Фанфіки українською мовою

    Венздей не могла не бути притягнута до своєї пухнастої блондинки сусідки по кімнаті, зрозумівши через роки, що її почуття були не просто платонічними.

    Біль бачити Енід з Аяксом був майже нестерпним, але думка про втрату дружби була ще гіршою. Вони розлучилися відносно недавно, але це не означало, що Уенсді буде переслідувати її. Це просто не спрацює для них.

    Незважаючи на її зусилля придушити свої романтичні почуття до Енід, вони тривали, мучивши еротичними снами протягом ночі, які викликали у неї водночас збудження та сором.

    У міру того, як закінчувався останній курс, Венздей все частіше і частіше відчувала, що починає збуджуватися від одного лише виду Енід. Кожного разу, коли вона бачила її, вона згадувала свої дуже яскраві пікантні сни. Вона знаходила ситуацію дедалі більш тривожною та просто незручною.

    Сьогодні вона пішла до їхньої спільної ванної кімнати, щоб подбати про свою маленьку проблему, як це часто робила.

    «До біса, Енід». Середа стояла під душовою кабіною, тихо стогнала, намагаючись досягти оргазму, енергійно накачуючи ствол.

    У своїй уяві вона побачила Енід, яка нахилилася, її красива рожева й промокла кицька благала взяти її ззаду. Венздей хотілося відчути, як її тіло тремтить під нею, коли вона невпинно врізалася в неї. Вона жадала звуку свого імені на вустах разом із солодким звуком стогонів, благаючи її ще.

    Брюнетка була впевнена, що після того, як вона закінчить, її момент задоволення швидко зміниться соромом і ненавистю до себе, як завжди. Середа відчувала огиду навіть від думки про свою найкращу подругу таким чином.

    ————————————————————————————————————

    Енід швидким кроком повернулася до кімнати в гуртожитку, з нетерпінням чекаючи комфорту під гарячим душем після позакласних занять.

    Завдяки своєму покращеному слуху перевертня вона змогла вловити тихі стогони та звук проточної води, що долинав з однієї з кімнат гуртожитку в Офелія Холл, що вказувало на те, що хтось напевно приймав дуже приємний душ.

    Вона не думала, що комусь належить судити про те, що хтось робив у власному душі. Чи є хтось, хто хоча б раз у житті не відчував задоволення від мастурбації в душі?

    Лише коли вона потягнулася до дверної ручки своєї кімнати в гуртожитку, вона зрозуміла, що звуки доносяться зсередини її кімнати

    Це усвідомлення змусило її очі широко розплющити від подиву; Енід ніколи не думала, що Венздей Аддамс буде займатися мастурбацією. Вона була впевнена, що це Середа, оскільки двері до їхньої кімнати в гуртожитку були зачинені, і ніхто більше не мав ключа.

    Енід навшпиньки зайшла до своєї кімнати гуртожитку, обережно зачинивши за собою двері, щоб заглушити будь-який шум.

    Підійшовши до ванної кімнати, вона помітила, що двері були не до кінця зачинені, а з них виходив пар.

    Їй кортіло проігнорувати стогони Середи, але цікавість взяла верх над нею. Енід вагалася, перш ніж ще трішки відчинити двері ванної кімнати.

    Раптом Енід нашорошила вуха, почувши своє ім’я.

    «Чорт, Енід», — простогнала Середа. Стогони та скиглення були настільки збудливими, що в Енід відвисла щелепа, і вона відчула приплив тепла до самого серця.

    Незважаючи на її потяг до Венздей, вона ніколи не переслідувала її, оскільки вважала, що готка ніким не цікавиться романтично чи сексуально. Тим паче нею. Очевидно, вона помилялася…

    У відображенні в дзеркалі вона могла безперешкодно бачити Середу, що приймала душ. Скляні двері їхнього душу дозволили Енід легко бачити все що відбувається всередині.

    Енід спостерігала, як Венздей дихає уривчасто, голова відкинута назад у екстазі, а рука гарячково працювала на її члені.

    Вона не втрималася від бажання й просунула пальці під пояс легінсів. Вона вже відчувала вологість крізь тканину своєї білизни.

    Енід просунула руку під білизну і дражниливо провела пальцем по складках, відчуваючи слизьку вологість між ними.

    “О, Боже. Ти мені так потрібна», — скиглила Середа, потираючи чутливий кінчик свого члена, відчуваючи, як гладка сперма просочується назовні.

    Її стогони загрожували видати її, тож Енід вкусила вільний суглоб пальців, потираючи свій чутливий клітор.

    Енід сходила з розуму, коли вона почула тихі стогони задоволення своєї сусідки по кімнаті, поки та насолоджувалася собою, сподіваючись, що думає про неї.

    Енід вже була на межі оргазму, просто спостерігаючи, як Венздей дрочить.

    Вона прошепотіла сама до себе: «Бля, ти така гаряча», оскільки її дихання ставало більш уривчастим з кожним наполегливим тертям клітора.

    Вона тихо стогнала, вставляючи палець у вхід, її долоня продовжувала терти горошок.

    «Ти сприймаєш мене як таку хорошу дівчинку», — простогнала Середа.

