19 частина (кінець)
від МашинкаЧерез деякий час Каріна вже сиділа на допиті у Косач. У неї взяли на аналіз кров і на диво у ній не було ні наркотиків ні алкоголю. Вона сиділа прикована до столу. За нею стояв Римар і конвойний бо було так що одному з міліціонерів вона вибила 4 зуба. І от починається допит
О- І так громадянка Каріна Простикарова, чи краще ваз звати Катериною Владиновою?
К-Так я Катя..АХАХХАХ І що з того?)
О-Ви хоча б розумієте, що ви звинувачуетесь у 39 вбивствах і зараз за ще одне невинне життя борються лікарі?
К-так розумію, ви думали я скажу що це не я?) хм… ви такі наївні.))
О-ну що ж розкажіть, чому ви вбили 39 людей?
К-ну що ж…. У дитинстві, я була нелюбимим дитям, скажемо непотрібним))) Як би я не старалася я завжди була не потрібом, сміттям або ж третім сортом… ХАХАХА А знаєте чому? Бо моя мати була конченою німфоманкою. Вона з кимось переспала і з’явилася я))) Матір моя навть цього і не приховувала)) Вона сказала про це батькові і той, забравши свого сина пішов від нас. Ця шльондра пішла у церкву і стала ще і релігійною фанатичкою….Все було б просто прекрасно якщо б вона не спала з священниками)) Хочете анектод? Вона спала з ними не за гроші, а за дозу якоїсь херні АХАХАХ СМІШНО ТАК!!??!? В школі мене не чмирили все було добре…. АЛЕ ЛИШЕ ЗІ ШКОЛОЮ!!!!!! З 13-15 мене ґвалтував священик. ВІН ТАКОЖ ҐВАЛТУВАВ І ХЛОПЧИКА, АЛЕ ВІН СКИНУВСЯ З ДАХУ СВОГО БУДИНКА АХХАХХАХАХАХ…. У 16 мене зґвалтували мої однокласники..їх було 7….. НУ І ПОХУЙ АХАХХХАХАХАХ…..Я вирішила що все ж я хочу бути як усі… і пішла вчитися на медика… там був такий профессор… він дав мені сил на те щоб вбивати. Він мені показав що робити з грішними душами людей і він сказав, що якщо я буду вбивати людей то я зможу стати святою людиною. Мені простять усі гріхи і бог простить мені все. Так через деякий час він дав мені скуштувати людську плоть. ВОНА ТАКААА СМАЧНА!!! Головне щоб була сира…. Після закінчення університету цей професор поселив мене у себе…. Через деякий час він вмер….. Я його вбила ХАХАХХАХАХА Після я зрозуміла що у мене нема грошей на поїсти((( і я його з’їла) Ви б знали як було смачно облизувати його кістки, яке смачне у нього м’яско було… ммм Я поїла його м’яса і згадала про його вчення…. ВХВХХАХАХАХ я знала що мені потрібно для початку якось трошки заробити грошиків тому я пішла у ескорт))) Ви б знали який то був класний бордель))) Але відпрацювавши там 3 місяці мені набридло((( Потім я познайомилася з Русіком. Він мене сплутав з якоюсь Каріною… Ну мені було якось все одно головне я потім знайшла ваш офіс і вирішила влаштуватися до вас на роботую…. ААААХАХАХХАХАХАХА Потім я пішла вбивати)))) ЦЕ БУЛО ТАК ВЕСЕЛО!!! Я вбивала людей усіма способами якими могла. Хребет я виривала бо щось так хотілося…. Деякі я забирала додому там їх мила одягала на них презерватив і…. Не буду казати)) АХХАХАХАХХАХА але потім на одному з етапів мого ритуалу я побачила Русланчика і вбила його))) НУ МОЖЕ І НЕ ВБИЛА ХТО ЗНА АХАХАХАХАХАХАХХААХ…. Тому я все признаю)))
О-Господи…. Забирайте її…
Катерину забрали і повели у тюрму, де їй світило не менше як років 60, можливо навіть до вічне. Давайте перенесемося у лікарню де за життя Руслана боролися лікарі. Максим сидів у коридорі і молився щоб з Русланом все було добре. Операція тривала годин 6 після чого вийшов лікар і сказав.
