Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

     

    К-Бром яка правда або дія? Ми що підлітки?

    Я-я згоден

    М-Не ну я теж

    Р-Еххх ну і я тоді

    С-І я теж кхе..

    К-Стас ти взагалі мовчи. Добре і я теж вже..

    Б-от і добре) Я задаю перший. І так Стас правда чи дія?

    С-Давай правда КХЕ…

    Б-ХХАХХХА Так добре добре і так правда…ХММММММ

    С- Задавай швидше!

    Б-А точно….Тобі хтось подобаеться?

    С-Ні ніхто.

    Б-Ах ти ж…

    К-Давайте нове правило? Коли хтось не хоче відповідати,випиває)

    Я-О Катюха війшла в азарт)

    К-Ой та закрийся га?

    С-так… моє питання кхе..і так Йорік

    Я-дія

    С-так..іди зганяй а водою будь ласка..кхе теплою..

    Я-Добренько.

    Йорік побіг на кухню максима і поставив чайник. Через декілька хвилин він приніс, теплої води.

    Я-тримай)

    С-Дякую)

    Так вони грали довго. То запитували Русланчика. Максим лише сидів і спав. Бром тихо підійшов до Макса.

    Б-МАКСИМ!!!

    М-АЙ ЙОБТВОЮ НА ЛІВО БАБКУ ЗА НОГУ ДІДА ЗА РУКУ СЕСТРУ ЗА ВОЛОССЯ БРАТА ЗА ЯЙЦЯ. БРОМ!!!!

    Б-АХАХХАХАХАХАХА ТИ ЯК ЦЕ ЗГЕНЕРУВАВ!!??!?

    М-не знаю…

    Я-Так,правда чи дія?

    М-Ну правда?..

    Я- Тобі подобається Руслан?

    Руслан подавився чаєм. Катя і Бром заіржали. Стасік закашлявся, а Макс сидів вахуї.

    Я- Не ну ашо?

    М- Ти звісно вибач але…

    Я- Мені плювать, відповідай!

    М-Ні лише як друг і на цьому крапка.

    Я- У як категорично)

    М-Так бо це правда.

    Звісно всі сиділи і думали що Макс сказав би що він дуже кохає Русіка і що взагалі вони удвох вже їбалися, але ні. Максу не хотілося, щоб про нього погано думали чи про Руслана. Він все хотів збрегти, у таємниці. Руслан теж сидів вахуї з питання, але після відповіді макса він трохи заспокоївся. Звісно він сидів спокійно, але все ж таки йому було образливо що це сказала та людина, яку він тільки недавно цілував. Гра продовжилася. Найбільш п’яним був Стас. (так тут стасік буде страждати) З цього усі зробили висновок що Стасіку є що приховувати. Вже було достатньо пізно.

    К-Люди вже пів 11.

    Я-О я додому, кого підвести?

    К-Мене.

    Б-Ні я сам і цього алкаша заберу…

    С-Прошу підмітити не алкаша *ик* а трохи випившема кхе короля кхе ціеї тусовки!

    Б-Ой да пішли вже король..

    Я- Добре, пішли Катю)

    К-Та пішли

    Катя і Ярік пішли до виходу. Ось вони вже допомагають бромчику тягти «Короля тусовки» у ліфт. Двері за ними зачинилися. Вони сіли у ліфт.

    Б-Не не ну вони точно разом ,але приховують…

    К- Так досить! Це вже їх справа!

    Я-Ну добре(

    С-А я вам кажу кхе вони ….у двох.. їбуться!

    Б-Стас блять!

    К-хахахахах

    Вони поросідалися по машинах. Стас і Бром мирно доїхали. Бром як справжній друг заніс стасіка спати на диван і сам ліг. Перенесемося до Каті і Яріка.

    Я- Катюш, може залишишся у мене?

    К-Ну давай..

    Я-…

    Переносимося до наших двух «Товарищів»

    Вони закрили двері і пішли на кухню.

    М-Чай ,каву?

    Р-Ні..

    М-Щось трапилося?

    Руслан підійшов до Макса, який на той час стояв до нього спиною. Він повернув його до себе лицем, прижав до себе і дивився йому у очі.

    Р-скажи..ти дійсно мене не любиш?

    М-Руслан..

    Р-Не відходь від питання..кажи

    М-Господи…

    Р-Макс!

    М-Агх добре… ні я тебе дуже кохаю і хочу проводити з тобою кожну хвилину свого життя.

    Р- так а чому ти сказав інше при всіх? Ти соромишся?

    М-Ні, я просто не хочу щоб люди щосб казали у нашу з тобою сторону, при чому що ми не зустрічаемось.

    Р-Так це можна виправити)

    М-Як це?..

    Тут Руслан прилинув до його уст. Він цілував дуже грубо. Це саме і подобалося Максиму. Розумов обійняв русланчика за шию. Через деякий час Макс відірвався від Руслана.

    Р-Щось не так?

    М-Все добре…просто не там))

    Р-Ти дійсно цього дуже хочеш і навіть завтра не будеш нити?

    М-Знаеш.. я дійсно цього дуууже хочу, але так все болииить…

    Р-Ти можеш нормально сказати?

    М-Навіть не знаю…

    Руслан взяв його на руки і поніс у кімнату і прижав до стіни.

    Р-а тепер?

    М-Руслан, ти повинен вже зрозуміти.

    Максим нахилився до шиї Маякова і почав робити засоси потім трохи покусівав її.

    Русіку, як не дивно це дуже подобалося. Він трохи простогнав.

    М-тобі подобається сонечко)

    Р-Дуже,не зупиняйся))

    Максим дійсно не зупинявся. Він кинув Маякова на ліжко і Макс сів зверху на нього і почав йорзати. Руслан закотив очі від того дефаміну, що він отримував. Маяков потягнувся до краю футболки і почав її обережно знімати.

    Р-Боже, ці шрами тебе не красять, але все ж таки ти дуже сексуален)

    М- Дякую дуже)

    Після вже сам Максим потягнувся до верхнього одягу Руслана, і знімав його якомога швидше. За футболками полетіли і штпні і вони залишилися в одніх трусах. Руслан ніяк не міг відпустити з жарких обіймів максима, а макс не міг ніяк відлинути від губ маякова. Якщо ви думали що вони були лише коханцями- це не правда. Вони дуже кохали один одного і просто хотіли жити один-одним. Вони ще довго цілувалися аж поки Максим не пішов ще нижче до шиї. Потім до ключиці, до верха живота і аж до резинки трусів.

    Р- я нагадую що ти сьогодні аж стогнав від болю..

    М-мені хочеться по-стогнати на тобі, Руслан)

    Р-ого… ну добре.

    Вони зірвали все що залишалося на них. Після цього Макс сів верхи на Маякова і почав стогнати.

    М-Аххххххх ~~~

     

     

    0 Коментарів