Фанфіки українською мовою

     

    Фільм був про двох детективів які розслідували діло про серійного вбивцю .Було цікаво, так здавалося Брому .Стасіку ж було нудно .І тут вже кінець-ось ось вони дізнаються хто ж цей убивця як тут Бром відчуває чиюсь голову на своїх грудях .Він подивився на ту людинку яка мирно спала на ньому .Стас заснув так ,ніби йому було холодно .Бромчик накрив його покривалом, а сам додивлявся фільм так щоб не розбудити цього кота .Ось і кінець фільма

    Б-Ага! Я так і думав що цей його напарник зрандник паскудний!

    С-Бром….якого біса ти кричиш?

    Б-Вибач сонеч…тобто Стасік..

    С-та все норм, хочешь називай мене сонечком я не проти .І до речі ,той його напарник все ж таки зрадник?

    Б-ага..

    Бром сидів червоний як помідор .Такий же сидів Стасік.

    С-може підемо спати?

    Б-згоден .Іди лягай ,а я зараз приберу і прийду до тебе.

    С- в сенсі..  ми разом будемо спати?..(ну звісно як ще?)

    Б-Диван не розкладається, да і ти сам для того щоб було пом’якше на мені влігся)))

    С-Це була чиста випадковість!!

    Б-Так,так… звісно..лише випадковість))

    С-чого ти либишся скотина?)

    Стасік підбіг до Андрія і почав його ніби бити.

    Б-Ах ти ж…

    Бром взяв його на руки і відніс у ліжко.

    Б-от тепер надобраніч)

    Той поцілував Стасіка в лоб і пішов з кімнати .Стас обдивлявся місце де його вклали спати .У кімнаті було біле вікно зліва від ліжка .Перед ним був маленький стіл завалений різними папірцями. Тумба на якій лежали якісь речі ,їх не було видно бо вона стояла майже перед виходом. Ну і також шафа. Йому подобалась ця кімната. У ній він відчував себе у безпеці .Тут зайшов Бром .Стасік вже майже заснув, але як скажіть мені йому було трохи не підгледіти за тим як перевдягається той у кого він зараз у ліжку? От і я кажу-ніяк)

    Андрійко ліг і заснув.

    02.33

    Стас багато ворочався(?).Впринципі він спав чомусь не спокійно .І тут він прокидається від кошмару.

    Б-Стасік, сонечко все добре?

    С-ага….

    Бром мовчки встав взяв склянку води і дав її своєму товаришу.

    С- дякую

    Той трохи заспокоївся і впав спати назад. Андрій теж ліг. Тільки но він закрив очі ,як відчув чиюсь руку у себе на шиї. Подих Стасіка був майже над вухом .Бром впав у ступор, але різко зрозумів що до чого і обійняв Стаса .Так вони проспали до самого ранку.

     

    0 Коментарів