12 частина
від МашинкаРанок. Сьогодні він був абсолютно сірий і темний. Максимка Прокинувся у поганому настрої. Він пішов у ванну прийняв душ, пішов готувати сніданок. Наша Київська Русь прокинувся у прекрасному настрої. Одразу ж він побіг до свого коханого чоловіка. Він обійняв його ззаду, нащо Максутка штовхнув його назад.
Р-Ти чого?
М-Не бачиш я готую.
Р-Ем.. добрий ранок тоді?)
М-Мг…
Р-Скажи щось сталося?
М-Нічого.
Р-Ну ска…
М-Я сказав нічого!
Р-Добре, тоді снідаємо і на роботу?
М-Мг.
Вони мовчки їли. Максим пив каву, а Руслан спокійно пив чайок.
Р-ми ж домовлялися…
М-І що?
Р-Для твого ж здоров’я.
М-СЛУХАЙ ВІДЧЕПИСЬ І ДАЙ СПОКІЙНО ПОСНІДАТИ!!! Я ВЖЕ НЕ МАЛИЙ ЩОБ СЛУХАТИ ТВОЇ ПОРАДИ!
Р-…
Макс мовчки до жував їжу і кинув її у мийку. Хвала Дарвіну вона не розбилася.
Р-Псих.
Розумовський пішов одягнувся і чекав на Маякова. Ось вже він закриває квартиру і йде по драбині у низ. Ніхто з один-одним не розмовляв. Вони зайшли в машину. Максим дістав навушники і слухав музику.
Думки р- цікаво що з ним сталося? Так добре потім у інших попитаю…
Вони вже були під офісом ОСА. Максим вийшов з машини і пішов у будівлю. Руслан зайшов вже після нього. На вході його чекала його колишня.
Кар-привіт пупсік) як справи?) хочеш сьогодні після роботи до мене поїдемо?)
Р-Ні дякую, і дай я пройду на свою роботу.
Кар-нашу)
Р-Агх..задовбала
Вони вже у двох пройшли у офіс і почали працювати. На той час у офісі майже всі були. Максим був при всіх наче промінчиком сонця. Всім радів і всім допомагав. Лише Руслана і Каріну він ігнорував. Поки та старалася налагодити хоч якісь стосунки з Русланом, він хотів по швидше піти звідси в обійми Розумовського. Він лише пригадував як прекрасно вони вчора провели вечір. Але все це нажаль у минулому. Зараз вони в офісі працюють і розслідують якесь вбивство якогось там бізнесмена і біля нього немає кохання усього його життя. Ось Косач кличе усіх до себе в переговорну де вже сидів Шаблій. Туди прийшли: Каріна,Руслан,Максим,Бром і Альбіна.
О-Ну що ж колеги нам дуже з вами пощастило що вбивця був дурнем і залишив багато своїх відбитків, тому Каріна і Максим їдьте туди опитати свідків . Всі інші просто працюйте.
Максим взяв всі потрібні йому речі і сів в машину. Біля нього сіла Каріна. Максимка натиснув на газ і вони поїхали на місце. Туди їхати приблизно хвилин 45, тому Карінка почала розмову.
Кар-слухай Максим у тебе є дівчина?
М-Ні і не треба.
Кар-Як це? Вам чоловікам завжди хочеться щось тра..
М-Закрийся. Мене це абсолютно не цікавить.
Кар-Що навіть я не цікавлю?
М-Ага.
Кар-Знайеш, мені Руслан ніколи не подобався. Мене цікавив ти)
М-Що?
Кар-Саме ти мене і цікавив. Я навіть робила вигляд що кохаю Русіка хоча я хотіла зустрітися з тобою)
Вони встали у пробку і Каріна почала водити лівою рукою по ляшці Макса.
Кар-Скажи що ти хочеш мене)
Максим відштовхнув від своєї ноги руку Каріни.
М-Ти знаєш що це домагання?
Кар-Ах любий ну що ти таке кажеш?
Вона поповзла до Макса і тільки но хотіла його поцілувати як він знову відштовхнув її від себе.
М-А це вже схоже на згвалтування.
Кар-Та ну тобі не починай. Приїзджай краще до мене ввечері)
М-Ні дякую.
Кар-Чому?
М-Ти мені не подобаешся. Все на цьому крапка.
Каріна хотіла щось сказати але вони вже приїхали на місце. Максим заглушив машину і вони вийшли працювати.
0 Коментарів