Л-нажаль ми не змогли його врятувати….
Думаю ми перейдемо до Яріка. Гайворон не міг спокійно сидіти. Тільки що вбили ту людину з якою він би провів усе своє життя, але нажаль… Ярік не думав що все буде саме так. Кожен ранок він прокидався і писав їй побажання на день. Коли вони зустрічалися на роботі він завжди був радий їй допомогти. Увечері він був радий підвозити її до під’їзду і легенько обіймати. Але тут він вже стоїть на її похоронах і бачить як її труну опускають в землю…. Тут він бачить як нахлинає дощ і як закопують могилу. Він не міг триматися він лише хотів знову побачити її красиві очі, обійняти її аккуратні плечі чи просто відчути її губи на своїх. Ось закінчилася уся церімонія і він поїхав додому. Коли він зайшов у квартиру він тихо пройшов у свою кімнату і подивився на захмарене небо. Йому дуже хотілося побачити своє кохання знову. Він пішов у коморку і взяв звідти мотузку. Після зайшов у ванну і взяв мило. Після того він прийшов на кухню взяв ручку і написав
«У моєму житті пропав сенс…я так більше не можу»
Після того як написав це він сів на табурет і зав’язав петлю. Після він скрутив люстру і на крючок він закинув кінець мотузки. Після успішного кріпляння, він підсунув стілець. Засунувши голову у петлю він тихо прошепотів.
Я-Катюшо, я йду…
І тут вже під ногами нечутно стільця. Чутно лиш з яким гуркітом впав стілець на землю. Гайворон висів так десь хвилину а після відключився. Не було чутно голос санітарів, які забирали тіло, не було вже чутно плачу близьких. Він вже не був людиною, бо людина-це тіло у якому є душа. Зараз він просто тіло, просто пуста посудина, просто оболочка….
Максим приїхав до дому не відчуваючи жодних ємоцій. Йому хотілося просто піти вбится, але він розумів би що Русік не хотів би щоб він укоротив собі віку. На той час Розумов прийняв собі рішення, ніколи ніским більше не зустрічатися. Максим перевдягнувся і пішов на кухню, на якій було чутно кожен вечір як Руслан готує їжу, на якій Максим зізнався у коханні Руслану, на кухні на якій він був з ним. Заваривши собі чаю він його випив і пішов лягати спати. На той момент Максим не знав нічого. В ночі він прокинувся від того що хтось над ним стояв. Це була вона-Катя. Вона посміхнулась йому нічого не сказавши і встромила йому ніж у горло. Максим відключився, після чого вмер. Катя ж взяла і вирізала серце Максима і лише радісно закричала.
К-НАРЕШТІ Я ЗМОГЛА ОТРИМАТИ ТВОЄ СЕРЦЕ!!!
Максим прокинувся.
М-Господи..
Р-Щось сталося любий?
М-мені наснилася та маньячка…як вона вбила катю, як лікарі не змогли тебе врятувати і як Гайворон повісився і ця Маньячка вбила мене і вирізала мені серце…
Р-Любий, ти ж сам знаєш, що Катя разом з Яріком вже як рік одружені і скоро в них з’явиться маленька дівчинка. Я живий і здоровий і у нас скоро весілля. Все добре, бо вона вже як пів року тому вмерла у тюрмі. Заспокойся)
М-Як я тебе кохаю)
Р-Я тебе теж) Слухай ,може якийсь фільм подивимось?
М-Давай передивимось «В останню путь»?
Р-Давай)
Через три місяці у Гайворонів народилась дівчинка на ім’я Маргарита. Наші хлопці одружилися і жили спокійно. У Стаса і у Брома з’явилися дівчини ,які їх дуже кохали. Косач з Шаблієм залишилися прекрасними колегами і на рахунку ОСА була ще одна прекрасно розкрита справа)
На цьому кінець.
0 Коментарів