Фанфіки українською мовою
    Мітки: Abuse/Comfort
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Ранок. Він був дуже добрим. Руслан прокинувся разом з Максимом майже водночас. Вони цьомнули один одного в носик, встали і пішли на кухню готувати разом. Вони шось зготували і сіли їсти. Максимка пив м’ятний чай з ромашкою. (обожнюю його) , бо так сказав Маяков. Русік пив чорний чай без цукору та ще й пакетик не витягував, бо він мощний. Смачно поївши вони пішли одягатися. Якось Маяков перебрався з усіма своїми речами в квартиру Розумова. На годиннику було 7:30 вони вже виходили з квартири. На лавочках сиділи бабульки і одна з них запитала.

    Ба1-Добрий день Максимчик, а це твій хлопець?

    Ба2-Во, во, во

    М-Ні це мій друг, нам просто разом на одну роботу і від мого дому ближче то він поки у мене живе.

    Ба1-А зрозуіло..

    Ба2-Во, во, во.

    Р-гарного дня)

    Ба1-дякую вам теж)

    Максим разом з другом по ліжку пішли до машини, сіли у неї і поїхали на роботу.

    Ба1-Брешуть, брешуть …. Але їм напевно добре один з одним.)

    Ба2-Во, во, во

    Ба1-Та закрийся ти! За вовокала..

    Вони їхали спокійно у машині.

    М-Слухай, а давай музику послухаемо?

    Р-Давай.

    На першому каналі (?) грала якась фігня тому він її переключив. На іншому була якась мелодрама.

    ?-ТА Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ!!!

    ?-А Я ЛЮБЛЮ СВОГО ДРУГА ПЕДРЮЧИО!

    М-АХАХАХХА

    Р-ПЕРЕКЛЮЧАЙ!! ХАХАХАХ

    А ось на наступному каналі була, якась рок пісня. Розумов її знав тому підспівував.

    М-I’ve been looking for a way
    To bring you back to life
    And if I could find a way
    Then I would bring you back tonight
    I’d make you look,
    I’d make you lie,
    I’d take the coldness from your eyes
    But you told me, if you love me,
    Let it die

    Р- Не знав, що ти так гарно співаєш)

    М-ахах дякую)

    Р-До речі, що за пісня?

    М- Let it die- Starset (я всуну Старсет усюди)

    Р-Добренько.

    Вони вже під’їхали до роботи. Припаркувавши машину вони зайшли у середину. Слава тому у кого ви вірете там не було Каріни. Все ж таки це дуууже зацікавило Максимку. Він зайшов у лабараторію у якій сиділи Бром і Стас.

    М-Привіт)

    Б-Добрий день)

    С-Ага, привіт

    М- о ти нарешті з голосом?

    С-Ага, не смій мене так лякати!

    Б- ну все, все)

    Б- ти щось хотів?

    М- а точно..  ви не знаєте де ця мандавош.. кхм Каріна?

    Б-хз

    С- вона захворіла.

    М- а ти звідки знаєш?

    С- Вона мені вчора писала. Казала що сьогодні не прийде, вона взяла лікарняний.

    М-Ну воно і к кращому.

    О-ТАК УСІ ШВИДКО ДО МЕНЕ!!

    Всі прибігли хвилюючись що, щось сталося. Ольга Косач обперлася об стіл і почала свій монолог.

    О- І так, масове вбивство.

    М-Ого.

    О-так, вбили 15 людей… в одному місці. З них є діти, жінки та інваліди…

    А-О боже

    К-в шоці…

    О-усю інформацію скинула. Ідіть працюйте. Руслан і Максим їдьте на місце вбивства.

    Р-Добре….

    Вони сіли у машину і мовчки їхали, бо про що розмовляти? Про те як круто порозрізали людей? Ні дякую.. Описувати як вони приїхали і які саме ємоції вони відчували під час знаходження там я не буду описувати.

    М-Господи.. хто взагалі зміг вбити 15 людей в одному місці і щоб ніхто цього не побачив?

    Р-Ага, це врахуй те що все це на вулиці. Не у підвалі, не у лісі на на вулиці!

    М-Хоча… цих жертв вбили у різних місцях. Дивись. Ось у цієї жінки ноги у багнюці ніби її вбили в лісі. У цього хлопчика щось червоне на обличчі. Їх сюди принесли з різних місць…

    Р-Жах.. так добре, я знайшов якусь темну волосину на тілі дівчинки.

    М-А я ніготь, чорного кольору.

    Р-Добре трупи обдивимось усі в ОСА. Санітари, забирайте тіла до нас.

    М-Ну поїхали назад?

    Р-Мг..

    Зібравши всі речі і речдоки, сіли в машину і поїхали в офіс. В машині була тиша, бо вони були у шоці. У деяких жертв були розрізані спини, у середині яких були запхані якісь шматочки листя. З цього разу хлопці точно зрозуміли що таке жахлива смерть.

     

     

    0 Коментарів