    Незважаючи на всі зусилля, Енід не змогла стримати тихе скигління, яке зірвалося з її губ, коли вона кусала кісточку.

    Вона додала другий палець і відчула напруженість і тепло своєї кицьки, що огортає їх, коли вона вдихала і видихувала.

    «Енід~»

    Вона почула, як її ім’я знову вимовили, і відчула гіркоту крові в роті, коли ще сильніше вкусила кісточку. М’язи на її обличчі напружилися, коли вона намагалася стримати стогін, що підступив до горла.

    Насолода була настільки сильною, що вона відчувала, як наближається до кульмінації, а звук стогонів Середи лише посилював її збудження.

    Енід з нетерпінням спостерігала за дивовижно товстим і жилчастим членом Середи, її розум був поглинений думкою про те, що він наповнює її. Член був настільки великим, що вона не могла собі уявити, щоб коли-небудь захотіла б будь-який інший. Готка могла би задовольнити всі її потреби.

    Тіло Середи тремтіло від екстазу, коли вона прискорила темп, накачуючи свій член швидше.

    “Б-бля, бля, бля. Енід, я збираюся кінчити». З міцно заплющеними очима Венздей стогнала, коли товсті мотузки її гарячої сперми бризнули на стіну душової кабіни.

    Оргазм брюнетки викликав ланцюгову реакцію в тілі Енід, кульмінацією якої стало приголомшливе відчуття задоволення.

    Вона відчула липкість своєї рідини на кінчиках пальців і швидко прибрала руку зі штанів, прямуючи до шафи, щоб переодягнутися.

    Енід злизала залишки плям з пальців, перш ніж одягнути м’які піжамні штани. Вона сподівалася, що її обличчя не видає того, наскільки вона схвильована.

    Коли Венсді вийшла з ванної кімнати через кілька хвилин, вона була одягнена в довгу чорну футболку з рушником навколо голови. Її очі розширилися, коли вона помітила Енід, на якій був лише бюстгальтер і піжамні штани.

    «О, Енід. Коли ти повернулася?» вона запитала.

    Енід хотіла кинутися на неї і відчути всередині себе товщину члена Середи, але думка зізнатися, що спостерігала за мастурбацією Середи, змусила її почуватися надто збентеженою та збоченою.

    «Ну, насправді, щойно». Середа звернула увагу на раптово пронизливий голос Енід.

    “З тобою все добре?” — спитала вона, її темно-карі очі демонстрували щиру стурбованість, коли вона підійшла до блондинки.

    «Так, так, все чудово, навіть фантастично!» — пискнула Енід, коли вона зробила крок назад, наштовхнувшись на полицю для взуття.

    — Енід… — запитально поглянула на неї Середа.

    “Що?”

    “Я знаю, коли ти брешеш. Скажи мені правду. Щось не так?”

    Рот Енід відкривався й закривався, і вона відчувала, як калатає серце в грудях, намагаючись знайти чесну відповідь. Тож, діючи чисто імпульсивно, вона кинулася до Венздей, їх губи зустрілись в полум’яному поцілунку.

    Неочікуваний поцілунок на мить залишив Середу приголомшеною, але вона швидко відновила самовладання та відповіла на поцілунок з такою ж пристрастю, насолоджуючись моментом і обіймаючи Енід за талію.

    Вона зсунула рушник з голови Середи, краплі води водоспадом потекли по її спині. Їхній поцілунок став ще глибшим, коли вона провела пальцями по мокрому волоссю брюнетки.

    Руки Енід ковзнули від обличчя Венздей до її плечей, коли вона обережно штовхнула її на м’яке ліжко.

    З палаючою хітью в очах вона осідла її та нахилилася, щоб знову схопити її губи, викликавши легкий видих з готки

    Пальці Енід відчули твердість живота Середи, коли вона засунула руки під сорочку. М’язи напружилися під її дотиком, і вона не могла не відчути хвилю збудження, яке пронизало її тіло.

    Взявши нижню губу Венздей зубами, вона обережно потягнула її, змусивши готку тихо застогнати.

    Її зуби відпустили її губи з чутним тріском, коли вона дивилася на неї вниз.

    «Ти мені потрібна», — видихнула Енід.

    Її рука знайшла шлях до чужих боксерів, де вона відчула її твердість. Вона торкнулася її ерекції, що постійно зростала, і пальці Середи впились їй у стегна у відповідь на це задоволення.

    «Чорт, ти така сексуальна», — пробурмотіла Енід перед тим, як викрасти ще один цнотливий поцілунок, а потім потягла вологі поцілунки вниз по щелепі та шиї Венздей, її ікла торкнулися чужої шкіри.

    Енід раптово зупинилася, сідаючи на ошелешену Венздей, і скинула через голову бюстгальтер.

    — Енід… — видихнула Венздей, її очі передали деяке вагання.

    «Все добре. Я хочу цього», — прошепотіла Енід, ще раз поцілувавши Середу, перш ніж вона встала й зняла свої піжамні штани разом із нижньою білизною.

    Темні очі були прикуті до голої шкіри Енід, коли вона Венздей сорочку, залишивши лише сірі боксери.

