Фанфіки українською мовою
    Мітки: Abuse/Comfort
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    М-Добрий день, скажіть будь ласка що ви бачили вчора приблизно о 16 годині?

    ?-мій сусід Віталік йшов кудись з чорним пакетом. Ві у весь у чомусь заляпаний був.

    М-Добре дякую, дайте мені номер цього Віталіка.

    ?-Та не можу я, та й ви не дозвонитесь.

    М-Чому?

    ?-його собаки бомжів вчора зжерли.

    М-А зрозуміло, а де труп?

    ?-Його у місцевий морг забрали. Жаль Віталіка…

    М-Мг зрозуміло.

    Максим почав дзвонити Косач.

    О-Алло що сталося?

    М-Нашого підозрюваного зжерли собаки.

    О-Боже, а де його труп?

    М-У місцевому морзі номер 9

    О-добре зараз подзвоню моргу і труп привезуть до нас в ОСА, а ви разом з Простикарою повертайтеся назад.

    М-Добре.

    Кінець дзвінка.

    Кар-Ну що у тебе?

    М-Нічого, сідай і поїхали назад.

    Вони сіли у машину і мовчки поїхали назад в ОСА. Труп вже лежав у морзі і над ним вже стояла аша і думала як їй провести розтин.

    М-Привіт Маш, що у тебе тут?

    Н(Небесна)-Думаю, розтин проводити не треба. Собаки його вже за мене зробили.

    М-Слухай, а що ж привело його до такої смерті? Здається що його тільки покусали.

    Н-Подивись.

    Маша відгорнула трохи покривало з трупа і вказала на місце де мають бути легені.

    Н-Бачиш? У нього вирвали легені, тут нирки вирвали а тут зробили наче надрізи і наче випили його кров.

    М-Тобто це вбивство?

    Н-Ну типу.

    М-Еххх знову нас раніше не відпустять(

    Н-Та не кажи. Він то труп йому всеодно скільки і де лежати. А мені треба як найшвидше провести розтин, щоб нічого не пропустити.(

    М-Ну добренько, працюй.

    Максимка вийшов із моргу і побачив таку картину. Каріна знову лізе до Руслана і як почув він з діалогу, вона клялася що не зраджувала і просто в той час була на емоціях. Руслан у цій всій сцені лише відштовхував її від себе. Максим вирішивши врятувати Руслана підійшов до них у двох.

    М-Руслан, пішли ти повинен мені допомогти.

    Р-добре пішли.

    Максим взяв за руку Маякова і повів кудись по далі від Каріни. Після вони прийшли і зайшли у якусь темну і маленьку кімнату.

    Р-Максим скажи що з тобою сьогодні?

    М-Я ж казав нічого просто не виспався.

    Р-Та та не бреши!

    М- та я не брешу!

    Руслан глибоко видихнув і притиснув Максима до стінки.

    Р-А тепер?

    М-Задовбав, добре я скажу.

    Р-Нарешті, починай.

    М-Мені писала ця довбана Каріна. Типу «Максик я тебе кохаю» або «Розумовський приїзджай до мене» чи «Я погана дівчинка і потребую покарання від тебе» Через те сьогодні у ранці коли я це прочитав у мене пропав настрій. Також коли ми з нею їхали на завдання вона до мене домагалася. Звісно я не міг їй сказати що у мене є ти і я її не хочу бачити взагалі. Я її послав і коли побачив що вона і до тебе докопується то я і вирішив тебе «врятувати» від неї.

    Р-Господи.

    М-І я про це.

    Р-Ну добре. Запам’ятай. Якщо у тебе якісь проблеми, не тримай їх у собі а розкажи мені.

    М-Добре Русланчик)

    Р-Ой ну все.

    М-Якщо б було все то ти б мене відпустив)

    Р-Так все з цією шалавою, а з тобою ні)

    М-мені вже страшно…

    Р-не бійся)

    Руслан обережно пустив руку у волосся Розумова  іншою рукою він обперся об стіну і прилинув до його губ. Максим трохи поповз по стіні, але сильна рука Руслана тримала його. Потім Розумовський пустив язик у рот Маякова через те інший трохи простогнав. Через деякий час Руслан відпустив Максимку і відійшов.

    Р-На зараз все)

    М-ну і добре!

    Р-Не психуй ввечері ще буде)

    М-Тільки не це..

    Р-Та заспокійся, до цього не дійде я тобі обіцяю. Тільки якщо ти захочеш)

    М-Добре.

    Вони витерли губи і пішли далі працювати. Вони вийшли з тієї кімнатки і пішли до косач спитати що їм далі робити. Слава (Україні) Богу цієї Простикарової не було вже в офісі і вони могли далі спокійно існувати. Розумов і Маяков (не геї ) прийшли нарешті у кабінет Косач.

    М-Ольго Сергіївно, скажіть нам ще щось треба робити?

    О-Так скажіть мені удвох, ви знайомі з Каріною? Бо щось мені здається не такий прекрасний професіонал, як каже…

    М-Мені взагалі здається що вона підробила документи.

    Р-Тут згоден.

    О-Так добре, тоді на зараз нічого можете їхати додому.

    М-Дякую на все добре)

    Р-Так надобраніч)

    Вони удвох вийшли з кабінету Ольги і пішли до виходу з офісу. Нажаль там їх чекала вона.

    Кар-Привіт)

    М-Руслан пішли

    Р-Бувай.

    Він відштовхнув її від себе і попрямував до машини разом з Розумовським. Сівши в машину, вони побачили як Каріна йде до них. Розумов відкрив вікно і сказав їй

    М-Від’єбись коза драна!

    Він закрив вікно і Руслан поїхав. Вони спокійно доїхали слухаючи радіо і трохи перекидувалися (ні не цеглою) словами. Так мирно вони і доїхали до квартири Максима

     

    0 Коментарів