Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    пройшло не більше часу, а Мацуно уже стояв під дверима у Шуджи і думав дзвонити у двері чи ні.. вирішив все ж зробити це, але не встиг. його схопили за руку. страх скував тіло Чифую не даючи зробити якийсь рух, він одразу зрозумів хто це.

    – ти дістав ключі? – коротко й холодно запитав Шуджи дивлячись на Мацуно

    – та.. так… – видавив з себе той починаючи трястись від страху

    – о, чудово. хороший хлопчик – відпустивши руку Мацуно, Ханма погладив того по голові. – ходімо до мене. я тобі чайочку налию) – весело промовив Шуджи відчиняючи двері

    – ні.. ні, не хочу… – він боявся зомбака тому не хотів йти до нього. все ж він не хотів щоб той випадок повторився..

    – тебе ніхто не запитує – після цих слів Ханма штовхнув Мацуно в квартиру зачинивши за собою двері. пройшовши в квартиру, Мацуно застиг на місці. він боявся ворухнутись, не те що щось сказати.. хоча зараз не було причин боятися. – який чай п’єш? – запитав Шуджи беручи Мацуно за руку й проводячи на кухню. Ханма знав відповідь тому що той казав йому раніше, але все ж вирішив запитати щоб розговорити Мацуно.

    – зелений.. – уже більш спокійно поговорив Мацуно сідаючи за стіл. Шуджи ж в цей час поставив чайник і дістав кружки. приготувавши все що треба, Ханма, чекаючи поки чайник закіпить підійшов до Чифую

    – давай ключі а я дам тобі видалити фото з гелереї – після цих слів блондин достатньо швидко знайшов в кармані ключі і дав їх Ханмі, а той в свою чергу дав Мацуно телефон де була відкрита галерея. єдиними трьома фото там були: та сама фотка з того дня, звмчайне фото усміхаючогось Мацуно і фото улюблених цигарок Шуджі. видаливши усі свої фото які там були, Чифую видихнув з полегшенням і віддав телефон Ханмі. трохи подумавши блондинчик запитав.

    – навіщо тобі мої фото?..

    – захотілося.

    – а де ти їх дістав?..

    – перше зробив коли ми трахались а друге не пам’ятаю.

    – але ж ми не трахались.. це був не секс… ти просто мене зґвалтував.. – стримуючись щоб не заплакати проговорив Мацуно. він очікував від Шуджи хоч якоїсь відповіді і був готовий до всього, але його відповідь здивувала.

    – вибач

    Мацуно був в шоці. він не знав що відповісти.. з одного боку пішов він нахуй зі своїм вибач, але з іншого перед ним вибачається сам бог смерті.. або ж просто хлопець до якого у Чифую до зґвалтування навіть були почуття. це все дуже важко і не зрозуміло.. це й справді було зґвалтування тому що згоди не було, але як що до почуттів Мацуно? чи було йому бридко? ні. чи отримав він задоволення? ні. чи хотів би він зблизитись з Ханмою? так. чи було йому боляче? так. чи ображається він на Шуджі? так. чи боїться він Шуджі? так. але в такому випадку чи можна було б перекрутити це все в відносини або дружбу? так, але саме Ханмі доведеться дуже багато старатись для цього. від Мацуно тепер нічого не залежить. якщо Шуджи зможе зробити потрібне, то Чифую його пробачить. якщо ж ні, то пробачення Ханма може і не чекати. а ось Мацуно дуже хоче і чекає щоб той все ж зротив потрібне.

     

    напишіть будь ласка в коментарях що ви хочете бачити в  наступних частинах в плані взаємовідносин Чифую і Шуджи

     

    0 Коментарів