    Середа раптом зрозуміла, що блондинки, ймовірно, почула її, коли вона приймала душ.

    «Ти чула мене?…»

    Енід закусила губу й лягла поруч із готкою, підтримуючи голову рукою, коли вона розглядала чуже напівголе тіло.

    «Це має значення?» — сказала вона хрипким голосом, від якого по спині Середи пробігли мурашки.

    «Мабуть, ні», — відповіла Венздей перед тим, як втягнути Енід у ще один гарячий поцілунок, її язик досліджував кожен дюйм чужого рта.

    Після кількох хвилин їхньої гарячої та напруженої “підготовки” брюнетка відступила.

    «Ти впевн…» Енід перервала її на півслові, поклавши палець на її губи, щоб замовкнути.

    «Менше слів, більше діла… бажано мені».

    Почувши це, гот швидко скинула свої боксери, перш ніж піднятися на Енід.

    Тіло вовка затремтіло, коли пульсуюча ерекція Середи торкнулася її гладкої голої кицьки. Уенздей не могла не посміхнутися, почувши задиханий стогін, який проскочив повз гарні рожеві губи Енід.

    Збудження Енід було очевидним, коли Середа відчула гладкість її вологи на члені. Енід уже була настільки збуджена, що готка здогадалася, що вони можуть пропустити прелюдію. Вона точно була достатньо мокрою.

    «Вже така мокра для мене, га, цуценя?»

    Голова Енід хиталася вгору-вниз, її дихання відбувалося уривчастими задишками, коли Венсді використовувала свій член, щоб потертися об її гладкі, вологі губи і використовувати вологу як мастило.

    Орган Венздей повільно входив у Енід, кожен дюйм змушував її видавати тихий стогін. Це був не перший раз для Енід, але член Середи був безперечно найбільшим, який вона коли-небудь відчувала. Ніщо не зрівняється з тим, як брюнетка наповнила її.

    «П-про що ти думала під душем?» — запитала Енід. Її дихання було утрудненим, коли готка нарешті досягла кінця.

    Середа заплющила очі, насолоджуючись відчуттям теплих і щільних стін Енід, що огортають її член.

    З повільними, дражнилими штовханнями до блондинки, Венздей відповіла: «Чорт… Це. Про тебе…”

    «Ой, б-блядь. Мені потрібні д-деталі, крихітко».

    «Господи Ісусе, Енід, ти така туга». Голос Венздей був ледве чутний, і блондинка не почула б її, якби не слух перевертня.

    Очі Енід були прикуті до рухів Середи, тепло, що випромінювалося від їхніх тіл, ставало сильнішим із кожним поштовхом.

    «Я-я уявила, що взяла тебе ззаду і змусила кричати моє ім’я, благаючи ще» – піднявши ноги Енід на плечі, вона налаштувалася під кращим кутом. З нового ракурсу задоволення посилилося, змусивши обох задихнутися.

    Поштовхи Венздей стали сильнішими, і Енід відчула, як ліжко почало тремтіти під ними, коли вони рухалися разом.

    «Бля… Швидше!» Енід простогнала.

    Її рухи став інтенсивнішими, і Енід відчула, що все ближче й ближче до кульмінації.

    «Так, саме так», — сказала Середа, відчуваючи, як стіни блондинки тремтять навколо неї.

    «Так ідеально для мене, цуценя».

    Очі Сінклер закотилися, коли вона стогнала від похвали, відчуття від кожного поштовху охоплювали її.

    «Венздей~»

    Задоволення Енід вдарило по ній, як хвиля, і вона скрикнула, коли її вологість покрила член Середи.

    Провидиця тихо буркнула, коли вийшло кицьки Енід, уже бажаючи повернутися в її тепло.

    Вона люто дрочила, поки не закінчила, залишивши живіт блондинки покритим її липкою, теплою спермою.

    Енід задихалася, заспокоюючись від свого кайфу, а Венздей лежала поруч із нею, їхні дихання синхронізувались.

    «Це було так жарко», — сказала Енід, і її груди здіймалися вгору та вниз, наче вона щойно закінчила марафон.

    Приголомшлена, Середа кивнула головою на знак згоди, її очі були сфокусовані на стелі.

    «До речі, ти мені теж подобаєшся», — сказала Енід із широкою посмішкою.

    «Хммм, чому ти так кажеш?» — спитала Середа, повернувши голову до Сінклер.

    Її обличчя ще більше почервоніло, коли Енід наблизилася до губ Аддамс.

    «Ну, я чула тебе там. Я не думаю, що люди мастурбують на будь-кого, розумієш?»

    «Повинна визнати, що ти висловлюєш слушну думку…»

     

     

    ————————————————————————————————————

    Мій куток

     

    Ніхто не чекав, а я знову тут). Або я продовжу перекладати щось таке, або повернусь до того велетенського, який тільки частково перекладений. Почався навчальний рік, тепер є знову бажання щось робити. Знаю всім пофіг, але поставте лайкусік хоч по приколу).

    Оригінал:

    https://archiveofourown.org/works/50032174

     

     

     

     

     

     

    0 Коментарів