Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Ніч. Над містом опустилася пітьма, прикриваючи все навколо своїм темним крилом. І тільки мерехтливі зорі, поруч осяйного місяця, де-не-де показуються з-поміж пухнастих хмар. То визираючи та через деякий момент ховаючись, вони танцюють свої загадкові танці, ніби граючись з глядачем. Пухкі хмари пливуть небом разом з легеньким вітерцем, який все швидше їх підганяє, аби мовчазні глядачі побачили кожну сяючу танцівницю.
    У квартирі темно. Тільки в деяких куточках від стін відбивається ледь помітне світло свічок. На балконі сидить хлопець. Очі його прикриті, а прохолодний вітерець розвиває темні кучері. Підперши голову рукою, він сидить незворушно, шо можна побачити тільки рухи грудної клітини під час вдихів і видихів. В якийсь момент він злегка повернув свою голову і, з-під прикритих очей, його погляд упав на небо. У зелених очах юнака, які в нічній темряві здавались карими, відбивались тисячі миготливих зірок. Під ніжну колиску вітру, його очі знову прикриваються, але почувши тихенькі кроки за своєю спиною, він перевів свій погляд у бік і зустрівся з карими очима навпроти. За наступним її кроком, він одразу помітив, що її ноги босі. Після усвідомлення цього, його наступною думкою стало віддати їй свої капці. Перевівши погляд вище, в очі впала його футболка, яку він не бачив останній місяць. Нарешті він повністю оглядає її. Неймовірна. В його очах вона завжди була нереально-ідеальною, але зараз, в зоряному сяйві, вона виглядає майже ефемерною – доторкнися і вона зникне, розпадеться на маленькі блискітки та стане однією з тих тисячі зірок, але буде при цьому найбільш сяючею. Приваблива. Довге темно-каштанове волосся зараз спадає на тендітні плечі легкими хвилями, на червоних вустах досі залишився ледь помітний відблиск від блиску. Обличчя покривають п’ять родимок, які, з’єднавши, можна отримати наймилішу зірочку. Широка горловина футболки відкриває вид на виразні ключиці та оголює одне плече, на якому, він знає, є маленька родимка. Його футболка настільки їй завелика, що майже дістає до акуратних колін. На них, маленьким космосом, розквітають синці від довгих тренувань. Його кохана фантастична, особливо, коли в її карих очах палає вогонь пристрасті до улюбленої справи, коли вона посеред сцени, у світлі прожекторів, розповідає історію своїми витонченими рухами. Її пластичніть заворожує. Все це плоди важких тренувань, за якими він так любить спостерігати. Коли вона вся така зосереджена, запалена своїм призванням, її не хочеться турбувати. Як іскряться її очі, після, чудово виконаного, елементу танцю. Він пам’ятає кожен їх виступ на сцені. Пам’ятає те, як після номерів вона занирюється в його обійми, проговорюючи які вони молодці. Йому подобається її захопленість танцями, тому він розділяє цю захопленість разом з нею.
    Поки він був у своїх думках, то не помітив, що дівчина вже підійшла прямо до нього і навіть пару разів покликала його.
    – Вибач, я трохи задумався.
    – Про щоб ти не думав, полиш цю справу і повернись у ліжко, ти вже дуже холодний, – напів шепотом промовила дівчина, притуливши долоні до його щік.
    Він поклав свої руки поверх її, при цьому почав ніжно гладити її пальці.
    – Я тебе люблю, – лагідно прошепотів хлопець та заправив випадаюче пасмо волосся їй за вухо.
    – Я тебе теж люблю, – так само лагідно та тихо відповіла дівчина.
    Вона поглянула в його зелені очі, що відбивали блиск усіх зірок. Хоча на вулиці й було прохолодно та його погляд зігрівав її зсередини, заспокоював та дарував неймовірну підтримку. В цих очах були ще тисячі освідчень в коханні, тисячі компліментів. Всі вони були почуті і зрозумілі без слів. Ця мить була тільки для них. Весь світ зупинив свій рух, залишивши їх наодинці з їхніми почуттями. Цей погляд заміняв усе, його вистачало, щоб зрозуміти всю глибину цих відчуттів. І тільки місяць та зорі стали свідками цих обіцянок.
    Дівчина нахилила голову та, притримуючи його обличчя руками, полишила легкий поцілунок на його чолі, вклавши в нього всі свої почуття і турботу. Потім м’яко взяла його за руку та обережно повела назад, до кімнати.
    Та тільки свічки залишись колихати своє полум’я, витанцьовуючи неймовірні танці на стінах.Почніть писати…

     

    2 Коментаря

    1. Aug 4, '23 at 00:03

      Вау! Дуже гарно написано 💓

       
      1. @Tsvit_Vech TsvitVechAug 4, '23 at 14:46

        дякую!