14 частина
від МашинкаОсь вони заходять у середину квартири і зачиняють її. Після цього розбуваються, миють руки і перевдягаються. Сьогодні вони хотіли подивитися фільм, який мав вибрати Розумовський, а ось Маяков мав йти за різними смаколиками. Розумов знав що його друг дуже любить різні трилерри та хоррори тому той вибрав фільм під назвою «В останню путь» це хоррор у якому жінка взяла квиток в один кінець і потяг їде вже 45 років. Суть у тому що жінка не старіє і за нею по всьому вагону ганяеться якась істота на ім’я «дух потяга» або як героїня його називає- ебака. Саме такий фільм зацікавив Розумовського і точно би сподобався Маякову. Ось пройшло хвилин тридцять і у квартиру зайшов Руслан. Він приніс чіпси, якусь ще фігню, але найголовніше що приніс Русік це…
М-це мої улюблені кислі язички!!!
Р-Та вони самі)
М-УРААААААА
Максимка радів, як дитина. Він сів на ліжко перед включеним комп’ютером і чекав на Руслана. Ось він прийшов, сів і спитав.
Р-Що за фільм?
М-В останню путь. (назва не справжня, як і сюжет)
Р-Зрозуміло.
Вони дивилися фільм, їли смаколики та впринципі насолоджувались моментами один з одним. Тут з закинутого купе виповзає істота.
Р-А це ще що за чурка?
М-АХАХА ЦЕ НЕ ЧУРКА-А ІСТОТА
Р-Ні це якась падлюка коннчена.
М-АХАХХА
Гг-А це ще що за ебака?
М-АХАХАХАХАХХАХАХХАХХАХА
Р-Ну от бачиш! А я казав що це якась мерзота!
М-Як я тебе кохаю)
Р-А як я)
М-То ми зустрічаємось?
Р-Офіційно поки ні, але… Кхм дорогий Максим Розумовський, останнім часом я почав відчувати емоції, які не відчував до жодної жінки або чоловіка на ці землі. Я тебе дуже й дуже сильно кохаю, скажи, чи не проти ти стати моїм хлопцем?
М-звісно згоден)
Вони обійнялися і Максим почав цілувати Маякова у шию. Оскільки вони полу-лежали то Русік просто взяв посадив його собі на коліна ,щоб тому було зручніше. Руслан уважно дивився фільм і при цьому обіймав маленького Максимку. Макс не переставав цілувати шию Маякова і йому було абсолютно всеодно на фільм.
Р- Може досить?)
М-Ну добре…
Максим встав з Руслана і продовжив дивитися фільм. Йому було трохи образливо що Руслан зігнав його з себе. Він сидів мовчки. Руслан це побачив і зупинив фільм.
М-Нащо?
Руслан мовчки, встав і пішов на кухню. Там він взяв якісь вкусняшки і прийшов назад.
М-А зрозумів.
Максим поповз включити назад фільм, але сильна рука схопила руку Розумовського і поклала її собі на плече.
М-Що ти біса робиш?
Р-нічого особливого.
Руслан лише придвинув його ближче до себе і поцілував. Цей поцілунок хоч і не був таким довгим як хотілося б , але все ж таки краще більше ніж нічого.
Р-Пробач що прогнав тебе.
М-ХАХА Та я не ображався взагалі)
Він сів на Маякова і спитав.
М-ну так можна?
Р-Що саме?
М-Сидіти на тобі?
Р-Звісно можна)
Так вони провели весь вечір. Все було просто прекрасно. Було багато поцілунків у носик або у лоб, обіймів та просто любові. Вони заснули вже під пів 12 ночі в обіймах під теплою ковдрою. Але вони навіть не підозрювали що їх чекає в майбутньому….
*десь не зрозуміло де*
?-АЗАХАХХАХХА НАРЕШТІ Я ПОЇЇЇМ!!!! ДОРОГИЙ ПРОФЕССОРЕ Я ВСЕ ЗАРАДИ ВАС ЗРОБЛЮ!!!!!!!!ДЯКУЮ ВАМ ЗА ВАШІ ВЧІНННЯ!!!!!
0 Коментарів