, що прямувала до душової кімнати.

    ***

    -Пані Амалія, до Вас прибула Ешлі. – Повідомила Ема

    -Добре, дякую, хай заходить. – Не відводячи погляду від паперів відповіла керуюча.

    Через хвилину до кабінету зайшла Ешлі, висока русява дівчина в білій літній сукні.

    -Доброго ранку, Міс… Ох, так от як Вас звати пані… – Голос дівчини одразу став значно грайливішим.
    Амалія ж не одразу звернула увагу на дівчину, але після її нахабних слів, жінка підняла очі й побачила перед собою дівчину з клубу.

    -От так зустріч, тепер і познайомилися. – Амалія посміхнулася.

     

    0 Коментарів